![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Peedeejais ir vienkaarshi super.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Skjiibas acis? Par daudz zaljaas kraasas? Rokas par iisu? Ejiet juus visi ogas deet! Klons? Kikyou, tu smejies? Vai tu pati savus ziimeejumus kaadreiz apskati? Shitais beidzot NAV klons! Shitais ir... kaapeec man gruuti elpot? Es acis aizveeru, kad ieraudziiju! Sen jau gaidiiju, kad beidzot, kas taads paraadiisies. Biju atmetis ceriibas. Un te peekshnji... Laiku paildzinaat gribeejaas.
Visi tie siikumi... Kakjim zem astes. Visa taa bilde kopumaa... Jaabeidz man blenzt. Ir arii citas lietas dziivee. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Es arii nesaskatu nevienu kljuudu darbaa!
(ha-ha-haa Tigra! Vareetu teikt, ka divi pret vienu. Acis arii edg neliekas shkjiibas!) |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vispār visa šī piesiešanās nav jāuztver kā uzbrauciens, jo, manuprāt, Kikyou nav savus darbus te izstādījusi, lai redzētu vienus vienīgus dievināšanai līdzīgus postus, un nav jau tā, ka te tādu trūktu... Bet anyway par piesiešanos nevajag sūtīt ogas dēt... (Ja kāds grib lai es dēju ogas, lai atsūta man kādu kasti ar tām
![]() ![]() Norādīt uz kļūdām ir daudz labāk, kā klusēt par tām, jo ar klusēšanu var nodarīt arī ļaunu. (''runāšana sudrabs, klusēšana zelts'' - nedarbojas šādos gadījumos) QUOTE(Kirara @ May 20 2006, 11:15) Es arii nesaskatu nevienu kljuudu darbaa! (ha-ha-haa Tigra! Vareetu teikt, ka divi pret vienu. Acis arii edg neliekas shkjiibas!) EEEIIII, es neteicu, ka acis ir šķības!!!! Tās vnk nav vienā līmenī.... ![]() ![]() (labi man apnika tā kā sīkajam runāt, mans iknedēļas kāmja sindroms ir beidzies) -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ogas deet suutu taapeec, ka, manupraat, taas ir muljkjiibas, ko juus tur sakaat. Nevis kljuudas ir jaanoklusee, bet taas nemaz nav kljuudas.
Un, lai cik skumji tas arii nebuutu, Kikyou savus ziimeejumus te liek tieshi taapeec, lai redzeetu dievinaashanai liidziigus postus. Bet ir tachu, par ko dievinaat! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet es taču saku- Kikyou, tev ir dievīgs savs stils izdomāts, tāpēc arī netraucē, ka zīmējumiem sejas tik līdzīgas. Tās acis...
![]() Kikyou, tev ļoti labi izdodas izkrāsot un saskaņot krāsas.. Bet cita lieta, ko es pamanīju tavos (arī savos zīmējumos), paši zīmējumi ir diezgan līdzīgi.. tādā ziņā, ka tie ir meiteņu portreti (ir daži izņēmumi)... Tā varbūt vari pamēģināt ko citu... ![]() Bet tāpat- man tavi darbi ļooooti patīk. Turpini tik labi zīmēt!!! ![]() -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
ļoti labs un augsts līmenis - cepuri nost..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ka vienmēr: Very Nice!!!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
kkas, man nezkapēc atgādina Rozen Maiden...nju nez, bet baigi labi, man ļoti patīk ēnojums malacis!!!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Par to ko es gribu dzirdēt... Es gribu dzirdēt tieši to pašu, ko lielākā daļa citu cilvēku.
Neviens negrib dzirdēt tīru dievināšanu. Neviens negrib dzirdēt tīru kritiku. Ja viens un otrs ir sabalansēts, tad ir tas, ko grib dzirdēt. Katrā ziņā, man ir prieks, ka ciltiem patīk. Pati apzinos, ka šādas tādas kļūdas arī ir. Sushi: Izņemot portretus, es neko citu īsti nemāku zīmēt. Man nepadodās kustības, man nepadodās zīmēt zēnus. Plus vēl kājas es arī nepārāk labi zīmēju, tāpēc pilnā augumā grūti zīmēt. Pozas arī nav mana stiprā puse. Jācer, ka ar laiku?... Karamele: Haha, kad zīmēju, man vislaik Rozen Maiden soundtracks skanēja. XD Bet tas 100% nav tāpēc. Anyway, tā lai Ayumi nekad vairs neteiktu, ka es chibi-jus vislaik zīmēju, uzzīmēju vienu ĪSTU chibi. ![]() Fanarts starp citu. Midorikawa Kero (a.k.a. Ribitta) no Rockman.exe (a.k.a. Megaman). ^^ |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
bwhaa es tikko uzzīmēju darbu un man fonā jau 3 h skanēja potter potter potter un iznāca tik šizīgs drawings...
Kawaii!! chibi tev sanāk labi, bet (jā vienmēr atrodas tas lielais nejaukais bet ) manuprāt galvas forma izskatas bik pēc lieldienu olas...Bet tā darbiņš baigi smukais, man patīk tērpa rišas un cepurīte ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 20 2006, 20:56) Sushi: Izņemot portretus, es neko citu īsti nemāku zīmēt. Man nepadodās kustības, man nepadodās zīmēt zēnus. Plus vēl kājas es arī nepārāk labi zīmēju, tāpēc pilnā augumā grūti zīmēt. Pozas arī nav mana stiprā puse. Jācer, ka ar laiku?... Man ir tas pats!!! Un tieši tāpēc es cenšos zīmēt kautko citu, jo cik tad es tālu tikšu tikai ar portretiem??? ![]() ![]() P.S.- mīlīgs chibi ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
....jaa, apgaaziisies uz labo pusi deelj smagaas galvas!
![]() |
edg |
![]()
|
Tas nav iists chibi. Iists chibi ir Berta.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |