![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Njā, zinu, ka ir šādas tādas kļūdas... Par vienveidību man tagad absoluti nospļauties. Nevari, lūdzu, parādīt, kuram zīmējumam tieši ir tik nenormāli līdzīgs? Bet kā jau es teicu, uguns man no visām skicēm vissliktāk iznāca.
Ūdeni pacentīšos labāk, promise. ^^ Anyway, paldies par komentāriem. Tigra, ideja ir laba. :3 Tas daudz vieglāk, nekā mangu zīmēt, tā kā visi var piedalīties. This post has been edited by Kikyou: Sep 9 2006, 14:07 |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
wow...tik smuki....man ritiigi patiik...gaidu naakamos......
![]() vieniigais tas veeders taac bik bezformiigs un tieshaam rokas pa mazinu...bet citaadi vnk apburoshi...un pat prieksh banaalaas teemas labs.... -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
whā,super. mani vienmēr ir īpaši piesaistījuši sarkan/oranž/rudmataini cilvēki, gan zīmēti,gan dzīvi..
kopumā zīmējums rada vajadzīgo iespaidu,tb, ugunību, un tādas 'nesanākušas' ir tikai rokas. vienīgais,ko esmu ievērojusi Tavos zīmējumos kā salīdzinoši biežu parādību un kas ir arī ļoti,ļoti izteikta šajā zīmējumā - neattīstīts krūšukurvis. un nevis tā, ka "krūtis par mazu", bet gan - nav vietas plaušām, tās krūtis nesavienojas ar rokām, vidukļa platums vienāds ar ribu platumu. tādējādi pazūd arī paduses. tas tā, no mana skatpunkta. bet,kā jau minēju, zīmējums ir iespaidīgs. tagad atliek tikai gaidīt ūdeni, jo, tā kā Tu pati teici,ka šis sanācis vissliktāk,būs patīkami redzēt kaut ko tikpat iespaidīgu,bet vēl labāk nostrādātu.. ^^ -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lai dzīvo nedēļas nogales~!
Elements - Part II, Water. ![]() Jū! Nāriņa! CIK NEGAIDĪTI!!! ![]() Ja iepriekšējam es fonu noslinkoju, šitam man liekās es ar fonu nedaudz pārcentos. Man liekās zīmējums ar fonu saskan apēram tikpat ļoti cik porcelāna tējas servīze ar netīrām zeķēm. ...jā es apzinos cik draņķīgi krūškurvis izskatās. xD Pēdējo reizi tik skopi apģērbtu cilvēku zīmēju, uh... sen. Bet kautkur tak jāsāk, ne? Bet tā man pašai arī šis zīmējums patīk, izņemot sejas izteiksmi. Mēģināju tādu mierīgu dabūt, bet sanāca nepareizs efekts un tagad emocijas gandrīz vispār meitēnam no sejas pazudušas, bet lai to pārlabotu, pārāk daudz būtu jālabo. Gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. =.= Nu hm... Jācer, ka neesat ļoti vīlušies? ^^ This post has been edited by Kikyou: Sep 10 2006, 16:41 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
priekshplaana uudens sanaacis tiiri baudaams. Probleemas ar plaukstu. Paaris liinijas pietruukst. Naarinjas astei lociijuma vietaas, kautkaadi diivaini izbiidijumi ._O Un astes galaa ir... spalvas?
CItaadi, man patiik ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
aai... kaada jauka zivtele, viena taadu vajadzeetu akvaarijaa. Nee labi nopietni, smuks darbs, zivtele izskataas vienkaarshi lieliski uz shii mazliet padrumaa fona (laikam tuvojas veetra).
Ehm, kaapeec vinjai acu ziiliites ir dazhaadaas kraasaas? |
Kikyou |
![]()
|
Jo es esmu kā sista uz dažādu krāsu acu zīlītēm.
![]() Par spalvām astes galā un dīvainiem izbīdījumiem... Hm. Kāpēc es tā viņus taisīju vairs neatceros. (Laikam jāiet stulbumu izgulēt.) This post has been edited by Kikyou: Sep 10 2006, 19:43 |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
Laikam taa naara, lieto dazadu krasu leecas.. tadel acis tadas izskatas..
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Abi stihiju darbi ir adorable, pavisam nopietni, man patīk.
Ko es varu teikt, man šis nāriņdarbs ļoti ļoti tīk, BET man liekas, ka tas tik ļoti neatbilst ūdenim. Un tu man jautā kāpēc- tāpēc, ka man liekas, ka tur pietrūkst vēsie toņi- zilais, lillā. Jo vienkārši šīs krāsas ļoti atgādina stihiju GAISS. Ugunteļdarbiņu nekritizēšu, jo tas jau ir izdarīts, turklāt man patīk. Atzīšu arī to, ka otrais man tomēr patīk labāk. Un tu man atkal jautā kāpēc- tāpēc, ka viņa ir vienkārši apburoša un fons arī ļoti labs etc. ![]() Njā, es saprotu, mani posti nerullz XD but I'm trying! ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
...jā es apzinos cik draņķīgi krūškurvis izskatās. xD Pēdējo reizi tik skopi apģērbtu cilvēku zīmēju, uh... sen. Bet kautkur tak jāsāk, ne? starp citu,šis krūšukurvis man patīk krietni labāk. viņai ir paduse, un tā kā viņa,kā lielākā daļa cilvēku Tavos zīmējumos,nav pieaugusi sieviete, smalka ķermeņa uzbūve ir pat ļoti pieņemama. šite atkal man īsti nepatīk viņas dibens XD, precīzāk, tā trūkums. precīzāk, tā zemais novietojums. manuprāt,viņas viduklis ir drusciņ par garu. jo normāli,man šķiet,attālums no krūšu apakšas līdz nabai ir nedaudz garāks par plaukstu. šeit jau sanāk gandrīz divas. vēl šeit nedaudz kroplas ir rokas,viņas kreisā izskatās nedaudz lauzta, labajai turpretī plaukstai, kā jau sigfa minēja,drusciņ kkas trūkst, sanāk,ka viņai ir Nenormāli bieza plauksta/resns mazaispirkstiņš. bet kopumā zīmējums rada tādu ļoti mierīgu,siltu iespaidu. patīk apmēram tikpat labi kā iepriekšējais,un,manuprāt,atbilst ūdens mierīgajai dabai. (<-- norāde uz to,ka ūdenim kā elementam gluži vai prasītos divi dažādi darbi,viens kā šis, un viens,kas atbilst ūdens postošajai dabai - plūdi,vētras,cunami etc. jo fōnā varbūt ir vētra,bet pati nāriņa ir 100%miera un maiguma iemiesojums, vismaz no skata.) -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Japev te ta patik zimet acs dažadas krasas?
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
smuukiii ><
Astes gals gan visai interesants, nju vismaz oriģināls. Krāsas, jā, atgādina vairāk gaisu, bet man tas saistās ar miglu kautkā, tāda forša nāriņa. Btw. kāds ir tavs elements? -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
A ja kas tāād es domāju ka tās nav spalvas, jo
Ja mēs apskatīsim reālu zivju astes tad līdzība ira protams itk ā nārām ir savādāka veida astes , nu tjip kā delfīniem, vaļiem u.t.t U got da' point ![]() Superīgi darbiņi -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Aven, aha, es jau arī vairāk tā kā uz zivs asti domāju.
Tigra, manējais ir Gaiss. Arī Sushi: Nezinu, tas laikam kā kuram. Man personīgi drīzāk šīs krāsas ar ūdeni saistās. Keydan: Jap~! rebel: Nu jā, es mēģināju kaut kā viņus abus apvienot - mieru un postošo dabu, tāpēc arī tā vētra fonā. Laikam ne pārāk veiksmīgi. Hmm... Šis gan neattiecās īsti uz tēmu, bet tas, ka uguns ir spēcīgākais elements ir vecu bābu pļāpas! Tsunami var noslaucīt vairāk cilvēkus nekā ugunsgrēks. Tad jau atkal, tsunami ir vējš + zeme. =w= Meh, ūdens rullz. This post has been edited by Kikyou: Sep 12 2006, 16:36 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
atljaushos piebilst, ka tsunami ir zemestriice+uudens.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:20 |