![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Amm.. Skaisti. Vienmēr esmu brīnījies kā tik skaistu un mierīgu krāsojumu var dabūt. Izskatās, ka daudz laika patērēts, tieši krāsojot. Bet rezultāts ir labs..
Neviens te tā nekrāso.. mierīgi, skaisti, plūstoši.. super.. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Shumins ļauns nē. Shumins likt viegli sasmīdināmi cilvēki ķiķināt.
atljaushos piebilst, ka tsunami ir zemestriice+uudens. Domāju vienu, uzrakstīju otru. Paldies, izlaboju. Xikes, jaaaap! Nezinu, man jau liekās, ka tas nav nekas pārāk grūti izdarāms, vienīgais paņem salīdzinoši daudz laika. P.S. Aiz "daudz" lietvārds ir ģenetīvā vai akuzatīvā? Trīs mēneši pagājuši, neko neatceros. =.= This post has been edited by Kikyou: Sep 12 2006, 16:54 |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ģenetīvā, surely. daudz "kā"
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man patiik uguns ziimeejumaa kleita un acis. Uudens ziimeejumaa - mati un tas, ka pie kjermenja gan lielaas proporcijaas, gan detaljaas ir daudz vairaak piestraadaats. Daudz labaak izskataas. Pie tam, tas "zemais dibens" man liekas logjiski, jo naarinjas aste nav apvalks ap kaajaam bet reaals zivs gals (vismaz manaa izpratnee). Man saakumaa shkjita, ka labaak izskatiitos bez vaigu iesaartuma un ar plataaku muti. Bet tad vinja laikam izskatiitos paaraak veca savam kjermenim. Bet vienalga man labaak liekas buutu kaut kaa izmainiit. Pavilkt seju zemaak... Paspeeleeties jau var visaadi. Neko daudz, tikai siikumi.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
uguns motiivs 100% labaaks sanaacis...nekaa uudens....shis taads baals un maz izsakosh....gaidiiju ko labaaku.....
ceru naakamie buus labaaki.... -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Protams, tas kā kuram. xD
Hmm. Zeme? Nē, vel nē... Ja neizdomāšu slinkot, tad rīt vajadzētu būt 3. daļai elementiem gatavai. Anyway! Tā vietā pārtraukuma pēc ielikšu kautko nedaudz savādākā stilā. ![]() Ieliku šo darbu, jo man vienkārši viņš patīk, un apsveru karināt pie sienas. Īstais ir A3 formātā, laiks - 3h. Jā, tas ir mini kaķcilvēciņš uz mākoņa. Jā, es nezīmēju krāsaini tikai uz datora, zīmuļi ir mana nākamā izvēle. Jā, dzīvajā šis darbs izskatās labāks (ja esi kādreiz skenējis ar zīmuli zīmētu darbu, tu sapratīsi, ka tā patiešām varētu būt). Ja tev nepatīk mani darbi ar zīmuļiem, ej grauz boti un gaidi rītdienu. Es lieku, ko gribu. This post has been edited by Kikyou: Sep 15 2006, 23:38 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
>< Smuukii!
Šitais ir mans favoriits no. 1 . Nezinu gan kāpēc 3 h, priekš zīmuļzīmējuma, bet A3 arī kautko izsaka. Stils ļoti patīk, liekas, ka tas suits tevi labāk, nezkāpēc... nju man tā liekas. Vispār šitais ir ultra-mega-giga-uuber-cool! (liksi CO artbook, kā savu buutiibu ? XD ?) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Velns, Tigra, cik tu maz zini par mani... xD
|
momosan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 2-December 05 From: Riga ![]() |
sen neesmu pateicis neko jautru...
KAWAAII DES! ![]() -------------------- Ohio, Otoha!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ziimeets ar paliigliinijaam? Kopumaa, ljoti patiikams darbs, vieniigais, bish pleci nav kaa vajag, bet citaadi primaa. Par stilu labaak nesaakshu shkjendeeties.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Awwww, cik kjūtīgi.. Es sev tādu arī gribu pie sienas... :3 (Un man liekas pat vairāk šitādu gribētu, nekā savu Evangelion plakātu)
Ehh, ja es šitā mācētu... *nošaujas ar banānu* |
Kikyou |
![]()
|
Paldies par komentāriem.
momosan, beidz slepkavot kaķēnus! Sigfa, nē, neviena pati palīglīnija, kā jau vienmēr (bet derētu, ne?). Anyway... khmm... *ievelk elpu un lūdz žēlastību Randomam un Haļavai* Elements - Part III, Earth ![]() Jā, neuztraucieties, es neesmu akla. Es apzinos, ka poza ir tāda pati kā uguns zīmējumam. Īstenībā tur bija sākumā baigais iemesls un ideja, kāpēc es viņus zīmēju vienādā pozā (kautkas apmēram "blā blā blā izcelsim abu elementu dabu atšķirības zīmējot vienādā pozā bet savādākā noskaņā blā blā blā"), bet, kad izkrāsoju (jā, esmu bremze), izdomāju, ka īstenībā tā ideja ir brāķis, bet tad negribējās vairs pārzīmēt. Ūdensgalva - varētu būt. Plaukstu vietā dūraiņi - varētu būt. Fons s.cks - varētu būt. Es nezinu kā izskatās zemeslode - varētu būt. Laikam jābeidz pusmiegā zīmēt. Tomēr, vismaz noskaņas ziņā, man pašai šis patīk visvairāk no visiem. Vējš visdrīzāk būs tikai nākamnedēļ, ja es šodien atkal kārtīgi neizguļos. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ūdensgalva-pēc manām domām ne.Ehh plaukstas paliek plaukstas .____. Patīk tā mieru izstarojošā noskaņa.Skaisti spārni,bantes bižu galos,zemeslodei ar nav ne vainas.Varbūt varēja kleitu kādu kontrastaināku,varbūt ne.Zīmējums tik un tā patīk ^^
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
piedosim tew par to pozu.... var redzeet ka centies... (varbuut pat labaak nekaa es...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Njaa no visiem elementiem shis pavisam noteikti smukaakais, tas ir, man vislabaak patiik. Laikam zalaas kraasas deel, un taa zemeslode izskataas vienkaarshi burviigi vinjas rokaas. Ak jaa, smukas lentiites bizheles, buus jaano4iepj
![]() This post has been edited by LeoR: Sep 16 2006, 23:36 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:16 |