![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Edit: Ai, pārdomāju, linkus izņēmu ārā. ^^
This post has been edited by Kikyou: Jul 2 2006, 10:49 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
inčanti, man patika! uzraksti-uzzīmē vēl kko...ideja laba ^^izpildījms ar labs ^^
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Left to right? wth?
Kaut kaa digimonus atgaadina... Taa pamatteema, ap ko viss grozaas, manupraat ir paaraak nodrilleeta, bet sizhets ir labs. Un taa demone sure is cute ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
momosan |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 2-December 05 From: Riga ![]() |
ROFL ROFL baigi labais.
Un tas edg ir riktīgs iznīcinātājs, jā.... Pūt tik tālāk, es pa to laiku sākšu krāsot ![]() -------------------- Ohio, Otoha!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nja ir bišķi dīvaini, ka uz labo pusi, bet ir jau labi!
![]() Man patīk, kā viss ir uzzīmēts (Kikyou stils hehe) un sižets arī tā tīri neko! ![]() Mja, būtu labi kādu turpinājumiņu uzrakstīt, uzzīmēt. Bet zini, dažās vietas man bija grūti saprast. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es tak teicu, ka slima suņa murgi. :DDD
Rakstīšana totāli nav mana stiprā puse, orģinalitāte rakstot tāpat. Un kur nu vēl nopietnība... Par Snowdropu, faktiski viņš nav nekas vairāk kā peidžeris vai telefons. C: Man liekās par šito tēmu es esmu jau iepriekš kautkādā sakarā lamājusies. Par to, ka cilvēkam pietiek kautkādu dzīvnieciņu ieraudzīt, lai automātiski izspriestu "wtf wtf pokemon digimon". Ja es pareizi atceros... Burvjiem un raganām, un tamlīdzīgiem nereti ir sabiedrotais gars, kurš izskatās pēc dzīvnieka un kurš palīdz savam pavēlniekam. Zini visi tie kraukļi, melni kaķi etc etc... Tāpēc kāmdēļ gan ne. :S No kreisās uz labo, jo mēs, tāpat kā lielākā daļa citas pasaules, visus tekstus lasam no kreisās uz labo. Japāņiem manga jau vienmēr ir no labās uz kreiso nevis tāpēc, lai izlektu citu vidū, bet tāpēc, ka japāņi visas grāmatas lasa no otra vāka. :) Tāpēc es domāju, ka būs ok no kreisās uz labo. (Pie tam, cik es esmu pamanījusi, lielākā daļa cilvēki, kas zīmē mangu un nav japāņi zīmē no kreisās uz labo.) Nē nu, ja cilvēkiem patīk, tad es nākamās lapas domāju likt normāli ar melnām līnijām. Āa un šitās piecas lapas es iespējams arī pārlabošu un uztaisīšu visu smuki. This post has been edited by Kikyou: Jun 15 2006, 14:32 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Sizhets bija bik pagarlaiciigs prieksh manis (man patiik guro), bet pati jau labaak nemaaku.
|
Kikyou |
![]()
|
Nedomā, ka būtu dumji, ja es pirmajās piecās lapās uzreiz guro mestu iekšā?
Ok, nav jau tā, ka es viņu astronomiskos daudzumos vēlāk domāju likt iekšā - tikai mēreni. Un tikai, ja sagribēsies/vajadzēs. Vispār, man kautkur pazudusi vēlme zīmēt guro. Negribās un viss. Jāa, varbūt tāpēc kādu laiku Bertas komiksi nav redzēti. >>; |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Plāksteris ar smaidīgo sejiņu bija pietiekami biedējošs,lai Tu varētu mēģināt zīmēt tālāk
![]() ![]() This post has been edited by Dead Star: Jun 15 2006, 15:46 |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
Man patika. Neorģināls, bet interesants.
Genre - comedy, romance, fantasy, uuberkawaii ![]() -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es gan esmu pieradis komiksus lasiit no labaas uz kreiso...
Tas, ko tu tur saki par nopietniibu... nenopietniiba tachu ir milziigs pluss... Bet digimonus vienalga tas mazais monstrs atgaadina. Kakji, kraukji, trushi, runaajoshas bikses (wtf? kas taas par idejaam?) u.t.t. ir viena lieta, bet shitais ir naturaals digimons! Iesaku njemt aaraa zveeru ar visu vinja saimnieku un turpinaat tikai ap deemoni... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
He he labs...
![]() Fu...ing tree ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
Edg, īsi un lakoniski... NĒ. :)
Mans sviests, es ar savu sviestu daru to ko es gribu darīt ar savu sviestu. :O Ja tev bail no tā, ka es sākšu totālu shoujo mangu taisīt, ar tonnām romance... Vari nomierināties, jo tā nenotiks. >>; This post has been edited by Kikyou: Jun 15 2006, 23:02 |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
ziimeejumi arvien labaaki un labaaki. prieks skatiities
dazhaadiibu var pieshkjirt ne tikai ar pozaam, bet arii ar sejas izteiksmeem. acis ir Tavs stils(un taas ljoti gliishas), bet var pavarieet ar uzaciim un muti. Tev patiik beerni ar hipnotisku skatienu, bet var tachu buut smaidiigi beerni ar hipnotisku skatieni vai dusmiigi/ljauni beerni ar hipnotisku skatienu. tas vareetu buut interesanti.. ![]() un veel - viens liels RESPECT Tev no manis ![]() |
edg |
![]()
|
Man patiik tonnaam romance, bet tad tai jaagrozaas nevis ap "ak vai, cik tas dzheks ir kruts", bet ap "omg, taa meitene ir tik uuberkawaii". Nepievil savu fanu ceriibas!
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:40 |