![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
velviens ideāls attēls, kam labprāt gribētu redzēt speed up video kā tu zīmē.
super vnk. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tev mati sāk kļūt arvien dzīvelīgāki un dzīvelīgāki :3
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja?
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Savējie šito meiču atcerēsies. Starp citu, kādam nav pa rokai muļķdrošs tutoriālis tam, kā zīmē uz priekšu izstieptus objektus (rokas, kājas, nažus, trīsmetrīgas vāles utt)? This post has been edited by Kikyou: Jan 20 2010, 21:16 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ooo, man tā melnā beibe riktīgi patīk. Mhm, mhm!
Zin, ko es varu teikt par pēdējo? Tavus darbus par ļoti skatāmiem parasti dara čaru galvas un krāsas. Uztaisi smuki izstrādātu darbu, kur meitenei (vai džekam, vienalga) nav galvas. Nu, nevajag guro, es domāju, vienkārši - pie kā tad mēs piesietu acis, ja ne pie galvas? -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Oh kikyou... you always satisfy my daily flat chest and loli needs...
Ass is fat though... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
smuks loli, forshi ragi, liela roka un taa gaisiigi turaas pie aizkariem.
|
Tigra2 |
![]()
|
Ļoti patīk galva un mati. Krāsiņas ar tādas siltas un mīlīgas.
Piekrītu sushim, tev derētu mēģināt uzzīmēt kādu bez galvas, XD. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Zin, ko es varu teikt par pēdējo? Tavus darbus par ļoti skatāmiem parasti dara čaru galvas un krāsas. Uztaisi smuki izstrādātu darbu, kur meitenei (vai džekam, vienalga) nav galvas. Nu, nevajag guro, es domāju, vienkārši - pie kā tad mēs piesietu acis, ja ne pie galvas? Sure, why not. Jāpamēģina vismaz. ō_ō |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Eu, uz Mazjura datora šitais darbs izskatās foršāks! ;DD
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ass is fat though... Muļķības. Ragi gan izskatās no kaut kāda lokana materiāla taisīti... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Vispār taisījos visādus taustāmus krāmus te nelikt atrādīt, bet šis man patika, tāpēc ielikšu.
![]() Man šujmašīna nomira un miljons gadus (laikam kopš sestās klases kaut kādas) neesmu neko no filca taisījis, tā kā visai svaigs esmu šūtās mantiņās. Bet pofig, man patīk! Izayoi Sakuya, starp citu! Palūdza man uztaisīt. EDIT: Drusku apdeits, ha ha ha. This post has been edited by Kikyou: Feb 5 2010, 06:46 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
oh my,oh my..now even plushies~! Kam tad šis brīnums tiks?
un teorētiski zem tā sava galerijas nosaukuma tu mierīgi varētu arī likt paštaisītu pufīgo zobupastu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 03:07 |