IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ahoi, Bebra kungs!, Kāpēc jums tik neglīts ķermenis?
Kikyou
post Sep 9 2006, 14:04
Post #526

Kami-sama

Group: Chuunin

Njā, zinu, ka ir šādas tādas kļūdas... Par vienveidību man tagad absoluti nospļauties. Nevari, lūdzu, parādīt, kuram zīmējumam tieši ir tik nenormāli līdzīgs? Bet kā jau es teicu, uguns man no visām skicēm vissliktāk iznāca.
Ūdeni pacentīšos labāk, promise. ^^ Anyway, paldies par komentāriem.

Tigra, ideja ir laba. :3 Tas daudz vieglāk, nekā mangu zīmēt, tā kā visi var piedalīties.

This post has been edited by Kikyou: Sep 9 2006, 14:07
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hypnotize
post Sep 9 2006, 14:33
Post #527

Danshaku

wow...tik smuki....man ritiigi patiik...gaidu naakamos......smile.gif
vieniigais tas veeders taac bik bezformiigs un tieshaam rokas pa mazinu...bet citaadi vnk apburoshi...un pat prieksh banaalaas teemas labs....

--------------------
IPB Image
neskaties acīs - tās var hipnotizēt
+Quote Post
rebel
post Sep 9 2006, 16:24
Post #528

Shishaku

From: artifical life

whā,super. mani vienmēr ir īpaši piesaistījuši sarkan/oranž/rudmataini cilvēki, gan zīmēti,gan dzīvi..
kopumā zīmējums rada vajadzīgo iespaidu,tb, ugunību, un tādas 'nesanākušas' ir tikai rokas. vienīgais,ko esmu ievērojusi Tavos zīmējumos kā salīdzinoši biežu parādību un kas ir arī ļoti,ļoti izteikta šajā zīmējumā - neattīstīts krūšukurvis. un nevis tā, ka "krūtis par mazu", bet gan - nav vietas plaušām, tās krūtis nesavienojas ar rokām, vidukļa platums vienāds ar ribu platumu. tādējādi pazūd arī paduses. tas tā, no mana skatpunkta. bet,kā jau minēju, zīmējums ir iespaidīgs. tagad atliek tikai gaidīt ūdeni, jo, tā kā Tu pati teici,ka šis sanācis vissliktāk,būs patīkami redzēt kaut ko tikpat iespaidīgu,bet vēl labāk nostrādātu.. ^^

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
Kikyou
post Sep 10 2006, 16:35
Post #529

Kami-sama

Lai dzīvo nedēļas nogales~!

Elements - Part II, Water.

IPB Image

Jū! Nāriņa! CIK NEGAIDĪTI!!! ohmy.gif

Ja iepriekšējam es fonu noslinkoju, šitam man liekās es ar fonu nedaudz pārcentos. Man liekās zīmējums ar fonu saskan apēram tikpat ļoti cik porcelāna tējas servīze ar netīrām zeķēm.
...jā es apzinos cik draņķīgi krūškurvis izskatās. xD Pēdējo reizi tik skopi apģērbtu cilvēku zīmēju, uh... sen. Bet kautkur tak jāsāk, ne?

Bet tā man pašai arī šis zīmējums patīk, izņemot sejas izteiksmi. Mēģināju tādu mierīgu dabūt, bet sanāca nepareizs efekts un tagad emocijas gandrīz vispār meitēnam no sejas pazudušas, bet lai to pārlabotu, pārāk daudz būtu jālabo. Gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. =.=

Nu hm... Jācer, ka neesat ļoti vīlušies? ^^

This post has been edited by Kikyou: Sep 10 2006, 16:41
+Quote Post
Sigfa
post Sep 10 2006, 17:45
Post #530

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

priekshplaana uudens sanaacis tiiri baudaams. Probleemas ar plaukstu. Paaris liinijas pietruukst. Naarinjas astei lociijuma vietaas, kautkaadi diivaini izbiidijumi ._O Un astes galaa ir... spalvas?

CItaadi, man patiik biggrin.gif
+Quote Post
LeoR
post Sep 10 2006, 17:47
Post #531

Unregistered

aai... kaada jauka zivtele, viena taadu vajadzeetu akvaarijaa. Nee labi nopietni, smuks darbs, zivtele izskataas vienkaarshi lieliski uz shii mazliet padrumaa fona (laikam tuvojas veetra).
Ehm, kaapeec vinjai acu ziiliites ir dazhaadaas kraasaas?
+Quote Post
Kikyou
post Sep 10 2006, 19:43
Post #532

Kami-sama

Jo es esmu kā sista uz dažādu krāsu acu zīlītēm. biggrin.gif Vai tad tik draņķīgi tas izskatās? Un jā, fons bija domāts apmēram tā kā vētra.

Par spalvām astes galā un dīvainiem izbīdījumiem... Hm. Kāpēc es tā viņus taisīju vairs neatceros. (Laikam jāiet stulbumu izgulēt.)

This post has been edited by Kikyou: Sep 10 2006, 19:43
+Quote Post
IMiGS
post Sep 10 2006, 21:01
Post #533

Jinushi
**

Laikam taa naara, lieto dazadu krasu leecas.. tadel acis tadas izskatas..
+Quote Post
Sushi
post Sep 10 2006, 21:53
Post #534

Tennou

From: Somewhere I belong?

Abi stihiju darbi ir adorable, pavisam nopietni, man patīk.
Ko es varu teikt, man šis nāriņdarbs ļoti ļoti tīk, BET man liekas, ka tas tik ļoti neatbilst ūdenim. Un tu man jautā kāpēc- tāpēc, ka man liekas, ka tur pietrūkst vēsie toņi- zilais, lillā. Jo vienkārši šīs krāsas ļoti atgādina stihiju GAISS.
Ugunteļdarbiņu nekritizēšu, jo tas jau ir izdarīts, turklāt man patīk. Atzīšu arī to, ka otrais man tomēr patīk labāk. Un tu man atkal jautā kāpēc- tāpēc, ka viņa ir vienkārši apburoša un fons arī ļoti labs etc. happy.gif
Njā, es saprotu, mani posti nerullz XD but I'm trying! smile.gif

--------------------
+Quote Post
rebel
post Sep 10 2006, 22:12
Post #535

Shishaku

From: artifical life

QUOTE(Kikyou @ Sep 10 2006, 16:35) *

...jā es apzinos cik draņķīgi krūškurvis izskatās. xD Pēdējo reizi tik skopi apģērbtu cilvēku zīmēju, uh... sen. Bet kautkur tak jāsāk, ne?

starp citu,šis krūšukurvis man patīk krietni labāk. viņai ir paduse, un tā kā viņa,kā lielākā daļa cilvēku Tavos zīmējumos,nav pieaugusi sieviete, smalka ķermeņa uzbūve ir pat ļoti pieņemama. šite atkal man īsti nepatīk viņas dibens XD, precīzāk, tā trūkums. precīzāk, tā zemais novietojums. manuprāt,viņas viduklis ir drusciņ par garu. jo normāli,man šķiet,attālums no krūšu apakšas līdz nabai ir nedaudz garāks par plaukstu. šeit jau sanāk gandrīz divas. vēl šeit nedaudz kroplas ir rokas,viņas kreisā izskatās nedaudz lauzta, labajai turpretī plaukstai, kā jau sigfa minēja,drusciņ kkas trūkst, sanāk,ka viņai ir Nenormāli bieza plauksta/resns mazaispirkstiņš. bet kopumā zīmējums rada tādu ļoti mierīgu,siltu iespaidu. patīk apmēram tikpat labi kā iepriekšējais,un,manuprāt,atbilst ūdens mierīgajai dabai. (<-- norāde uz to,ka ūdenim kā elementam gluži vai prasītos divi dažādi darbi,viens kā šis, un viens,kas atbilst ūdens postošajai dabai - plūdi,vētras,cunami etc. jo fōnā varbūt ir vētra,bet pati nāriņa ir 100%miera un maiguma iemiesojums, vismaz no skata.)

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
Keydan
post Sep 11 2006, 07:34
Post #536

Key-dano

Japev te ta patik zimet acs dažadas krasas?
+Quote Post
Tigra2
post Sep 11 2006, 16:22
Post #537

kawaii tora

smuukiii ><
Astes gals gan visai interesants, nju vismaz oriģināls. Krāsas, jā, atgādina vairāk gaisu, bet man tas saistās ar miglu kautkā, tāda forša nāriņa.

Btw. kāds ir tavs elements?

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Aven
post Sep 11 2006, 16:57
Post #538

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

A ja kas tāād es domāju ka tās nav spalvas, jo
Ja mēs apskatīsim reālu zivju astes tad līdzība ira
protams itk ā nārām ir savādāka veida astes , nu tjip kā delfīniem, vaļiem u.t.t
U got da' point wink.gif
Superīgi darbiņi

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Sep 11 2006, 21:03
Post #539

Kami-sama

Aven, aha, es jau arī vairāk tā kā uz zivs asti domāju.

Tigra, manējais ir Gaiss. Arī Sushi: Nezinu, tas laikam kā kuram. Man personīgi drīzāk šīs krāsas ar ūdeni saistās.

Keydan: Jap~!

rebel: Nu jā, es mēģināju kaut kā viņus abus apvienot - mieru un postošo dabu, tāpēc arī tā vētra fonā. Laikam ne pārāk veiksmīgi.

Hmm... Šis gan neattiecās īsti uz tēmu, bet tas, ka uguns ir spēcīgākais elements ir vecu bābu pļāpas! Tsunami var noslaucīt vairāk cilvēkus nekā ugunsgrēks. Tad jau atkal, tsunami ir vējš + zeme. =w= Meh, ūdens rullz.

This post has been edited by Kikyou: Sep 12 2006, 16:36
+Quote Post
Sigfa
post Sep 12 2006, 11:10
Post #540

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

atljaushos piebilst, ka tsunami ir zemestriice+uudens.
+Quote Post

109 Pages V « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:20