![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
striideeties? es tik saku, kaa man shkjiet buutu pareizi. Nekad neesmu ar savu viedokli pretendeejis uz absoluuto patiesiibu. Ziimee vien pa liinijai un punktinjam (kautkaa atgaadina beernu ziimeeshanas pamaaciibu `punktinjsh, punktinjsh, komatinjsh [..] un gatavs vinjsh.`)
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Es teicu ka kikyu dris ieliks bildi! XD Aaaa ja tie kuri ir skeype tie aicina mani!(Mans vards skeype ir melarni)
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jaa, liec tik vien iekshaa!
Negribu paareejiem visu pateikt priekshaa par darbu, taapeec LIEC! ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 30 2006, 12:30) Tā kā es!!!! ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Randomā skice. Ieliku tāpēc, ka gribēju un viss, piekāst par kļūdām.
![]() Dažreiz vienkārši gadās tā, ka ir baigi daudz, ko var darīt... baigi daudz, kas jādara. A negribās darīt neko. Jau kādu nedēļu ir nekam nederīgi laikapstākļi, zvanīt neviens arī nezvana... Un ir skaidrs, ka pēc kādām dienām divām beidzot pienāks telefona zvans par to, ka "Oo uzmin ko es vakar darīj, bij tik jautri"... Kamēr tu pa to laiku garlaikojies, un nevienam pat prātā kautkas tāds neienāca. Itkā jau varētu zvanīt pats, bet atbilde noteikti būtu "Ooo es eju pie sarmītes nagus lakot, tas būs TIIIIK ČIKĪIGI!!!!!!!", tāpēc kādā jēgā naudu tērēt? Un kurš ta cits vēl pie tā ir vainīgs, izņemot tevi pašu... Tik daudz tu pats zini, bet tas neko nepalīdz. Nja. Besis. Whatever. Pasūdzējos, pietika. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kljuudas es shajaa darbaa neieraugu, tik vareeji ruupiigaak spaarnus uzziimeet un izkraasot, bet ja jau taa ir skice, tad tas ir piedodams.
This post has been edited by Kirara: Jun 1 2006, 12:11 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
aaaaa
![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Briinumi. SHoreiz jaapiekriit Pakkun. The end is nigh. Man tie spaarni arii, liidz izlasiiju sekojosho postu, izskatijaas peec matiem, konkreetaak, bizes. Anyway, not bad. Shoreiz nekam nepiekasiishos.
|
pelite |
![]()
|
![]() beerns ![]() ![]() Group: Banned Posts: 38 Joined: 7-June 06 ![]() |
Zini tavu zīmēšanas vietu vajadzētu "es zīmēju parāk labi bet..."!Es vēlpat no tava zīmējuma ustaisiju pa avu!!!
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Es nezīmēju TIK labi. Labāk par tiem, kas zīmē slikti, bet sliktāk par tiem, kas zīmē labi. Tā lūk.
Pie tam, ja es savu topiku pārsauktu par "es zīmēju pārāk labi", tad automātiski atskrietu daudzi naglas, kas atgādinātu, ka, AHĀAA - tu īstenībā zīmē draņķīgi, kāpēc tev sakāpis galvā, Kikyou! :D Bet anyway, tas nav iemesls, kāpēc es šito topiku nepārsaucu. Ja es pārsauktu par kautko citu, ne es pati, nedz arī citi vairs nemācētu viņu atrast. This post has been edited by Kikyou: Jun 8 2006, 10:30 |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 8 2006, 09:25) Es nezīmēju TIK labi. Labāk par tiem, kas zīmē slikti, bet sliktāk par tiem, kas zīmē labi. Tā lūk. Pie tam, ja es savu topiku pārsauktu par "es zīmēju pārāk labi", tad automātiski atskrietu daudzi naglas, kas atgādinātu, ka, AHĀAA - tu īstenībā zīmē draņķīgi, kāpēc tev sakāpis galvā, Kikyou! ![]() Bet anyway, tas nav iemesls, kāpēc es šito topiku nepārsaucu. Ja es pārsauktu par kautko citu, ne es pati, nedz arī citi vairs nemācētu viņu atrast. ņemot vērā to, ka mums te tikai kādi 5 labi mākslinieki, un tu esi viens no time, tad tev ir visas tiesības druscītiņ samainīt nosaukumu, taču ne jau nosaukumā ir tā sāls. ^^ Pēdējais puika ļoti sirsnīgs. (tas taču ir puika, vai ne?) Man pat negribās, lai viņu kaut kā koriģē, jo viņam ļoti labi piestāv tas draft'īgais stils. Gives a feeling, you know? ^^ -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
5? Nu nē, man liekās ir vairāk.
Un jā, tas ir puika. Nujāa, tas draftīgais stils dēļ tās dienas garastāvokļa laikam. ^^ |
+Chibi+ |
![]()
|
ok, ok, seši!
![]() -------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 8 2006, 09:25) Es nezīmēju TIK labi. Labāk par tiem, kas zīmē slikti, bet sliktāk par tiem, kas zīmē labi. Tā lūk. Pie tam, ja es savu topiku pārsauktu par "es zīmēju pārāk labi", tad automātiski atskrietu daudzi naglas, kas atgādinātu, ka, AHĀAA - tu īstenībā zīmē draņķīgi, kāpēc tev sakāpis galvā, Kikyou! ![]() Bet anyway, tas nav iemesls, kāpēc es šito topiku nepārsaucu. Ja es pārsauktu par kautko citu, ne es pati, nedz arī citi vairs nemācētu viņu atrast. Nevajag kopumaa noraadiit topikaa, kaa tu uzskati, vai ziimee labi vai slikti ![]() Nu tas taa, starp citu ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |