![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
varbuut tajos vaardos ir dalja patiesiibas, mm? Varbuut tu tieshaam necenties? Varbuut vajag pastudeet kaada cita maakslinieka darbus kuros ir attainota veelamaa kustiiba un pameegjinaat imiteet? Ja tu veel nezinaaji, no taa var ljoti daudz iemaaciities. Un veel daudz var iemaaciities no kritikas. Taakaa shobriid taviem darbiem kritikas sastaav no `uzacis par shauru` (Who TF cares?) un paareejais ir `ZOMG, super puper kruta!, tad nedomaaju, ka no taa tev ir kaads cits iegums bez pashapzinjas celshanaas :/
[TalkAboutMe] Starp citu, es iemaacijos ziimeet konkreeti no saturiigas kritikas un meegjinaajumiem uzziimeet kautko ko veel nebiju meegjinaajis. Shobriid manaa priekshaa ir gandriiz nepaarvaramais shkjeerslis- ota un uudenskraasas. Shkjiet, peedeejoreiz es taa nopietni kraasoju beernudaarzaa...[/TalkAboutMe] Anyway, vislabaak iemaacaas shpikojot (un rakstot kontroldarbu). |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es cenšos. Bet tajā pašā laikā man ļoti nepatīk nozīmēt, kaut vai drusciņ. :|
Jā, rezultāts uzreiz redzams, ja ņem kādu citu darbu kā palīglīdzekli, bet man liekās tas vairs nav tas... BEEEET. Varbūt pamēģināšu kautkad, ja jau tu saki, ka tas ir tik ļoti efektīvi. Un nē, maniem darbiem kritika arī sastāv no "wtf plaukstas s.cks wtf anatomija nav wtf wtf wtf". :) Un vispār, wtf. Sigfa, tu zīmē!? Nezināju! |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nenoziimee visu, tikai to ko nemaaki, shajaa gadijumaa formas. Paareejo pate.
Jaa, es ziimeeju, tikai ne anime stilaa ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() "Pagaidi!" es uzsaucu savādajai meitenei. "Tādā miglā tu ātri apmaldīsies!" Bet viņa tikai viegli pasmaidīja un pagāja gabaliņu uz priekšu, tad apstājās un pagrieza skatu pret mani. "Būs labi. Es tak nēesmu viena... ne?" viņa teica un, savu blāvo jāņtārpiņu lukturi rokās turot, devās dziļāk miglā, dziļāk tumsā... Pēc mirkļa viņa jau bija izgaisusi no mana skatiena. "Par spīti miglai... šodien gan ir skaistas, zvaigžņotas debesis," es nodomāju, un lēnām, muguru pret koka stumbru atspiedis, iemigu. Jā, sacerējumu rakstīšana nav mana stiprā puse. Bet gribējās. :) Kaut gan poza un rokas nav īsti tā kā vajag, man personīgi šā vai tā patīk rezultāts. Gan jau vēl ir kautkādas anatomijas kļūdas, par kurām man tagad slinkums domāt. Jā, tā patiešām ir tā pati meitene, kas pāris lapas atpakaļ. Tērps ir nedaudz savādāks. Jo es tā teicu. Šitais saucās Kikyou izmanto palīglīnijas (ne īpaši veiksmīgi). Vakar uzskicēju, šodien izkrāsoju. Gribēju tomēr pabeigt. ^^ This post has been edited by Kikyou: May 29 2006, 23:17 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Aaah paaraak garhs tas teksts zem bildes... nevaru piespiest sevi izlasiit...
Smuks ziimeejums, kaa vienmeer atkal var parieceet acteles ![]() Ak jaa, tie punktinji atrodas vinjai virs plaukstas jeb taalu prom debesiis? |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
cmukki
![]() ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 29 2006, 22:16) Interesee, kaadu tad pozu tu gribeeji uzziimeet. P.S. Man shai ziimeejumaa tieshi poza visvairaak patiik. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
MEEEENSOOOONS!? *iet kārties* T_T Nevar būt, ka TIK slikti iznāca!
Un jā, tie spārni ir tikai simboliski. XD Nē nu, katrā ziņā prieks, ka tomēr poza iznāca tā kā vajag. Itkā likās, ka ir. Itkā likās, ka nav. Nevarēju saprast. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
The last one was THE best, heeeeeeeeee. *smaida kā veca kūka* Rovu rovu.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
hehe, nav slikti, bet peec pirmaa skatienu nevareeju saprast, kapeec tik jociigi izskataas. Peetiju, peetiju, un tad naaca atskaarsme- cilveeka galva tik taalu nevar aizgriezties (ja vien tu neesi kroplis vai kaads cits diivainis), un tas biku izsit no sliedeem. Other then that, paura perspektiivais izliekums nesaskan ar sejas perspektiivo izliekumu, kas beigaas izveershaas par nedabiigi izsteiptu (garumaa) galvu, un varbuut plecs bish par augstu, bet citaadi ir ok.
PS. Gribeetu gan piebilst, ka mute nesastaav no vienas liinijas un deguns- no punkta. Anyway, tieshaam ir neslikti, progress manaams. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm tātad izkrāsoji..Kā vienmēr ar pielūgsmi acīs vēroju tavus darbus..krāsojums - debešķīgs
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Nja, par to galvu es ilgi domāju - tā var vai nē... Beigās izdomāju, ka man pofig. Slikti izdomāju. xD
A par to muti un degunu, tas ir vairāk vai mazāk atkarīgs no tā, kādā stilā zīmē. Taisnība, šajā gadījumā degunam būtu dažādos lenķos jāmainās no punkta uz kautvai īsu līniju. Mute vispār šoreiz sastāv no divām līnijām - viena garāka, otra krietni īsāka, bet acīmredzot pārāk saplūda kopā. Un cik es zinu, tā vispār var zīmēt. Bet tad jau atkal - KO TA ES ZINU. P.S. Nez kā vecas kūkas smaida. XDDD |
Sigfa |
![]()
|
ziimeet var, kameer taa ir skice. ja saak kraasot/eenot jau vajadzeetu paraadiities kautkaadaam anatomijas ieziimeem. Protams, vienmeer jau to var nosaukt par stilu un kategoriski atteikties ziimeet to kas ir sarezhgjiitaaks.
|
Kikyou |
![]()
|
Ehh, nu ta lai nu tā būtu. Neiešu strīdēties. :/
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |