![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja gribi uszimet kaut ko ļaunu pajauta man ka!
Laba skicites. P.S. ta pirma neielikta darba ir puisis ar meiteni vai divas meitenes? (YURI) |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Pirmajam zīmējumam sākotnēji to sejas izteiksmi nevarēju saprast..nez varbūt man vnk bij pārāk karsti..
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
eu, riktiig cmuk. man patiik tas otrais kraasainais, taads miiljsh tas catboy >.< Un, aaa, tu arii mahou sensei negima skaties... ![]() Nenoliegšu, to ideju par ausīm es no Chachamaru dabūju. XD Negima rullz! Neieliktajā darbā tas ar īsākiem matiem domāts džeks, bet par cik šamie dvīņi bija domāti, sanāca viņš čutiņ sievišķīgāks. >> Un jā, otrajā neizkrāsotajā tā ir meitene. ^^ This post has been edited by Kikyou: Jul 25 2006, 21:39 |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Tas Taws ļaunais ir riktīgi labs gabals O.O *slienājas* interesanti cik daudz laika Tew tam wajadzēja kopumā?
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Tie piemie divi ir supersmuki...
it iipa6i tas pirmais zimejums, kur tu gribeji uzzimeet kko ljaunu^^ btw to "I fail" fraazi es izdzeestu xD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nez, man liekās, ka neizskatās pietiekami ļauni, tāpēc I FAAAAAAIL! xD
Man jau ar personīgi pirmais patīk visvairāk (tas ir jaunākais no tiem, kā nekā). Tas chars man vēl šur tur citos zīmējumos ir, hmm. Zuzix, par laiku es īsti neatceros, par cik visi tie zīmējumi tapa absolūtā garlaicībā. :3 Bet man liekās pārāk daudz laiks nepagāja. ^^ This post has been edited by Kikyou: Jul 30 2006, 13:56 |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
waaaa, Kikyou, ja man būtu tavs talants, es apzīmētu visu, kam vien tiktu klāt.
![]() tavi darbi ir vnk fascinējoši. es arī tā gribu mācēt. ![]() Uzzīmē lūdzu vēl kko. plīz -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
Both thumbs up ........ Forshi ......
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Waah.. sen nebiju te ieskatiijies.
Vienk, super. Tava ziimeeshanas prasme ir augusi fenomenaali. Krasainie darbi izskataas kaa ziimeeti bez maz vai kaadaa studijaa. Protams, ir savas kluudinas, bet galvenais jau ir kopeejais effekts, ko attells speej panaakt. No peedeejiem, vislabaak patiik tas sarkanais, ljaunais ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Ilgs klusums no manis, ne? Bija neliels iedvesmas pagrimums, neko nevarēju uzzīmēt.
Anyway... Elements - Part I, Fire. ![]() Jā, es apzinos cik ļoti banāla ir elementu tēma (pat šajā forumā Tigra ir tamlīdzīgus zīmējusi), bet man šā vai tā gribējās pamēģināt. Skices man ir gatavas visiem četriem, bet es plānoju vēl uzzīmēt ledu, zibeni, gaismu un tumsu, kaut gan tie īsti neskaitās elementi. Pirmā... Un pavisam noteikti neveiksmīgākā daļa. XD Jā, es redzu, sejā ir šādas tādas kļūdas un plaukstas ir pabriesmīgas. Bet kopumā man pašai tomēr patīk. ...unnnnnjāaa... Fonu es pamatīgi noslinkoju. Nākamais būs ūdens, tad zeme un visbeidzot gaiss, tā kā gaidiet. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Plaukstas liekas sasodīti par mazu ,bet tas ir vienīgais,kas tā pamatīgi duras acīs..krāsojums kopumā kā vienmēr superīgs
![]() *gaidu nākamos darbus* |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
un varbūt galva attiecībā pret pārējo ķermeni ir drusku par lielu. bet taviem tā sak, tēliem nez kādēļ, bet bieži ir vienādas sejas- es tagad nesaku neko par matiem, krāsām u.c. pričendāļiem, kas vienmēr mainās. izskatās, ka viens cilvēks sazīmēts teju divisimti veidos. bet pārējais ir tiešām labs, tā kā gaidu pārējos elementus.
This post has been edited by kahi: Sep 9 2006, 12:49 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
un varbūt galva attiecībā pret pārējo ķermeni ir drusku par lielu ... izskatās, ka viens cilvēks sazīmēts teju divisimti veidos. nemuldi. galva ir normaalaa lielumaa tikai plaukstas tieshaam ir par mazu un tas rada to ''galvairparlielu'' efektu. un cilveeki kikyou nemaz nesanaak tik vienaadi. This post has been edited by ReD_FoXy: Sep 9 2006, 12:53 -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
rokas ir nedaudz pabriesmīgas + par cik man patīk `vijoles formas` cilvēki - viņai ir taisns vēders.. :/
un līdz ar to laikam arī tādēļ izskatās tā itkā viņai krekls būtu par mazu.. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ou, a smuki, noleemi uzziimeet pamatiigi izstraadaatus elementus, es gan kjepu ljepu;
Bet tēma man liekas tā ir ļoti veca... so uzskatīsim , ka es sāku jaunu modi(retro atsaucu ![]() eu, a varbuut visiem co biedriem pateikt lai saziimee?(ja pveeiksies atrādīšanās dienā varees kārtīgi izsmieties)varbuut pat balvu pasoliit... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |