![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
un kurš te teica, ka nemāk zeenus ziimeet
![]() Sanācis tikpat labi kā meitenes... nevareešu reekt... T_T Bet uzziimee, kādu meiteni pilnā augumā, sēdus... vai kautkā tā (es vēl loloju cerības ierēkt... ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
plati, kaut nevienaadi, pleci, izteikti zhoklji, nav kruushu, muguraa krekls. Puisietis.
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Puisis un wēlpietam ļoti labi sanācis.. apsweicu ^^
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Šis tiešām ir riktīgs džeks,to var uzreiz pateikt..varbūt tieši pateicoties tam skatienam.
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tagad tev labi sanaaca uzziimeet zeenu. Pat ljoti labi!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es taisni atcereejos vecu topiku
![]() Un atcereejos taapeec, ka uzacis man par shauraam izskataas. Labaa uzacs izskataas tikko kaa skaistumkopshanas salonaa apstraadaata un izraustiita. Vari apskatiit manu uuberlabojumu (ljoti patiik man chakareet sveshus darbus pa savam): Bet no otras puses, varbuut man par biezu sanaaca... Bet paintaa shauraakas buutu gruuti nekluchainas ieguut. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, tagad uzacis jau ir tādas - FLCL. :D
Bet jāa, moš vadzēj biezākas. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vajadzēja taisīt monobrow! Mweh heh heh! Lai izpaustu tēla individualitāti un unikalitāti! Tad neviens i neiedomātos teikt, ka tu taisi klonus! XD
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man liekas, ka Edg uzzīmētais biezums ir diezgan normāls. Bet izliekums...
(man patīk tā zēna mati ![]() -------------------- |
Sasa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 26-December 05 ![]() |
vai tad Animee naizmanto konkreeti izteiktas melnaas liinijas nevis kaut kadas tur blaavi peleekas liinijinjas! ja buutu viss ziimeejums kontrastainaaks un ar parasto ziimuli eenas saliktas tad ziimeeejumiem nebuutu cenas ... tas ir visem labiem ziimeejumiem!
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Nē, vienmēr neizmanto gan.
Pašās animācijās, sure, bet tāpat anime mākslnieku zīmējumos bieži ir gaišas līnijas; ne tikai blāvi pelēkas, bet dažādās krāsās. Tā lūk. Izlabojiet mani, ja kļūdos. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 22 2006, 19:40) Nē, vienmēr neizmanto gan. Pašās animācijās, sure, bet tāpat anime mākslnieku zīmējumos bieži ir gaišas līnijas; ne tikai blāvi pelēkas, bet dažādās krāsās. Tā lūk. Izlabojiet mani, ja kļūdos. Piekriitu... ![]() uzreiz pamanams, ka tas ir puisis ,))))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
QUOTE(edg @ May 22 2006, 02:02) Es taisni atcereejos vecu topiku ![]() Un atcereejos taapeec, ka uzacis man par shauraam izskataas. Labaa uzacs izskataas tikko kaa skaistumkopshanas salonaa apstraadaata un izraustiita. Vari apskatiit manu uuberlabojumu (ljoti patiik man chakareet sveshus darbus pa savam): Bet no otras puses, varbuut man par biezu sanaaca... Bet paintaa shauraakas buutu gruuti nekluchainas ieguut. Nez...man jau labaak patiik Kikyou variants, bet man liekas, ka edg ir paarspiileets resnums uzaciim, bet Kikyou paaraak tievas. |
Kikyou |
![]()
|
OMG ES BEIDZOT UZZĪMĒJU PIEAUGUŠU SIEVIETI VISĀ GARUMĀ BEZ DRĒBĒM!!!
![]() ...naaaante ne. (ka tik ne ar) Pirms jūs sākat bļaut "AMGZKLONSKLONSKLONSGAAZHAMHITLERU"... Tā kā viņa ir viens no maniem pirmajiem chariem, domāju būs ok zīmēt viņu kā viņa parasti bija. ~.~ Man pēdējā laikā baigi smagi iet ar acu krāsošanu. <_>; Šoreiz arī nesanāca īsti tā, kā es gribēju. Bet kareklītis gan man liekās iznāca uz goda. ^^ Un jā, es apzinos, ka viņa ir ūdensgalva. Ask me if I care. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |