![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vispār varētu arī kaut ko es parādīt vēl.
![]() Reiz bija doma taisīt vertikālus komiksus no sapņiem, bet man jau pēc divarpus rāmjiem sametās slinkums. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
WTF dude? ![]() Tieši tā, skatos un lasu, kas te rakstīt un domāju to pašu. WTF? Liekas, ka tā ir atbilstoša reakcija uz visu, kas apkārt notiek. Vismaz tomāts, kas sit princesi Diānu man liekas daudz maz interesantāks par TO, ko darīs Person below me jebšu cilviņš aiz manis. Atvainojos, ka biju pārpratis Tavas vēlmes, nākamreiz padomāšu ko rakstu. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zābaks ir zābaks ir zābaks ir zābaks.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Atvainojos, ka biju pārpratis Tavas vēlmes, nākamreiz padomāšu ko rakstu. Manis peec tu vari posteet savus tualetes piedziivojumus, mani tas iipashi nekrata. Es vnk piedaavaaju savu variantu par taam augstmineetajaam teemaam, taads teksts bija pilniigi lieks. This post has been edited by Sigfa: Feb 23 2010, 13:37 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ak. Drāmas gan pēdējā laikā otakijā varen populāras <3
Bet tā jau sarkanas platformenes un bantītes. Glīši,kā jau parasti. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Vispār varētu arī kaut ko es parādīt vēl. ![]() Reiz bija doma taisīt vertikālus komiksus no sapņiem, bet man jau pēc divarpus rāmjiem sametās slinkums. Gandrīz haika XD -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Stāvu pie zebras
Gaisma uz zaļo mainās Neeju pāri |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Zebra pagriezās
Viņa skatījās ilgi Tur, Bezgalībā This post has been edited by FuschichO: Feb 24 2010, 20:59 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() :3 |
Kikyou |
![]()
|
Sasmīdināji. XD
Citos jaunumos, man tik ļoti viss līdz lūkai. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Vēlviens lillā
![]() Uzmini ko? Tā nav pildspalva! |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kur tik depresiivi? Re kur tev kakjeeni garastaavoklja uzlaboshanai:
![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
VISS ŠTOKOS!
Atelpas no prieka arī reizēm vajag, lai priecīgas dienas neliekās pliekanas. |
Kikyou |
![]()
|
Hatsune Miku? Izskatās pēc viņas, tā kā teikšu, ka tā viņa. :I
![]() This post has been edited by Kikyou: Mar 2 2010, 14:53 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Holly F it's not a loli!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:57 |