![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nekā nebij', zostel'. >:I
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
cakainas aploksnes,pučītezz un kleita gluži kā pie momo tantes! Glīši. (un vēl sirsniņsmailijs D: )
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Mana atbilde jūsu atbildēm! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Re, vēlviens! (vairs gan šie nebūs, nesatraucieties!) This post has been edited by Kikyou: Mar 25 2010, 01:09 |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pēdējais ar pulksteni riktīgi feins kā jau visi pārējie. Varbūt gribētos tik biš košāku redzēt, bet vienalga super.
![]() P.S. Vari iemest linku tam saitam kur tu šos zīmēji? Es kkad iepriekš ar biju paspēlējies ar dīvainajām otām, tik jau pakāsu to linku. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
heh, tas pēdējais izskatās pēc pārvilktām pēdām vai kā tamlīdzīga :S
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Samīlējusies! <3_<3 ![]() Kinda cerēju, ka taupies man. ![]() This post has been edited by GM: Mar 30 2010, 00:48 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Tas ir pārsteigums mums visiem (hug) -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Kikyou |
![]()
|
Pēdējais ar pulksteni riktīgi feins kā jau visi pārējie. Varbūt gribētos tik biš košāku redzēt, bet vienalga super. ![]() P.S. Vari iemest linku tam saitam kur tu šos zīmēji? Es kkad iepriekš ar biju paspēlējies ar dīvainajām otām, tik jau pakāsu to linku. Re: http://mrdoob.com/projects/harmony/ KOPŠ MAN IR BLOKFLAUTA, MAN CITU INTEREŠU VAIRS NAV! PIEDOD JA VARI, ALISE! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() This post has been edited by Keydan: Mar 30 2010, 22:37 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
KOPŠ MAN IR BLOKFLAUTA, MAN CITU INTEREŠU VAIRS NAV! PIEDOD JA VARI, ALISE! You ungrateful whore, you. ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Kikyou |
![]()
|
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ah tu, miss Blokflauta! Man patīk tas harmony ar tiem diviem baložiem. Un, protams, grand darbs ar pulksteni. And I must say, tavi darbi ir forši (tu jau saproti who is the one I'm talking about). Un principā I should pievienot pāris pictures to our Pielieciens.
Bet, ja nopietni, jā, patiesība ir otrajā un trešajā teikumā. Ceturtajā arī, protams. Un vispār visur! Ak, ak, ak! Tava atbilde viņu visu atbildēm man kaut ko atgādina. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |