![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
man vienkarsi besi to programmu krasas, nevis tava izvele vai kas cits, neparproti. ![]() lol. Programmu krāsas. AHAHAHAHHA -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
... un sit sliktos. Tas sliktais izskataas retired. Aa, nee, es zinu, peec kaa vinjsh izskataas: link - ovaalaa bezkakla galvas forma, kushkjiishi galvas saanos, acu novietojums, kaajas kaa stutes, ... Mazaak vajag internetaa seedeet, ja murgos saak raadiities. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vispār man sapnī tur bija nēģeris, bet es negribēju zīmēt nēģeri.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu, peec taada skaidrojuma, Shumina maajaas pie sienas shii bilde var paraadiities goda vietaa - gaishmataina eiropiete braukaa smukaa vaacu mashiinaa un sper neegjeriem. Bet, atgriezhoties pie teemas, man ljoti patiik seja, jo atgaadina iistu meiteni. Kaardina ar domu, ka tu vareetu reaalus cilveekus anime stilaa ziimeet...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
.. Shumina maajaas pie sienas shii bilde var paraadiities goda vietaa - gaishmataina eiropiete braukaa smukaa vaacu mashiinaa un sper neegjeriem .. Kā jau vienmēr - You are wrong! Neviens savu ateju - savus sūdus nesmērē uz sienām... Ja rasisms plēšas uz āru, ir nepieciešams atbrīvot vietu daudz labākām lietām. Esi taču bijis ciemos pie manis Rīgā. Man pie sienas ir smaidīgi Tīger Art like, zīmējumi, kā šis ![]() ![]() Tādu (edg aprakstītu) zimējumu var tikai iekarināt atejā - kopā ar TP reklāmu plākātiem. Ieraugot tos, vienkārši sagribas d**t, kā arī ja ir aizcietējumi, lielais spiediens palīdz izvadīt kakas. Un neliels off: (tas edg nav par tevi :3) Domāju, nākamreizi, kad kāds sacer līdzīgas pasakas par sev nezināmiem cilvēkiem - pajautāt: Tev Šumin pie sienas ir sāpēs kliedzošu nēģeru bildes, kurus tur kāds atspārda? -Nē, Es pie sienas lieku Tīģera bildes! Kā, Es domāju, ka tu esi rasists? -Nea, par tādu tikai izliekos, man patīk nēģeri, klinģeri un arī Tīģeri :3 Nebūs citi jāaprunā, sacerot stāstus - kāds nu tas Šumins īsti ir... ![]() Pēdējā laikā to vien dzirdu, ka aiz stūriem aprunā. Pašiem mazās dzīvītes par mazu, vai vispār nav, bet ir vismaz kāda gaismiņa tuneļa galā, ir kāds ko aprunāt. C'mon get life n00bs ![]() Sarunātās naids jau iznīcinās Jūs pašus. Tā būs cilpa, kas kaklu žņaugs aizvien vairāk un vairāk. Mocīs Jūs sapņos. Nosvīduši uzrausities no miega ap 02:45 ~ 03:00 kliedzot, kad nevarēsit izturēt to ko redzēsit. Tas Jūs apēdīs dzīvus. Dēmoni apciemo vājus, naida sagraustus "Low-life" radījumus. Tie ir vieglāk iegūstamie upuri. No sāpēm miegā nāks Jūsu gals, pēc ilgas mocīšanas nāks sapnis, no kura Jūs nekad nepamodīsisties. Tāpēc novēlu Jums īpašu Lullaby, lai labāk guļas ![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sīriusa ģimenes bizness. >:|
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Bildē kājas kustība izskatās pavisam nedabiski. Vislabākais veids kā to saprast ir mēģināt iedomāties kādā pozā viss bija brīdi pirms tam. Sajā gadījumā sitošajai kājai jābūt bija daudz augstāk, kas nešķiet bioloģīski niespējams. Pie kam, nēģeris, saņemot sitienu no augšas tiktu pārvietots citā virzienā. ja tu to kāju būtu izsmērējusi virzienā uz nēģera pusi un nedaudz uz augšu, būtu daudz labāk. Iesaku smelties iedvesmu no Čaka Norissa roudhouse kickiem.
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
Bet viņi ir tik ātri, ka paliek neredzami!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ahahahahahahha, tagad Kikyou topikā ir niggeri.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
edg |
![]()
|
Ai, ai, Shumin, katrs pats izveelas kaadas kakas kakaat. Ja pataisi sevi par klaunu, tad reekjinies, ka cits var panest to taalaak kaa tu veeleejies. Un, nee, cilveeki nav par tevi tik lielaa sajuusmaa, lai aprunaatu vairaak kaa tu to par sevi dari pats.
P.S. Luudzu, piedod, Kikyou, par shito. Mierinaashu tavas cieshanas par topika piecuukoshanu ar sho izcilo maakslas darbu, kuraa es ieguldiiju daudz puules un pacietiibas: ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
.. Mierinaashu tavas cieshanas .. Kurš tad iztaisās par klaunu? ![]() Būtu nospiedis pogu delete pēdējiem postiem un izlabojis savu spamu, nevis turpinājis situāciju eskalēt tālāk. Varbūt tiešām der piedomāt vairāk pie tā kādu informāciju padod cilvēkiem saplosīšani. Bet nelikās, ka te būtu tik daudz atseldēto, vai tik ļoti aprobežoti konservatīvi domājoši opīšu, kuru visu varētu tā pārprast. ![]() Vilšanās, bet tā jau ir. Tikai laiks parāda, kas mēs patiesībā esam... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Shuminj, take a chill pill. Ja paskatamies uz taviem peedeejaa laika postiem reti kuraa no tiem ir kaut kripata veertiiga / ar topiku attaali saistiita / uz citu postu patieshaam atbildosha satura. Tu esi pasaacis posteet "mans tomaats vareetu piekaut tavu princesi Diaanu" stilinjaa ar veel paaris youtube video un bildeem pa vidu. Man personiigi tas neshkjiet ne aspraatiigi, ne interesanti. Un tad veel tu sacel breeku par klasiskiem interneta jocinjiem un beigu galaa uzmet luupu kad tev pasaka, ka pats vien esi vainiigs, ka cilveekiem nepatiik/neinteresee tavi posti. WTF dude?
![]() This post has been edited by Sigfa: Feb 23 2010, 02:28 |
Kikyou |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:05 |