![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
manuprāt oranžās brilles (ja tās ir brilles) biš pabojā noskaņu, bet tā ir piemīlīgs
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Bet ja nevari samierinaaties tad tavs only option revolutionize the world ![]() Buus jaataisa duellis kaa viduslaikos: Juri's duel (Utena - ultra low quality) Izveelies laiku un vietu ![]() Duelis, duelis duelis duelis!!! Kyaa... man jau galva griežās... Kikyou izmanto iespēju un izaicini viņu uz paint(nevis magic-kautkādu tur) dueli! Tas laikam būtu kautkas labs! Duelis duelis duelis duelis duelis Ak jā un par to špikošanu un nešpikošanu. Man to piesien visai bieži, vienreiz pat manu smuko seshoumaru fanartu saistiija ar kautkaadu tur neizkaadu fanartu, kas s.cks , pie tam ļoti. T_T -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man liekas ka tev ir tieksme uz progresu, tomer es pamaniju ka rokas ir mazliet (pavisam mazliet) par garu!
P.S. Butu smiekligi, ja viņas laba roka butu cigarete! ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Varētu būt, par roku garumiem es ilgi šaubījos, nezināju cik garas taisīt. ^^
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kad se šaubos, ka ko zimet, es prosu tevu vai mazu staven vajadziga poze! Vai pats. Tas palidz
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
vienīgais,kas man šajā darbā varētu kaut nedaudz nepatikt, ir viņas kreisā roka.
tā,kas tur svārkus, ir vnk perfect, tā roka. bet otra tāda drusku kā gumijas protēze,kā pielikta detaļa. BET zīmējums ir vienkārši brīnišķīgs.. tik.. koķeti piemīlīgs,gaišs,jauks,silts un svaigs. ^^ pilnīgi vai jāsāk domāt,kā Tev tas izdodas. ^^ ai,burvelīgi,burvelīgi,ko gan citu lia saka. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jau laicīgi pasaku - ja tev nepatīk ka/kā es zīmēju zēnus, brauc uz Īriju zemenes lasīt. :B
![]() Pašlaik mīļākais no maniem darbiem. Nav daudz ko piebilst. Enjoy. This post has been edited by Kikyou: Oct 15 2006, 15:03 |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
oho, pirmais uzzīmētais un izkrāsotais puika. Ar to arī apsveicu. Ar tām tievajām roķelēm vispār ir iespējams pacelt tik lielu zobenu?
![]() Bet tā jau zimējums smuks, prikolī tā josta. Un kas viņam tā par atslēgu? Dzivokļa? ![]() Mēnesi pati zīmēji? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Jā, mēnesi zīmēju pati, bet izmantoju atēlu palīgā, jo man īsti nebija skaidrs, kādiem tiem mēness plankumiem jābūt un uz dullo velkot galīgi nesanāk smuki.
Viss process - sākumā bija balts aplis, tad jaunā layerī ar zilpelēku krāsu ievilku plankumus (skatoties uz attēlu, protams) un, tur kur vajag, ar Burn Tool un Dodge Tool. Pēc tam nokopēju layeri, uztaisīju Gaussian Blur un blending mode uzliku uz Soft Light, tāpēc, lai mēness būtu spīdīgs. Process bija ilgs, čakarīgs, un laikam varēju vienkārši uzgāzt mēness fotogrāfiju. Eh, tāpēc jau viņš to zobenu nemaz neceļ augšā. "I'll just stand here and look sexy." XD Ups, pamanīju kautkādu tur mistisku melnu kvadrātu. o_O *iet labot* This post has been edited by Kikyou: Oct 15 2006, 15:46 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa super!
![]() atgaadina final fantasy ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Varētu būt. Zīmējot klausījos FF9 soundtracku un domāju, "Velns... FF13 treilieris bija tīri šiks," un uzzīmējot zobenu sapratu, ka nenormāli izskatās pēc Buster Sword.
Bet FF čariem dizaini ir krietni vien labāki. :3 |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Man nepatīk, kā tu zīmē zēnus...
Kāpēc viņam ir tik milzīga galva? liekas, ka drīz notrūks no tā smalkā, tievā kakla, un zēniem, mannuprāt, ne pārāk piestāv platākas sejas kā meitenēm. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
loti smuki, profesionaali izkraasots, bet galvu maybee labaak buutu biki pa labi un kalu resnaaku, bet taa sexy puikins xD
-------------------- skills of a snail
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Negribu Irijas zemenes,tapēc teiksu,ka zēns ir izdevies.Tads pamazgadīgs,bet pofig,tik un tā smuki
![]() Plaukstas ar visiem cimdiem labi sanāk,vienīgi nepatīk īsti tas zobens..kaut kā izskatās mazliet neīsts,it sevišķi augšdaļā. Piekritīšu jurc par jostu ^^ Un nē galva,atlaušos apgalvot, itin nemaz nav par milziigu ![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 18 2006, 15:19 |
Kikyou |
![]()
|
Varētu būt, ka zobens draņķīgi izskatās. Kas gan būtu domājis, ka metālu tik grūti zīmēt.
Ar vecumu problēmas neredzu, beeeet nu ok. :3 Storm, laimīgā kārtā sejas līnijas biju ielikusi atsevišķā layerī, tā kā seju pielaboju. :3 Ragana, a ko es teicu??? Marš uz Īriju zemenes lasīt! Piekrist gan var, galva iespējams ir nedaudz par lielu, bet lai to izlabotu, turpat vai pilnībā jāpārzīmē. This post has been edited by Kikyou: Oct 15 2006, 15:17 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |