![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
dont care, kurš gudrāks. man ļoti patīk būlta plecā un daudzās asinis, tāpēc var droši šitamo ievietot top 5 labākajos ne-mano darbu topā (tur iekļūt ir ļoti grūti)...*gaida un domā - vells, cik ilgi vajadzēs gaidīt līdz nākamajam darbam?*
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kas pie velna tas ir ar otakiešiem un asinīm... Kas jūs visi vampīri, vai? xD
Nākamais darbs - varbūt piecas stundas no šī brīža, bet varbūt piecus gadus - kas to lai zin? Kā vienmēr: maz iedvesma + daudz mājasdarbi = tukša kopa daudz iedvesma + daudz mājasdarbi = iespējams skolotāja uz mani lamāsies daudz iedvesma + maz mājasdarbi = WIN! |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
OMFG tas pedejais ir visvis labaakais no visiem taviem darbiem!!!
Taadus zimejumus es vnk dievinu X))))) Ja vinj6 ir uz DeviantArta ir, tad 100% pie maniem fav^^ pielik6u! -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
QUOTE P.S. Cilveeks, ja nepatīk, pasaki to atklāti. :B lol... patiik... tas nekas ka darbs nav ideaals(nu labi es jau neziimeeju labaak, bet tas netraucee man kritizeet... lol... ![]() bet, personiigi man nepatiik kaa izskataas shii vieta: man shkiet ka elkonim jaaizskataas bikinj citaadi... (bet mosh es kljuudos)... -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, par to jau man vakar vakarā Kai pateica un nupat nedaudz (cik pareizi, gan nezinu, bet tomēr) pielaboju.
(Ej iepriekšējā lapā apskaties. Ja neredzi absoluti nekādas izmaiņas, uztaisi refresh.) This post has been edited by Kikyou: Nov 5 2006, 12:06 |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Manuprāt lielisks darbs... tajā nowērojamas emocijas kas zīmējumu padara wēl iespaidīgāku, tāpēc atļāwos saglabāt zīmējumu uz sawa cietņa
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Kikyou |
![]()
|
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja.... Tev patik "halturet". Bet izkrasots - ļoti labi...
Kaju atkal nav... Rokas tev sanak daudz labak neka kadu laiciņu atpakaļ. Jautajums! Vai tu strada pec trafaretes??? |
Kikyou |
![]()
|
D***ā kājas, kam tādas vispār vajag. Un kas pie velna ir trafarete? Anyway, kā jau teicu, tā ir tikai haltūra un šodien man viss pie kājas. Vienīgais iemesls, kāpēc šito zīmējumu ieliku bija tas, ka es jau viņā biju ieguldījusi daudz darbu un negribējās, lai tas būtu pilnīgi zemē nomests laiks. Procesa vidū man galvā iešāvās cits zīmējums, kas ir arī iemesls, kāpēc atlikums ir pilnībā nohaltūrēts.
This post has been edited by Kikyou: Nov 17 2006, 20:15 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Trafarete - zimešanas šablons!!!
|
Kikyou |
![]()
|
Jā, ka tik ne arī. No nulles līdz beigām es zīmēju ar savu roku un galvu, neizmantojot neko citu.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hmmtev nav beerniibas trauma?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umm kapeec nav kaaaju? ![]() -------------------- |
momosan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 2-December 05 From: Riga ![]() |
trafarete, lol.
pirmkārt jau trafarets, otrkārt tablets. cowkiller - pašam tev kā ar traumām? ![]() edit: oy. keydans patiešām domāja trafaretu. anyway, kurš liek aiz vārda "jautājums" izsaukuma zīmi! a! ![]() This post has been edited by momosan: Nov 22 2006, 08:56 -------------------- Ohio, Otoha!
|
Kikyou |
![]()
|
Vispār jau arī es lieku izsaukuma zīmi. Diez vai "Jautājums?" izklausās labāk. :>
Cowkiller: hmmtu negibi kārties iet? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nē, bet nopietni. Pret kritiku neiebilstu, bet tā pat nav kritika, tas ir vienkārši garlaicības nomākta kamieļa spļāviens. This post has been edited by Kikyou: Nov 22 2006, 09:35 |
Kikyou |
![]()
|
Sorry par dubultpostu, divas dienas starpā tā kā gan jau ka drīkst.
Beidzot... Beidzot...! Elements - Part V, Electricity ![]() Jā, riktīgs pikačū. Jā, es nemāku kājas zīmēt. Jā, kontaktdakšas bantīšu vietā ir pēdējais modes kliedziens. Sākumā bija uzzīmēts četrstūrains, bet tad atcerējos, ka visiem elementiem es domāju ieturēt vienu formātu, tāpēc nācās pārtaisīt un rezultātā viegli tika noslepkavots zīmējums. :< On another note... ![]() Ko es šodien darīju psioholoģijas stundā. Bet mistiskā kārtā man arī viss ir pierakstīts~! CO biedri iespējams čaru atpazīs. Jā, tas ir viens un vienīgais - RAIKOU-23,5. Kaut gan ir kļūdas, pašai šis škricelējums patīk, tāpēc arī ieliku. This post has been edited by Kikyou: Nov 24 2006, 22:37 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |