![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ May 18 2006, 15:00) Zinu. Anime stilā bieži tas tā ir, bet man personīgi ne pārāk, ja visi vienādi izskatās. Jo es arī esmu jau kādu laiku skatījusies uz citu, labāku mākslnieku darbiem, un īsti nesaprotu, kā dabū gatavu to, ka stils nemainās, bet tomēr ir atšķirība. Kādi ieteikumi, kā to var dabūt gatavu? |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
maini deguna augstumu, sašaurini acis, maini lūpu platumus u.c.
izskatu ietekmē viss. meeģini pamainiit vienu detaļu, vispār tas ir vienkāršāk nekā liekas. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
easy, pievieno sejas atshiriibas, detaljas. :/ piemeeram, izcel vaigus, meichaam izziimee apakshluupu, keksiem uztaisi zodu plataaku, galvenais atcereeties, ka meitenes sejas forma ir apaljiiga, un lai tas neizskatiitos diivaini, zhoklju kaulus parasti aizstaaj ar vaigiem. Keksiem atkal otraadi, izcelj zhokljus, un, ja vajag, ievelk kaadu liiniju kas zhokljus atdala no vaigiem. Diemzheel shobriid nav iespeejas neko praktiski paraadiit, taakaa varu tikaiar vaardiem meegjinaat paliidzeet.
ak jaa, veelviena lieta, pameegjini reizi pa reizei pamainiit ne tikai matu garumu, bet arii pashu frizuuru ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, sankjū par ieteikumiem.
Frizūru es mainu, tikai parasti tie ir tikai škricelējumi un tā arī nekad nenonāk līdz jums pārējiem. Anyway, jā. Kārtējais klons. >>; ![]() Šito es uzzīmēju, pirms izlēmu kārtīgi mainīt čaru izskatus, tāpēc nesist par to. Nākamais būs savādāks no pārējiem. Apsolu. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Nevajag! Man patīk Tavi kloni!
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ārprāts,tā meitenīte nu trakoti kawaii ir .. tāds mīļumiņš
![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tieshaam tad tu veel nebiji pabeigusi to darbu, tagad vinjsh izskataas vienk. DIEVIIGI!!! Kaut arii nepabeigtais bija pietiekami cute. (^.^)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
awesome! shitais tak izskatās savādāks kautvai dēļ acīm...
tas nerada klona sajūtu. vinja ir tiktiešām mīļa, izskatās laipna. Ja tavi kloni ir šādi, tad nevienam man liekas nav nekas pretim, ja tu turpināsi klonēt. tev ir kļūda! - acis nav vienā līmenī! HA HA HAA!!! tu jau cerēji, ka neviens nepamanīs, ja? (feelin evil) Vienīgais tev derētu uzzīmēt kādu zēnu,( ceru, ka varēšu uz tevi parādīt ar pirkstiem(labi, uz datora ekrānu, kur ir tavs avatars) un reekt ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man taa shkjiet Tigra, ka shoreiz tavaa labojumaa ir kljuuda.. Ha-ha-haa!
Tai meitenei galva ir pavisam nedaudz noliekta uz saaniem, taapeec arii aciim nav jaabuut vienaa liimenii! ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
QUOTE(Kirara @ May 19 2006, 21:03) Man taa shkjiet Tigra, ka shoreiz tavaa labojumaa ir kljuuda.. Ha-ha-haa! Tai meitenei galva ir pavisam nedaudz noliekta uz saaniem, taapeec arii aciim nav jaabuut vienaa liimenii! ![]() 2 Ha ha haa es to pamaniiju, bet acis neatrodas paraleeli galvas perpendikulam tāpēc tā IR kļūda!!! Ha ha HA! (cik jauki ir uzvesties kā siikajam... ![]() QUOTE Nagla.... >.> Neceri, zīmējumu ar zēnu es pat netaisos likt iekšā kautkur tur, kur tu viņu vari redzēt. >:) vo ******(tur ir kautkas rupjs, kad izdomāšu kas, uzrakstīšu! ![]() -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Skaisti!Tikai man nu ta nepatik ka ir tik daudz zala krasa...
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Po par to ka šķības acis, they are SŌ CUTE <3
rokas ir biš pa īsu... Moš šitais biš uz chibi velk? Anyway, negribas piesieties pie kautkā ^^ Dievinu viņas acis * še zefīri* -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Who fckng cares vai tur ir kļūda vai nav? Neba nu ralā dzīvē cilvēkiem viss ideālās proporcijās. PhE!
Un, manuprāt, Kikyou netaisa klonus. That's just her style. Izstrādāt savu individuālo stilu, starp citu, nav nemaz tik vienkārši. Tā, lai jebkurā darbā būtu jūtama mākslinieka personība, un uzreiz varētu pateikt - O, tas ir Kikyou garadarbs!, kuram katram tas neizdodas. Lielākās daļas šejenes "mākslinieku" daiļrade ir visnotaļ amorfā stadijā, šaudaties no viena stila uz otru, neizstrādājot vienu. So nav ko piekasīties Kikyou, kas ir viens no retajiem gadījumiem šeit ar stabilu stilu un acīmredzamu talantu un skiliem, kas tikpat acīmredzami progresē. Cepur' nost. -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
patieshaam, vienalga par visaam dziljajaam diskusijaam par un ap kljuudaam,blaablaablaa..es saku: ja aciis nekozh,tad ir labi. un shis ziimeejums ne tikai aciis nekozh,tas ir iists baudiijums, taapat kaa lielaakaa dalja paareejo. kikyou - var,protams,meegjinaat sho to pamainiit un dazhaadot,bet ir labi arii shitaa. Tev ir savs unikaals,neatkaartojams,burviigs un labi nosliipeets stils, kas apbur un piesaista. man patiik, ljoti. luudzu turpini ziimeet tikpat briinishkjiigus un miiljus ziimeejumus, kas sasmaidina. (<-- jā,tas ir jaunvārds. XD)
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:29 |