![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
No pēdējām skicēm pirmā man vislabāk patīk, cute. Pārējās arī ļoti foršas, kopumā interesanti darbi. Kudos.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Tā nav ota, tā ir mini-lāpa. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Šitas dikti smuks! :3
Negribās rakstīt to pašu, ko Devītī, tāpēc pateikšu vēl, ka man ļoti patīk arī apgaismojums. Vispār man patīk viņš viss kopumā, tāpēc uzskaitīt to, kas patīk, būtu nenormāli gari - lai vai kā: Good job! Ja tā labi padomā, šis ir viens no retiem anime stila darbiem, kuros galvenais tēls ir mazliet pelmenīgs, parasti cilvēki izvairās attēlot jebko, kas novirzās no supermodeles tipa. XD Manuprāt, tas piešķir darbam tādu mazu, interesantu odziņu. ;] Hmm.. intereses pēc, neesi neko pēdējā laikā zīmējis ar kopikiem? This post has been edited by Tigra2: Apr 25 2010, 11:39 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ahaha, viņa nav pelmenīga, viņai tik platas drēbes. Bet es domāju, ka no visādiem tur ārpus ierastās formas cilvēkiem nav ko baidīties.
Miljons gadus vispār gribās kādu polidaktilu meitēnu uzzīmēt. Hmm. Kopiki guļ atvilktnē, gaida, kad man būs labs papīrs un laba ideja. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Yaay, foršas krāsas. Rainbows I like. yes. Nu nav jau tas rainbows, bet, nu, tu saprati. o.o
Mati gan tādi uz jautājuma zīmes. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
.. galvenais tēls ir mazliet pelmenīgs, .. .. platas drēbes. .. Vo, vo, un tas, ka apgjeerbs un mati uzvedas taa, it kaa veejsh puustu no apakshas, kad vinja ir sabijusies, ir tas pats, ko Miyazaki dara, un arii background labi pievelkas pie hipoteetiskas vinja animes. Taa kaa - ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
SinYuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 19-April 10 From: Latvia, Rīga ![]() |
wou!! man patiik!! ^^
vieniigi man gribas piekasiities pie taa kaa vinja tur to laapu... nevar saprast kaa vinjai tur pirksti iet utt... es personiigi izlaustu vienu no vinjiem mēginot taa notureet... ![]() ![]() -------------------- Take the world!
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Wtf? ![]() ??? ![]() ?!?!? ![]() ā. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Did I see Jesus?
Un Reimulis ar kaut ko neapmierināts, iesprūdis starpdimensionālajā telpā? XD |
Kikyou |
![]()
|
Krekla malfunkcija. c:
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pirmajam man nepatiik apgjeerbs, bet citaadi - sarauj, meitene!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Tigra un es izklaidējāmies.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
K, I needs a partnor, nowz!
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
"Draw your partner" daļa bija super. Un jā, Tigra labi noraksturoja, kā Kikyou zīmē :]
P.S. Oh mai gawd, I has been tagged! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
"draw your partner" daļa ir superb <3
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |