![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oh boy, pufīga zobupasta, es ceru, ka tā ir rozā, burbuļaina un lipina zobus kopā!
oh my,oh my..now even plushies~! Kam tad šis brīnums tiks? Rai. ¦D Viņš aizpagaišmēnes palūdza, lai uztaisu. Apsveru domu no pārpalikumiem Eirin uztaisīt. This post has been edited by Kikyou: Feb 5 2010, 16:24 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Oh boy, pufīga zobupasta, es ceru, ka tā ir rozā, burbuļaina un lipina zobus kopā! Rai. ¦D Viņš aizpagaišmēnes palūdza, lai uztaisu. Apsveru domu no pārpalikumiem Eirin uztaisīt. Aww,awww! Plušiju bizness tev vēl uzplauks. Runājot par to es kaut kā neesmu manījusi Yukari plushiju,laikam slikti manīt man sanāk,jo viņa jau it kā dikti poplāra tomēr. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oh boy, pufīga zobupasta, es ceru, ka tā ir rozā, burbuļaina un lipina zobus kopā! Rai. ¦D Viņš aizpagaišmēnes palūdza, lai uztaisu. Apsveru domu no pārpalikumiem Eirin uztaisīt. Aww,awww! Plušiju bizness tev vēl uzplauks. Runājot par to es kaut kā neesmu manījusi Yukari plushiju,laikam slikti manīt man sanāk,jo viņa jau it kā dikti poplāra tomēr. Ir ir -> http://toylet.net/th00109007.html Bet tas tāds. Tāds. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Kaut kas tur īsti nav - par maz piemīlīguma un par košu mati? nez :< |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
Meitene iz mana šodienas sapņa:
![]() Viņa mācījās kauties platformas stilā Platformeņu Akadēmijā. Viņa braukā sarkanā poršā un sit sliktos. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nu jā... atkal... it's all great n shit... bet deretu arī pilnākus darbus
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Ai, pats tādus zīmē, man slinkums.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ļoti patīk viņas seja un ideja. :3
Tā kāja gan drusku neskaidra, moš vajadzēja to kāju tomēr uzzīmēt un pievilkt tās motion līnijas? :< -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nāa, tad būtu acīmredzamāk, ka galīgi briesmīgi uzzīmēta tā peka.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Zimejums izskataas kruti.. bet (no vinas puses) laba uzacs sniedzas preti kreisajai, nedomaju ka tas atbilst -varonim-
![]() Un vieta kur meitenes kaja miica seju, izskatas ka vinai ir parmerigi gars augshstilbs, un rada iespaidu ka sit ar celi un kaja sapigi izlodzita. Bet tas viss jo krasas izskatas izpludusas.. neciesu visus tos photo shop'us un corel draw'us. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Lolol, pat ja es uz papīra šito būtu zīmējis, es arī to kāju tādu būtu uztaisījis, tici man. ō_ō
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Teikšu tikai to, ka ķermeņa daļas kustībā ir Tavs vājais punkts šobrīd. Tā kā pārvari slinkumu un piestrādā pie tā.
![]() Edit: Un arī divu ķermeņu mijiedarbība, I must add. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Nee nee, nejau tas ka kaja (itka) sanaca nedaudz pa garu photoshopa vai ka cita del, bet es pa tam krasam teicu. Tu izkrasoji to -kustibu- ta, ka ta izskatas pec apaksstilba, bet pasam zimejumam nav nevainas, man vienkarsi besi to programmu krasas, nevis tava izvele vai kas cits, neparproti.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |