![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
njeee tas vairaak liidzinaas sedzinjai nekaa spilvenam... bet kopumaa man patiik...
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Haha, njāa, tas spilvens laikam bija telpiskāks jāuzzīmē. ^^;
On another note... Ak dievs, kas tas par avataru, Anishuara. x__X Creepy. This post has been edited by Kikyou: Jun 29 2006, 15:37 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man atkal shkjiet, ka kaajas no taa ziimeejuma ir veerteejamas visaugstaak ._O Varbuut bish par garu, bet toties anatomiski lieliski.
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Skaisti....vnk skaisti..un taas siiksiikaas kljuudinjas man netraucee. O_O
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Khem..khem...Mans teikt,ka ļoti skaists darbs..un kas vēl jo vairāk slavējams - savādāks un atšķirīgāks nekā citi darbi.Nez,pa manam ar kājām viss ir ok.Prieks,ka arī sejas izteiksmi kādu citu iemēģināji
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Damn, ku labs darbs, Kikyou!!
![]() Man ļoti patīk krāsu maigums un arī darba noskaņa. Jāatzīst, ka plecs tāds biški pajocīgs, bet tā jau būtu pedantiska piesiešanās sīkumiem. Acis.. man nenormāli patīk tavs acu zīmēšanas stils, bet man liekas, ka šoreiz pārāk tumši ieēnotas! Bet kopumā.. wow nu ir super! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, acis man pašai arī nepatīk. Zin kas par lietu ar tām acīm? Parasti es citādākas acu zīlītes zīmēju. Pirmstam bij labāk. ._.;
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
izraadaas, tu pat vari ziimeet vinjas pozaas, kruti...tagad tu esi uuberkruta
![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
wooow. kas par dailju buutni.. tieshaam Labi. man patiik vinjas sejas izteiksme,taada,nju,drusku taa kaa dusmiiga,taa kaa kas..
nu gluzhi taada kaa sadusmojusies meitene,kas spilvenam suudz kaadus paaridariijumus. ^^ -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tavaa gadiijumaa taas atshkjiriibas tieshaam nav lielas - ziimee ar roku vai ar liektajaam liinijaam. Bet uzlabojums ir tieshaam redzams. Apskati, kaadas man trepes sanaak ar briivu roku. Ja es ziimeetu shitaadaa veidaa, vareetu pat buut kaut kas labs rezultaataa!
Par kljuudaam. Es arii nepiesieshos siikumiem. Tikai viena lieta man nedod mieru nekaadiigi. Tur kaut kas nav iisti... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Randomās skices, jo es tā teicu. Vispār bija daudz vairāk, bet ja es liktu visas, tad man sāktu par pārāk lielu spamošanu warnus dot, plus lielākā daļa nebija tik labas lai vispār te liktu. xD
![]() ^ Mēģināju uzzīmēt kautko ļaunu. I fail! ![]() ^ Un šito es zīmēju kratoties autobusā uz Lietuvu. Kā var autobusā tik nedrebelīgi pazīmēt? Ar ceļiem atspiežoties pret priekšējo sēdekli, lapu uzliekot uz cieta pamata (grāmatas) un tad grāmatu atspiežot pret ceļiem. :3 ...jā es apzinos, ka seja (vaigi/zods) nav tā kā vajag. Un tas mētelis nav domāts pieguļošs. ![]() ^ ...un reku mans "lame excuse of group fanart". Pusceļā piemetās slinkums turpināt. (D'oh. Kur man vispār bija prāts sākt?) ![]() ^ Eh. Jo man patīk mehāniskās ausis. Vispār vēl ir divi krāsainie darbi, kurus es šeit neesmu likusi, bet es izdomāju, ka tos točna nav jēgas likt, jo man pašai viņi arī ne pārāk, pie tam viņi nav īpaši orģināli. :3 BET. Ja kādam baigi gribās redzēt - reku un reku. This post has been edited by Kikyou: Jul 25 2006, 11:40 |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Trešā man vis labāk patīk
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man patiik tie divi peedeejie (neieliktie) darbi, jo tur figuree sarkanaa kraasa.. mm... Man ljoti patiik otrais no kraasainajiem, jo sizjetinsh darbam ir smuks, nu kopumaa man patiik. Toties taa raganinja.. ljooti smukas kraasas. Kontuuras gan taadas raustiigas
![]() Par nekraasainajiem.. man ljoti patiik treshajam darbam kaa ir uzziimeeta taa sarkanaa un tas zilais. Riktiigi labais.. aa un pirmais man arii ljoti iet pie sirds ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
eu, riktiig cmuk.
man patiik tas otrais kraasainais, taads miiljsh tas catboy >.< Un, aaa, tu arii mahou sensei negima skaties... ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man likaas, ka otrais ir meitene... Anyway, ljoti smuki sanaakushi mati un gaismojums/eenojums matiem.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |