![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kawaii!!! Cik laiku fotošopa tu istereji???
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Nyuu naw wiņi kloni >.> Kikyou klausi mani
![]() un btw pēdējais ļoti smuki sanācis darbiņš -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Lai arii cik gruuti man tas buutu, es pateikshu vienu kljuudu... (*_*)
Kreisajai rokai plecs ir nu taaads, bet man darbs nu TAAAA PATIIK! Bet ieraudziiju, ka visa kreisaa roka ir taada.. (negribas teikt!! ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Klons ir tad, ja tu saki, ka tas ir cits chars. Bet tas nav cits chars. Tas ir zinaams chars. Tiesa, man likaas, ka citaa kraasaa vinjai acis. Topiku paarshkjristiiju un... sheit chars laikam pirmo reizi izkraasots. Visa vaina manaa izteelee.
QUOTE(Kikyou @ May 26 2006, 20:50) Do you care? P.S. Labs fons. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njā, par to kreiso roku es piekrītu.
![]() ![]() ![]() ![]() Pag, šito kareklīti kkur jau esmu redzējusi... =.= Tā ir šitā? ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Cirvītis nēe... Viņa nogalina bez cirvīša, caur domām - ar augstas frekvences pīkstošu skaņu upura galvā tā, ka upurim sāk sāpēt galva, un lēnā, mokošā nāvē viņš nomirst. :)
Tās nav baltas uzacis, tas ir atspīdums uz matiem... Bij kautkā domāts, ka gaisma no priekšpuses nāk, ehhhh pofig, ēnošana un gaismošana pareizi nav mana stiprā puse. xD Zinu, acis man ar īsti nepatīk kā iznāca. <_>; Un jāa, to kreiso roku nepamanīju pirms tam. Ahaha... ' Sushi: Aha, tā pati. Ir arī vēlvecāks zīmējums ar viņu, reku Mm, par fonu. Man zīmējuma vidū pazuda ideja, ko es gribēju ar fonu darīt. Un tā viņš no zila gaisa radās. :3 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu par to meiteni visi jau izteicās. bet kā man patīk lācītis!! tas tik tiešām ir mīļumiņš. tik smukas austiņas un ielāpiņi!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Laikam acis izskataas taa, taapeec, ka vinjas staav (taa izskataas) uz aciim. Taa kaa saulesbrilles.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
njaa,tad jau jaasecina,ka fōns "no zila gaisa" jaapielieto biezhaak. tieshaam,gliits padevies. vispaar, ziimeejums ir sanaacis ultrakawaii,kaa visi Taveejie. uhh.
gribu uudensgalvu un taadu laaciiti! XD -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
šitais fons pwn visus pārējos!
man iepriekšējais zīmējums labāk patika, bet šim ar nav ne vainas. Tu teici bez drēbēm... bet tur takš IR drēbes!!! :DDD -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet still.. man mīļākais no taviem darbiem ir tas fanartiņš, kur meitene sēž (manis izdomātā XD).. Tomēr..
![]() Zini, man tavs zīmēšanas stils bišķi, bišķi atgādina Shakugan no Shana (ja tā saucās) ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ May 27 2006, 22:10) "OMG ES BEIDZOT UZZĪMĒJU PIEAUGUŠU SIEVIETI VISĀ GARUMĀ BEZ DRĒBĒM!!! ...naaaante ne. (ka tik ne arī)" Bija tas ko es teicu. XD Sankjūuu, Sushi! ^_^ Kā man patīk to dzirdēt! To, ka tas nedaudz SnS atgādina. Kā nekā, mana mīļākā anime. Bet šis stils jau man bija arī pirms es vispār uzzināju par to, ka tāds SnS vispār ir. Nu ko tur daudz - prieks, ka patīk cilvēkiem. :) |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Diezko peec pieaugushas sievietes tiesham neizskatas...
Kikyou, kaa buutu uzziimeet kaadu charu kaadaa pozaa, nevis tikai ierasto 'no priekshas'? Vai labak kursh tiesham kautko dariitu? -------------------- Positive black.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Johaidī, kas tas ir. "Ka tik ne ar" = "jā noteikti" = "tikai pajokoju". Nav jau tā, ka es to izdomāju.
Par to otro... CIK REIZES ES NEESMU TEIKUSI. Es nemāku! Domā es nemēģinu?! Mēģinu! Nesanāk! Kustība man arī nesanāk, varbūt kādu dienu, a tagad nē. Pat ar palīglīnijām nē. Teiksi, lai lieku tik un tā - sanāk vai nesanāk? Nē paldies! Labi atceros, ar ko tas parasti beidzās - "Omg tu necenties, omg omg omg!!!1". Jāa, šodien es esmu vienkārši d***ā nikna par katru sīkumu. << |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:54 |