![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Mans chars, Imperfection (angliski tāpēc, ka... BĀAAH NEZINU. Gribēju un viss!). Vārdu izvēlējos tāpēc, ka esmu uzzīmējusi ap 20 zīmējumus ar viņu (ļoti patīk viņu zīmēt... Dažādās krāsās acis, dažādās krāsās spārni, mati līdz pleciem, lentītes un lencītes visās malās - KAS VAR BŪT LABĀKS PAR ŠO? XD), bet man nevienu reizi, pat ar palīglīnijām nav iznācis viņu uzzīmēt pareizi. x_x Tagad arī. Rokas galīgi garām, god damnit! Āa un, nav domāts, ka viņa tur to izkapti (kas starp citu galīgi nav piemērota pļaušanai - pārāk saliekts asmens). Maģija vai kautkas tamlīdzīgs; tādu milzīgu izkapti gribēdams nevar noturēt ar tik vārgu ķermeni. o.ō Ak jā, zīmējums nav domāts drūms. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ziimeejums, taapat kaa visi ieprieksheejie tieshaam ir skaists. nu jaa varbuut vieniigi plecus vareeja uzziimeet taalaak no kakla un rokas pielabot.
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njā, zīmējums ļoti smuks.. tāds sapņains- manā stilā!
![]() Viņa tiešām smuka0 viss kā vajag (lentītes, spārni un acis) ![]() Man liekas, ka vajadzēja biški tievāku kaklu, un zemāk muti un degunu. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mute un deguns man liekās ir ok. :3
Bet kaklu gan es varētu palabot... ņemot vērā, ka viņai tik šauri pleci, varbūt tiešām vajadzētu tievāku. o.o |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man vieniigajam vinja izskataas cilindriska veedera-kruushu daljaa? Shkjiet, ka eenojuma deelj. Un TIK tievs cilveeks fiziski nevar eksisteet. Galva plataaka par kruushu kurvja platumu - tas pieljaujams tikai chibi. Nav taadu cilveeku, kas vareetu ar abaam plaukstaam aptvert savu kruushu kurvi!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(edg @ Mar 2 2006, 20:30) Man vieniigajam vinja izskataas cilindriska veedera-kruushu daljaa? Shkjiet, ka eenojuma deelj. Un TIK tievs cilveeks fiziski nevar eksisteet. Galva plataaka par kruushu kurvja platumu - tas pieljaujams tikai chibi. Nav taadu cilveeku, kas vareetu ar abaam plaukstaam aptvert savu kruushu kurvi! Tieši tāpēc Imperfection. :3 Zinu, mūžīgi jau nevarēšu šito kā aizbildinājumu izmantot. Bet laiku pa laikam man vajag pilnībā atpūsties no visiem anatomijas noteikumiem, lai gan parasti es viņus arī visai veiksmīgi ignorēju. -.o |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
jap, vaina noteikti ir pirkstos! viennozīmīgi! godīgi sakot, krūšu kurvis nemaz nav tik traks!! smuki- viena zaļa, otra sarkana ace!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
andrea |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 19-February 06 ![]() |
tnx, par iepriekshejo skaidrojumu.
![]() jus tur piekasaties pie pirxtiem, nu ja iekritu ka kkas tur nav kartiba, bet pirmais ka sman ieleca acis un ta nevisai patika bija zhoklis. ![]() ![]() un par to cilindru, es piekritu, bet tu jau attaisnojies. ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Baaiiiiigi skaisti... Ir nepilnības, bet efekts ir panākts, ka uz to zilll...eeeeee... zillsarkanacaino var ilgi skatīties...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
Paldies par komentāriem! ^_^
![]() Shizuki no Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. ^_^ Es nezinu kāpēc (nē paga, laikam dēļ tā, ka viņai divas astītes), bet man kaut kā ļoti acīs iekrita tieši šis tēls, kaut gan viņai nebija nekāda īpaša (slepkavnieciska) loma. :3 Es īsti nezināju, ko es gribu fonā redzēt, un nogurums arī nāca virsū, tā kā izdomāju, ka atstāšu tā kā ir. -.o |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Skaisti, tikai ilgi skatoties pamanīju, ka pēdas jeb kurpes abas kopā izskatās plānas kā papīrs...
Es vēl aizvien fanoju par zillsarkanacaino... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
aaaaah! variācija par zubrīti!! baigi patīk...kādi muņuki!!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pedeejais atkal ir vienkaarshi burviigs ziimeejums. Vienmeer patiikami iegriezties shajaa topikaa
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu ko savs stils jau iegriezts.Ko vēl varu novēlēt?
![]() Otaku.lv kā skola,ko? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
Atkal, paldies par komentāriem. :3
Un jā, otaku.lv ir laba skola. Kamēr mācās zīmēt, vajag zināt, ko citi domā, lai varētu "levelup" dabūt. XD ![]() Hmm. Šitais ir škricelējums, ko šodien uzzīmēju. Diez vai man tuvākās nedēļas laikā būs pacietība kaut ko izkrāsot... x_x' Sākumā domāju, uzskicēšu zēnu. (Karamele teica, lai es kādu zēnu uzzīmēju. Beidzot saņēmos.) Tā es iesāku ar Yuki. Tad sagribējās catboy uzzīmēt. Tad sekoja tā ar brillēm. Un tagad tur ir gandrīz visi chari no manas mangas. o.ō Jāaa es zinu, ka man izkrāsotie darbi izskatās labāk par nekrāsotajiem, bet varbūt cilvēkiem interesē, kā bija pirms krāsošanas. -.o Ja nav ko darīt, vari mēģināt izburtot, ko es tur esmu sarakstījusi. Ja tas izdodās, tad... LEVEL 2 START! -> CLICK! Un tā pat nav algebras klade. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:17 |