![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
...bet edg ir piekasiigs maita, un traucee tev dziivot. Tas viss ir tevis pashas labaa
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Diezgan labs ,nu nedaudz labāks.
![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sen nav zīmēti zīmējumi ar maz krāsām... =.=
![]() Jū, Shana. Sorry, ka nav nekas ubersuperpofigkautkas, bet man kautkur iekritusi pacietība kārtīgus (un vispār kautkādus) zīmējumus zīmēt pēdējā laikā. (laikam ieputināja kukurūzā) Pati zinu - Alastors par tumšu, mētelis pa gaišu, a vēl es zinu to, ka man bij slinkums labot, plus es nejēdzu tumšas krāsas ēnot. >_> Vari teikt "A ta neliec, tā lai man nebojā acis". A es saku, "Ej kārties; mans topiks - daru ko gribu". |
momosan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 2-December 05 From: Riga ![]() |
jēēē, es palūrēju un padomāju SHANAAAAAAAAAAAAA!
nu jā, un izrādījās, ka ir arī ![]() -------------------- Ohio, Otoha!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ooo jēei, mani fanarti beidzot atpazīstami! XD
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Patieshaam! Pirmais, kas ieshaavaas praataa Shana. Labs fanarts
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par tumshu... par gaishu... muljkjiibas! Smuks ziimeejums sanaacis. Tikai nedaudz shkjielee ar kreiso aci. Tas arii viss.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Nez, man jau tikuntā liekās, ka gaišums nav tā kā vajag, beeeeet lai nu tā būtu. XD
Nja, par to aci atkal nepamanīju. =w= |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā.. ir smuka tev viņa sanākusi! Visu cieņu..
![]() Arī man liekas, ka ar ēnām un vispār krāsām viss ok! ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
varbūt kaut kas pa vidu starp zēnu un meiteni, nē?? nu, man ļoti patīk mazais čupčiks uz galvas... laikam vismīļākā vieta zīmējumā!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
Meitene! Marš skatīties Shakugan no Shana!!! >:O
XDDD Bet jā, tā ir meitene. Pēc kā tu tā izspriedi, ka tas zēns, m? |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Peec aciim, uzaciim, peec visas sejas izsteiksmes, peec taa "čupčika" uz galvas un arii druscinj no dreebeem.
|
Kikyou |
![]()
|
Citiem vārdiem no zila gaisa? >>;
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
zhoklji par platiem prieksh meitenes. Bet skatos, tas jeu tev ir iegaajies kaa personiigais stils. Cik skatos, tevis ziimeetajiem cilvjiem visiem ir vienaadas sejas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:13 |