![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
haha man neizskatās pēc miku
Smuka seja un pat krūtis ir @u@ Ar kleitas ielocēm, ēnošanu esi noslinkojusi -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A kurš teica, ka vispār jebkādas pūles tur ieguldīju?
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Par to vēsta, tas , ka kleita ir izkrāsota, kas ir vienāds ar minimālām, bet tomēr pūlēm. Mēs taču abas zinām, ka tu vari kleitu izkrāsot krietni labāk >:3
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, redzi, ja būtu izkrāsojis kārtīgi, tad tā būtu piepūle, bet šitig tālu man tikt pūles nebija!
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Skaties, ka tu nepārpūlies. o.o
Tev tur pa daudz visādi krāsojumu veidi, tāds softīgas, cellīgais, blurrīgais.. Ieteiktu vienam darbam izvēlēties vienu un tā kārtīgi līdz galam nobeigt, mhm. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
Ieteiktu neieteikt. :I
Kad man gribēsies, tad arī uzzīmēšu tādu. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
As u wish. ^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Tie, kas bijuši pie manis mājās šķiet būs vismaz vienreiz šo skici redzējuši. Skice tapa kaut kādā 2006. gadā. Nesen atradu, nedaudz palaboju un izlēmu, ka laikam esmu nobriedusi to beidzot izkrāsot! This post has been edited by Kikyou: Mar 15 2010, 22:11 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
cmux biuzhux, tik meitenei labaa roka diivaini izaugusi.
|
Kikyou |
![]()
|
Pajāt.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man liekas, ka šis ir kaut kur toč redzēts! XD
Ļoti patīk spokainais zaķītis un apgaismojums. Un, jā, krāsots izskatās iespaidīgāk. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tie, kas bijuši pie manis mājās teksts teksts teksts Un tagad visi uzprasās ciemos pie Kikyou! P.S. Smuks zīmējums. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
![]()
|
Pie manis īsti nav ko darīt, jo es neprotu cilvēkus izklaidēt, bet varu apsolīt piebarot ar paiku (ar nosacījumu, ka man ir nauda). Ja nu vienīgi tu esi veģetārietis - tad man tev nav daudz, ko piedāvāt.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Oh wow. Puisis!
![]() Also... pilns, pabeigts darbs... esi saslimusi vai? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |