IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ahoi, Bebra kungs!, Kāpēc jums tik neglīts ķermenis?
Misa
post Dec 26 2006, 21:35
Post #646

Shishaku

Group: Chuunin
From: ?

njā darbs ir riktīgi labs! smile.gif manuprāt naw kur piesieties, tikai pēdējā bildītē viņi abi varēja pasmaidīt:3. Lūk šis ir īstākais veids kā var svinēt z-svētkus .... kopā ar kād ļoti mīļu cilvēciņu.

--------------------
IPB Image
Nori Nori Nori~
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mimi
post Jan 3 2007, 23:58
Post #647

Shishaku

huh.gif Kāpēē Kikyou vairs neko neliek iekšā??? Gribas ieraudzīt vēl kādu stilīgu zīmējumu šai galerijā wink.gif

--------------------
(sun)
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Jan 4 2007, 18:57
Post #648

Danshaku

From: Riiga

I agree with Pearl, fanu puulji gaida, lai tu te kraameetu iekshaa pilniigi visu, kaut vai kaadu skici uz salvetes stuura.

--------------------

There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.
-Robert Byrne
+Quote Post
Kikyou
post Jan 5 2007, 11:58
Post #649

Kami-sama

Nu ja galīgi jebkas der, tad reku, draņķīgs elfu bishounens (vai sieviete, kā tev labāk patīk), kas tapa kādās 20 minūtēs, runājoties, dzerot tēju pēdējā CO tusā (drīzāk tējas dzeršanā).
IPB Image
Kāpēc Kikyou neko neposto? Viņa ir pamatīgi ierauta Flyffā (nē, es negribu dzirdēt cik ļoti RO vai kāds cits MMORPG rullz vairāk) un reti kad ir vēlme zīmēt. Nē nu, vispār vēlme ir, bet tikko paņemu zīmuli rokās, nesanāk tā kā gribās. Bet tas jau ar tikai tāds periods. Tā lūk. :B

This post has been edited by Kikyou: Jan 5 2007, 11:59
+Quote Post
Mimi
post Jan 5 2007, 15:14
Post #650

Shishaku

whoa... aaooouuu...man nav ko teikt. šis ir ļoti skaists darbiņš... patīk mati, super happy.gif

This post has been edited by Pearl: Jan 5 2007, 15:14

--------------------
(sun)
+Quote Post
Kikyou
post Jan 9 2007, 22:47
Post #651

Kami-sama

IPB Image

Tie, kas skatījušies vecākus zīmējumus iespējams viņu atcerēsies. (Bet, ja neatceries, nosit šitos burtus!!!) Fons ir haltūra, bet es tak ar' esmu tikai slinks cilvēks.
Paldies Dead Star par elkoņa pielabošanu.

Sooooo, viens no iemesliem, kāpēc viņu atkal zīmēju bija, lai redzētu cik liels ir progress kopš pagājušā gada. Un šķiet, ka ir, gan krāsojuma, gan zīmēšanas ziņā. Izkaptis gan es vēljoprojām nemāku zīmēt, he. Viegli esmu pamainījusi viņas tērpu, uz kaut ko nedaudz reālāku.
Ā, jā. Lentītes jau no paša sākuma bija domātas sarkanas, bet pirmo reizi viņu zīmējot kaut kā izskatījās ne īsti tā, kā gribējās, tāpēc pārmainīju uz violetām. Bet tagad, šķiet, ir ok.

This post has been edited by Kikyou: Jan 10 2007, 20:18
+Quote Post
Mimi
post Jan 9 2007, 23:36
Post #652

Shishaku

Mans see progress. Redzu, vinja ar gadu arii pati ir paaugusies happy.gif man vismaz taa izskataas. jaa un man baigi patiik liesminja rokaa, uber-krutaaaaa. vienigais man kaut kas ar savu "shkibo" aci liekas divains rokaa, kreisajaa plaukstaa, vinja taada mazliet stuuraina... bet varbuut man tikai liekas, vispaar baigi labi, backgrounds man patiik, nekas tur nohaltuureets nav... happy.gif

--------------------
(sun)
+Quote Post
Cilveeks
post Jan 10 2007, 00:12
Post #653

Shishaku

vecajaa bija paaraak shauri pleci... jaunaa labi sanaakusi.. patiik liesminja.. wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shumins
post Jan 10 2007, 02:25
Post #654

Unregistered

Prasaas shai izdurt acis... ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Nejau ka buutu riebiigs vai sadists, tachu ilgaak uz to skatoties, acis liekas taa iisti neiederas atteelaa, neder kopaa ar visu paareejo ateela noskanju un rada neharmoniju, tas nekas ka abas dazjaadaas, bet liekas buus izveeleeti neveiksmiigi tonji...
Daba tomeer prot salikt kopaa iistaas kraasas un tonjus, tachu tev veel jaapatreneejas...

Kaut paskaties sho bildi, acis ir kaa dveeseles spogulis, caur kuraam tu vari ieskatiities otra cilveekaa dveeselee, tachu raugoties uz sho eermu...Nekaa, gandriiz kaa stikla lodiites ieliktas...Nav dveeseles shamai.
IPB Image

Pareejais Sehr gut. Ipashi rokas. Patiik cool.gif
Mazs trausls miiljums? Nee, driizaak labi nomaskeets velninjsh laugh.gif

P.S.
Ieprieksheejaa bildee tev bija smuks taureniitis, kas lido un itkaa atstaaj aiz sevis tur sazin kaadus spiiduminjus...Tas te ieprieksh bija iznaacis labaak, piedeva bildei papildus akcentu noveershot uzmaniibu no kljuudaam...Un kas ir tik ljauns, ka njem un aiz gara laika sit nost burtus blink.gif blink.gif blink.gif

This post has been edited by Shumins: Jan 10 2007, 02:34
+Quote Post
Dead Star
post Jan 10 2007, 17:23
Post #655

Shishaku

From: the other side of the Gate

Progress,kā jau tu pati zini,ir,jo īpaši rokām-daudz labāk :3 arī pats ķermenis man šajā bildē škiet daudz reālāks kā vecajā.
Ar sarkanajām lentēm izskatās labāk,patīk arī tas smukais veidojums ap rokām.
*joprojām pielūdz liesmu*
+Quote Post
Kikyou
post Jan 10 2007, 20:20
Post #656

Kami-sama

QUOTE(Shumins @ Jan 10 2007, 01:25) *

Prasaas shai izdurt acis... ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Nejau ka buutu riebiigs vai sadists, tachu ilgaak uz to skatoties, acis liekas taa iisti neiederas atteelaa, neder kopaa ar visu paareejo ateela noskanju un rada neharmoniju, tas nekas ka abas dazjaadaas, bet liekas buus izveeleeti neveiksmiigi tonji...
Daba tomeer prot salikt kopaa iistaas kraasas un tonjus, tachu tev veel jaapatreneejas...

Nu ja jau tev tā liekās. Es personīgi nekādas problēmas neredzu, bet tas, protams, kā kuram. =w=
+Quote Post
Sushi
post Jan 10 2007, 22:01
Post #657

Tennou

From: Somewhere I belong?

Man šitā patīk. Un ļoti patīk. Man šitā patika jau toreiz. Un vēl jo projām patīk.
Ēnas tā diezgan pamaz, grūti saprast, no kā tad viņai tur nāk tā gaisma (tb no kurienes). Sarkanās lentītes tīri tā neko iederas.. tīk. Kaut arī lillā izskatītos labi, ja tā padomā.
Godīgi sakot, šobrīd ES varu piesieties tikai pie ēnām. Jo tiešām.. progress ir.
Man patīk viņas mati, acis, spārniņi un tērps. Respect.

PS.- šitais varētu būt patīkams pavērsiens Ērikam (man liekas, ka viņš nenormāli fanoja par to tavu zīmējumu, ne? biggrin.gif )

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post Jan 11 2007, 09:25
Post #658

Kami-sama

Jā... Kad es tā skatos, tad ēnas tiešām nepārdomātas. XD *piere apmīļo galdu*

Šitais bij' patīkams pavērsiens daudziem, mistiskā kārtā cilvēkiem nenormāli šis čars patīk.
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Jan 11 2007, 13:03
Post #659

Danshaku

From: Riiga

Jaa nu normaala bildiite, rokas tieshaam smukas sanaakushas, bet kopskataa viena no neitraalajaam meiteniiteem, kurai shkjiet par visu nospljauties.

Liekas, ka par naakosho viedokli Tu mani ieniidiisi, taapeec Kikyou ar vaajiem nerviem taalaak nelasiit.
Vai neveelies uztaisiit kaadu ziimeejumu seeriju ar tikai kaajaam? Vienkaarshi, gadiem ziimeejot kjermenju augshdaljas, tu esi progreseejusi, bet kaaju attiistiiba apstaajusies. I wanna see some legs!
Mozh arii kaadu savdabiigu pozu uzziimee pashas treninja peec (thats the hentai side of me writing)
Un viens lieks jautaajums - vai Tu ziimeejot izmanto kaadus paliigliidzekljus, piemeram, lineaalu (aizdomas rada izkapts kaats)

Bet jau atkal es saskatu progresu. Katru reizi kaada detalja Tev sanaak labaak, un jau atkal ir redzams progress. Vienkaarshi apbriinojami

--------------------

There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.
-Robert Byrne
+Quote Post
Kikyou
post Jan 11 2007, 17:11
Post #660

Kami-sama

Ar nerviem man šodien viss kārtībā. Piecas stundas vārtījos pa grīdu smieklos, par to, ka puse klases uz skolu atnāca ar pohām. Idioti. :)

Jā, par to kātu, sākumā viņš man bija vienkārši uzskricelēts un, velkot līnijas, es viņu vilku pa vairākiem gabaliem, tāpēc puse kāta ir uz vienu pusi un otra uz otru. Pamanīju tikai krāsojot, bija slinkums izlabot. Bad move.

Kājas, e? Labi... Mēģināšu atcerēties, ka nākamajam zīmējumam vajag kājas. :B Skices es zīmēju uz papīra un parasti zīmēt sāku apmēram no papīra vidus, tāpēc kājām parasti nepietiek vietas. Tad laikam jāsāk izmantot tos vienmēr izniekotos 5 centimetrus...
Vēl, es sevi pazīstu pietiekami labi, lai zinātu to, ka ja man pateiks, ka es to un to galīgi nemāku zīmēt, es no tās detaļas zīmēšanas izvairīšos.

This post has been edited by Kikyou: Jan 11 2007, 17:15
+Quote Post

109 Pages V « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 08:20