IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ahoi, Bebra kungs!, Kāpēc jums tik neglīts ķermenis?
Kikyou
post Jun 8 2006, 20:00
Post #436

Kami-sama

Group: Chuunin

Kāpēc visi iedomājās, ka es uz kautko tēmēju... -.-

This post has been edited by Kikyou: Jun 8 2006, 20:01
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Keydan
post Jun 8 2006, 20:02
Post #437

Key-dano

Tapec ka VISI uz kautko teme! smile.gif
Visa pasaule ir tada! Tikai Gandi uz neko netemeja! Bet mes zinam ko viņš ieguva! biggrin.gif

This post has been edited by Keydan: Jun 8 2006, 22:15
+Quote Post
Kikyou
post Jun 8 2006, 21:26
Post #438

Kami-sama

Ehh... Tātad.

Man nepatīk, ja cilvēki iedomājās, ka es saku, ka nemaz nezīmēju tik labi, tikai lai visi mani žēlotu un mēģinātu pārliecināt, ka tā nav. Vai arī tāpēc, ka tas ir kRuTa. Es tak uzķēru dažu labu šejieniešu domu gājienu, ko?

Kādreiz ir ienācis prātā, ka "eu, varbūt viņa tā patiešām domā"? Es šaubos. Cilvēkam ir tāds apslēpts talants sev iestāstīt, ka "šis cilvēks ir tāds un tāds nevis tāds un tāds".

Ok, es saku, ka es nezīmēju labi. BET. Es arī nesaku, ka es zīmēju slikti.

Kāpēc es domāju, ka es nezīmēju labi? Paši jau esat visu manā vietā pateikuši. Zīmējumi ir vienveidīgi, zīmējumos attēlotie varoņi ir līdzīgi, rokas īsti nesanāk, proporcijas lielākoties ir nost. Un es nevaru nepiekrist - tā patiešām ir.

Un vai tādas lietas ir labiem zīmētājiem, m? Nav!

Tieši tāpēc es domāju, ka es nezīmēju nedz slikti, nedz labi. Un tā domāt nav nepareizi. No vienas puses... Tā pat ir vieglāk. Tad vienmēr ir kāds tālāks mērķis, uz kuru tiekties un ir stimuls zīmēt labāk.

Un, mind you, es nerunāju par krāsojumu. To es apzinos, ka es krāsoju labāk nekā tie, kas tik tikko sākuši ar datoru zīmēt.

Nu ko. Laikam tagad tik jāgaida, līdz kāds atnāks un pateiks, ka es sevi nepazīstu. :S

P.S. Pats par sevi saprotams, es šo nedomāju uz VISIEM.

This post has been edited by Kikyou: Jun 8 2006, 21:31
+Quote Post
Keydan
post Jun 8 2006, 22:22
Post #439

Key-dano

Nevajag rakstit veselu gramatu! Zime tu labi, ne geneali, bet labi, ir teiciens "Терпение и труд всё перетрут!" Tapec ar laiku rokas un proporcijas uzlabosies, sejas bus dažadas.

P.S.
Jautajumu var uzdot?
Par to ka tu kraso tatora... Ka tu izgatavo lineart? Jau uz datora, vai ka? (un nevajag man dot linkus uz to ka to darit, es gribu zinat ka TU to dari)

This post has been edited by Keydan: Jun 8 2006, 22:22
+Quote Post
Kikyou
post Jun 8 2006, 22:32
Post #440

Kami-sama

Es jau būtu laimīga, ja man būtu labs links priekš linearta. xD
Jā, es viņu uzreiz uz datora zīmēju, bet ne ar peli. Zīmēju ar tabletu, 1px brush. ^^ Ar peli es īsti nezinu kā to lietu dabū gatavu.
+Quote Post
Keydan
post Jun 8 2006, 22:48
Post #441

Key-dano

Ok... pstasti man... kada nozime ir vardiem "Zīmēju ar tabletu, 1px brush".
Kur Photoshopa ir 1px brush es zinu... Bet ar tableti??? kas tas tads?
+Quote Post
Kikyou
post Jun 8 2006, 22:50
Post #442

Kami-sama

Tablets tāds rīks, kurš darbojās tāpat kā pele, bet ir pildspalvas formā, tātad vieglāk turams rokā.
+Quote Post
Keydan
post Jun 8 2006, 23:01
Post #443

Key-dano

Aha... Ja es pareizi saprotu... Kur tadu var dabut???
+Quote Post
Kikyou
post Jun 8 2006, 23:08
Post #444

Kami-sama

Veikalā. :D Precīzāk nemāku pateikt, tā kā manējo man uzdāvināja.
+Quote Post
Ayumi
post Jun 8 2006, 23:09
Post #445

Kyuuketsuki

QUOTE(Kikyou @ Jun 8 2006, 22:26)
Ehh... Tātad.

Man nepatīk, ja cilvēki iedomājās, ka es saku, ka nemaz nezīmēju tik labi, tikai lai visi mani žēlotu un mēģinātu pārliecināt, ka tā nav. Vai arī tāpēc, ka tas ir kRuTa. Es tak uzķēru dažu labu šejieniešu domu gājienu, ko?

Kādreiz ir ienācis prātā, ka "eu, varbūt viņa tā patiešām domā"? Es šaubos. Cilvēkam ir tāds apslēpts talants sev iestāstīt, ka "šis cilvēks ir tāds un tāds nevis tāds un tāds".

Ok, es saku, ka es nezīmēju labi. BET. Es arī nesaku, ka es zīmēju slikti.

Kāpēc es domāju, ka es nezīmēju labi? Paši jau esat visu manā vietā pateikuši. Zīmējumi ir vienveidīgi, zīmējumos attēlotie varoņi ir līdzīgi, rokas īsti nesanāk, proporcijas lielākoties ir nost. Un es nevaru nepiekrist - tā patiešām ir.

Un vai tādas lietas ir labiem zīmētājiem, m? Nav!

Tieši tāpēc es domāju, ka es nezīmēju nedz slikti, nedz labi. Un tā domāt nav nepareizi. No vienas puses... Tā pat ir vieglāk. Tad vienmēr ir kāds tālāks mērķis, uz kuru tiekties un ir stimuls zīmēt labāk.

Un, mind you, es nerunāju par krāsojumu. To es apzinos, ka es krāsoju labāk nekā tie, kas tik tikko sākuši ar datoru zīmēt.

Nu ko. Laikam tagad tik jāgaida, līdz kāds atnāks un pateiks, ka es sevi nepazīstu. :S

P.S. Pats par sevi saprotams, es šo nedomāju uz VISIEM.
*

Hmmmm, es nekad nēesmu domājusi ka tavi zīmējumi ir vnk ideāli, perfekti utt., man vienmēr šķitis ka tu proti krāsot un visādi citādi zīmet, diezgan normāli. Bet normāli,ne perfekti. veljoprojām tev tur ir kļūdas. Rokas tev daudz reiz kroplīgas iznāk... ok, tu jau zini pati savas kļūdas xD Manprāt tu sevi ļoti labi pazīsti ;D btw, dažiem profesionāļiem zīmējumi IR vienādi. Vārdsakot, tev vel daudz jātrenējas, kā daudziem.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
edg
post Jun 9 2006, 11:54
Post #446

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Kikyou, ja tu savus darbus noveertee zemu, tad cilveekiem vienmeer buus tieksme domaat, ka tu gribi, lai tevi zheelotu. Taa ir jebkur un visur. Cilveeki iedalaas ticiigajos un skeptiskajos. Ticiigais redzees tavu darbu un teiks: "Jaa, ne paaraak labi sanaacis.". Skeptiskais domaas: "Tur noteikti ir kaut kaada beerniibas trauma apakshaa... jaa, jaa, pilniigi noteikti.". No otras puses - ja tu noveerteesi savus darbus augstu, tad situaacija buus veel sliktaaka. Ticiigie teiks: "Jaa tieshaam smuki." un domaas "Taas kljuudas, ko redzu, noteikti ir manas nekompetences halucinaacijas.". Skeptiskie domaas, ka tu esi iedomiiga. Taapeec ir izdeviigi izveeleeties paarspiileetu galapunktu, piemeeram "Mana daile" vai "Mani shviikaajumi", vai "Mans melnais kvadraats", taa, lai cilveeki neapshaubaami redz, ka tu neesi ar nopietnu attieksmi. Tad vinji nevarees iisti saprast, ko tu patiesiibaa domaa par saviem darbiem un izdariis mazaak secinaajumus. Taada vismaz man ir ideja...
Bet tas nav ieteikums mainiit topika nosaukumu. Tas vienkaarshi taa, paardomaam, jo (ir sacereets jauns paraksts).

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Kirara
post Jun 9 2006, 12:05
Post #447

Neko youkai

From: Wenden

Tagad taas sarunas un kad naaks darbi?
+Quote Post
+Chibi+
post Jun 9 2006, 12:37
Post #448

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Nu nevar taču kā knoveijers štampēt zīmējumus katru dineu! The artist needs time and insipration, hehe.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Storm
post Jun 9 2006, 13:36
Post #449

Danshaku

From: nya

No psihologijas viedoklja (man mutere psihologe laugh.gif ), rakstot shaadu topika nosaukumu saviem darbiem (ti es neziimeeju paaraak labi, mani ziimeejumi piu utt), cilveeks taadaa veidaa izvairaas no atbildiibas par saviem ziimeejumiem (tada kaa aizsargreakcija pret to ka citi teiktu ka tavi ziimeejumi patiesiibaa piu, un piem. kad viens ziimeejums sanaak kaadreiz ne tik labs kaa paareejie tad visi uzreiz "oi oi palaidies esi utt." wink.gif )

piemeers no dziives skadriibai: laugh.gif

Pienjemsim ka skolaa notiek kross. Jaanis ir labs skreejeejs, tikai nav iipashi paarliecinaats par savaam speejaam tapeec citiem saka "oi oi es neskrienu paaraak labi XD laugh.gif ", labi viss ok, visi domaa ka taa arii ir.
Taalaak pastaav divi variaanti :
1)Jaanis noskrien suudiigi (ka vins vereetu noskriet daudz labaax, bet vinjam menlnaa diena laugh.gif to protams neviens nezina tongue.gif ) - visiem piekaast, neviens neko nesaka(jo visi zin ka jaanis skrien slikti - taatad vis OK, dziivojam laimiigi).
2)Jaaanis noskrien loti labi (kaa tam vajadzeetu buut, njemot veeraa ka vins trenneejas) - visi sajuusmaa "Oi oi tu skrien labi", un domaa ka jaanis loti apnjeemiigs un taapeec taa noskreeja. XD.
BET
Ja jaanis pirms tam saka "Oi oi, es skrienu labi utt" tad :
1) Jaanis noskrien suudiigi - visi saka : plalaidies esi, nemaaki kaut ko utt. laugh.gif
2) Jaanis noskrien labi - visi "nu nekas sevisks, taa tam jaabuut utt."

Secinaajumus kurs gadiijums izdeviigaaks spriediet pashi biggrin.gif .

Bet ir veel tresais - vislaabaaksis gadiijums:
1) Topika nosaukums vnk "Mani ziimeejumi" (un cilveeki pashi noveertees vai labi vai slilti tongue.gif )
2)Ja jaanim pras cik labi vins skrien tad "Oi oi es nezinu, tad jau maniis, kaa paveiksies, es citreiz labi noskrienu, citreiz slikti utt laugh.gif )

P.S Un beigu beigaas rezumee ir taads ka Kikyou vnk baidaas kaa citi noveetees vinjas darbus - BET topika nosaukums tapa pashaa saakumaa, kad taada nedrosiiba buutu tikai cilveeciska, bet ja Kikyou tagad nomainiitu topika nosaukumu visi padomaatu ka vinaji kaa vinaja pati teica "sakaapis galvaa" XD laugh.gif utt. taapeec izveelaas neko labaak nemainiit.. wink.gif

Aa un veeel - Kikyou piedod man ja tew shitas liekas pilniigs murgs utt, jo galu galaa es emu pilniigs lunaars tongue.gif , viss kas te rakstiits jaauztwer nenopietni (dieva deelj biggrin.gif !).

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Jun 9 2006, 13:41
Post #450

Kami-sama

Haha, īstenībā tu tīri precīzi trāpīji. :)
Nav, nav murgs. Skaidrā, visiem saprotamā valodā šito uzrakstīji. Un jā, šitais nosaukums jau te divus gadus stāv, tāpēc negribās viņu mainīt.
+Quote Post

109 Pages V « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:58