![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 22 2006, 00:09) edg, nosūtīju tev to .psd. :3 Tagad tu redzēsi, kā mainījušās krāsas un izmēri... Un cik entos layerus es izmantoju. x_X varbuut tu vari luudzu man arii atsuutiit .psd? maybe taadaa celjaa man kkas vairaak pieleks no taas padariishanas ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
mjaa... pēdējais zīmējums ir ideāls. Uzreiz atsauc atmiņā mierīgo sajūtu kas valda iekš Mushishi un Air. Šis varētu būs daļīņa no tā =)
-------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 21 2006, 23:19) Hmm... Man liekās vakar kādos 8 vakarā iesāku, tad līdz 10 zīmēju, šodien kādos 4-5 vakarā turpināju zīmēt un ap 8 pabeidzu... Ap 6h kopā, ieskaitot 1 min ceļojumi istaba -> virtuve -> istaba. Njaa tev nu gan pietiek pacietiibas tik ilgi ziimeet, bet gala rezultaats patieshaam ir vnk burviigs, man patiik... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, tā nav īsti pacietība.
Tad, kad es sāku zīmēt, tad es vienkārši vairāk nemanu, kā paskrien laiks, un parasti man tas tik un tā ir gluži vienalga. Ja kaut ko patīk darīt, tad vairs nevajag pacietību. |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man ar ziimeeshanu arii ir tieshi taa, ja saaku ziimeet tad nevaru atrauties..
![]() ![]() -------------------- |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 15 2005, 21:43) Sākumā tas bija domāts priecīgs zīmējums, zīmēju ar gaiši zilu krāsu, visi priecīgi... A rezultāts.... ![]() Man vispār patīk drūmas lietas, bet šitais jau ir baisi.... ![]() ![]() QUOTE(Kikyou @ Dec 9 2005, 20:49) Sorry par doublepostu, bet tā kā iepriekšējais posts ir 11 dienas vecs, domāju būs ok. o_O ![]() Right. Vēlviens. :3 Man jau tā ir vesela kaudze lietu, kas man jāizdara, bet tā vietā tagad zīmēju. =_=; Nu ko tur daudz. Kārtējais darbs bez īstas sejas izteiksmes. =/ Kreiči ir forši. Zaļš arī ir forši. Ja man parasti iznāk plaukstas par mazu, tad, liekas, šoreiz iznākušas nedaudz par lielu. Bet varbūt kļūdos. :| Vispār roka tāda savāda iznāca. Vajadzēja elkoni piebīdīt tuvāk pie ķermeņa, būtu labāk. Pārmaiņas pēc fonu arī uzzīmēju. Nekāds jēdzīgais gan, diemžēl, nesanāca. (Un, ja Shumins pēkšņi te ieskrien, tad, NĒ TĀ TUR FONĀ NAV DOMĀTA EBREJU ZVAIGZNE NOLĀPĪTS! XD) Bet vispār man pašai patīk. Itsevišķi tas, kā izskats iznāca. njaa, nu shitie ir wauch. ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Tavi darbi vienkārši super. Protams daži nav tik labi kā citi bet jautājums: Kapēc tu nepamēģini uzzīmēt kādu zēnu?
|
Kikyou |
![]()
|
Es zīmēju zēnus, bet reti kad krāsoju. So there.
Meitenes zīmēt ir daudz interesantāk, jo var izpausties ar matu garumu, frizūru, plus vēl man patīk zīmēt svārkus/kleitas/utt. Bet tikko būs zīmējamais, izkrāsošu kādu zīmējumu ar zēnu. :3 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ļoti patīk, kā tu zīmē meitenes, tumši skumjā bija vislabākā!!
meitene ar kārti arī izdevusies, saki, vai tā ir zaķu ausu cepure?? izskatās šausmīgi piemīlīgi!! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
Nez, man gan tie abi liekās ellīgi veci zīmējumi, un pašai ne īpaši (kur ta nu vēl tas tumšais. x_x).
Un jā, tai cepurei ir zaķa ausis. XD |
andrea |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 19-February 06 ![]() |
wouch.
![]() nju es shitaja anime laucinja esmu galiga nejega, bet pat tadi cilvecinjiem ka man kuri nezin ka pat shadi darbinji top, ir ljoti liela velme tadus apskatit so varu teikt ka shie ir vnk dievigi. ![]() un viens diezgan stulbs bet zinjkarigs jautajums- ka shis bildites top lielos vilcienos? var kads man izskaidrot? nu kjipa, tas viss ir no sakuma lidz galam uz datora vai ari kkur darba laika tiek izmantotas ari vnk cilveku iemanjas, ka piemeram ziemshanas ar zimuli uz lapas? ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Pēdējie divi izkrāsotie (Sushi chars un meitene uz tilta) ir ar zīmuli uz lapas (automatiskais zīmulis ar 0.5 HB grafīti uz A4 kopējamās lapas, ja nu kādam ĻOOOTI gribās zināt. XDD) zīmēti, tad ieskenēti un izkrāsoti.
Visi pārējie uz atpakaļu (izņemot tie no 2004. gada) ir no sākuma līdz galam uz datora. :3 |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Tā meitene ar kreiča dūzi rokās ir vienkārši dievīga...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |