![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
super!
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Daudz laimes dzimšanas dienā, Hachi-sensei! ^^ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
aaaaa frogijs!~! getitoffgetitoffgetitoff!
![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 18 2006, 09:38) OMFG!!!! That is the best thing I've ever got!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *sparkles* -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Viens vards: Kawaii!
A+ darbs! Un seja ne tada ka citiem bija! |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Jā, beidzot redzu to izslavēto darbu
![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Piemiiliigs, miiliigs, miiljsh darbinjsh, bet taas zakju chiibinjas..kaada sakritiiba.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
ooo mai gaaad!!! šis tev ir pats labākais no visiem darbiem kas tev ir bijuši. Masterpiece! Sugoi! utt.. =))
Ritīgi labā galva viņai, fričene ar smuka. Un labi ka viņai acis ir ciet, jo atvērtām acīm varbūt nebūtu tik labi, ta līdzinātos taviem iepriekšējiem darbiem, a šis ir unikāls! Labi pietiks kritikas.. tā tik turpināt! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sākumā viņai acis bija vaļā, bet tad viņa neizskatījās tik smaidīga. XD Tāpēc pārlaboju.
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Nesaprotu kā tev izdodas tā izkrāsot...
![]() Mati vispār vienreizēji forši ![]() This post has been edited by Erik4xp: Jun 19 2006, 20:39 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Mna liekas ka tev bija skaistāki darbi.
![]() Bet tāpat skaists.Man vis vairāk patīk tā vardīte.Es jau zinu kurš darbs tev vis labāk iznāca... -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Kikyou, tu mani pārsteidzi. Tas ir viens no labākajiem zīmējumiem ļoti ilgā laika posmā, un ļoti atšķirīgs no tā, ko tu parasti zīmē.
Tev vajadzētu dažādot to, ko tu zīmē, veidojot dažādas mīmikas un rakrusus, tev noteikti izdosies. Ar šo zīmējumu tu parādīji, ka vari vairāk, un ka spēj progresēt zīmētprasmē. Tā turpini, un zini, ka tev būs daudz fanu! -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kikyou |
![]()
|
![]() Anyway, jāa... Viss sākās ar to, ka es gribēju pamēģināt līnijas zīmēt ar liektajām līnijām, jo tā iznāk daudz gludāk... Ok, labi. Nemaz tik ļoti savādāk kā parasti neizskatās tās līnijas, bet tas viss ar laiku. (Cerams.) Tigra, atceries, ka tu teici, lai es meiteni ar visām kājām uzzīmēju? Tas ir piepildījies, nu tu vari rēkt kamēr noplīst žoklis. Ā jā. Plaukstas es vienai paziņai palūdzu, lai uzzīmē, tāpēc lai kopējo skatu neizbojā sliktas plaukstas - šitig labi plaukstas es arī pēc 200 gadiem nezīmēšu. xD |
Pakkun |
![]()
|
pavisam nesliktas kaajas! tikai potiites mazliet ne taadas, paresnas
![]() -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Loti smuks darbs, vieniigaa lieta, kas man ne visai patiik ir tas, kaa tev sanaaca spilvens, ko vinja tur rokaas (tas tak ir domaats spilvens, ne?)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:40 |