![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Njaa, paziistu to situaaciju, kad vienkaarshi kautkam vietas nepietiek, bet es shitam tiku paari, ziimeejumu saakot ar stickman skici, kas pamazaam apaug ar galju un iespeejams ar apgjeerbu
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nu un kikyou vairs neko neziimees? gribu veel ziimeejumus.!!!!
-------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējas uuber!Vislābak man zīmējumā patīk viņas vienaldzība. Bezprsoniskums, arī tādus tēlus ir jāmāk zīmēt, nedaudz velk uz lelli... i luv dollies. >.<
Progress ir, tomēr, manuprāt, tu esi pilnveidojusi to, ko jau māki, bet neesi pieķērusies tam, ko pārāk bieži tavos zīējumos neredz. Ak jā, es arī, kā veca leijerkaste maļu par kājām XD. Šis zīmējums ir kā pilnveidota pirmā versija, tomēr man liekas, ka daudz labāk progress būtu vērojams , ja chikza tiktu uzzīmēta kādā īpašā pozā. Piemēram, notupusies, sēžam, stiepjoties, vai kaukā tā. ou well, tas tik mans viedoklis anyway. Gaidīšu nākamos. -------------------- |
The Light of Hope |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 23-December 06 ![]() |
Es ar gaidu Kikyou ziimeejumus. Man vinji loti patiik! Kikyou, luudzu, ieliec kaut ko!
-------------------- ![]() You are not alone... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe tas bishounens ar sarkanu rozi mutee ka vienmeer baigi labi sanaaca)))
![]() ....es laikam esu vieniigais šaja forumaa, kurš neprot uzzimeet normaalu cute meiteni vai puiku... ![]() un Kikyou, kaa tev nav kauna taa slinkot... es un tauta grib jaunus ziimejumus!!! -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
TIEŠI TĀ!!!! Es arī gaidu zīmējumus, katru dienu nāku iekšā šeit. Kikyou! Kikyou! Kikyou! (sauc fanu pūļi).
![]() This post has been edited by Pearl: Feb 7 2007, 17:24 -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Arī maijā saule riet... |
Mimi |
![]()
|
![]() Arī maijā saule riet... aa, taa smukaa meiteniite? jaa, bijushi veel divi ziimeejumi... ![]() *uzmaniigi ieseivo ziimeejumu mapee Anime:Kikyou ar nosaukumu skumjaakaa.* pilniigi un galiigi esmu kluvusi par tavu fani! Man nezinaamais Yukirin un Kikyou ir mani divi miilaakie ziimeetaaji. tieshaam. kikyou, tavi darbi loti iepriecina un iedvesmo. ziimee veel, luudzu, luudzu! kaut tik es taa maaceetu. This post has been edited by Pearl: Feb 8 2007, 23:48 -------------------- (sun)
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Viņa atkal?
![]() +1 to photoshop skills. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Yippee-yay! Kikyou's back. Un vai tikai nav paraadiijusies ne-portretiska poza un kaajas (!) Tikai no shii briizha paraadaas Kikyou iistais potenciaals and it seems promising
Skaists darbs, normaals eenojums/gaismojums, *she, tev cepums This post has been edited by Klokjvaarpsta: Feb 8 2007, 23:57 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
*grauž cepumu, drupačas birst klaviatūrā*
Vienīgais žēl, ka kājas galīgi garām. Šitās visas nedēļas es mīcījos mēģinot izdomāt sakarīgu pozu, nonācu pie secinājuma, ka grūtāk pozas ir izdomāt, nekā uzzīmēt. Kļūdas vai nav kļūdas, tas man pie kājas, bet fakts kā fakts vispār nekas nenāk prātā. Par to ēnojumu/gaismojumu es galīgi nezinu. Ķēpājoties ar to logu sāku nožēlot, ka man tāda ideja ienāca prātā. >> Viņa atkal? ![]() Kāpēc gan ne, haha. Un nē, šis nav +1, šis ir -5. Krāsojums un līnijas bija DRAUSMĪGI. Vienīgais uz fonu nenoslinkoju. Tā man vispār nepatīk zīmēt zīmējumus iz šitās tēmas. A kam negadās~ |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Man,kā cilvēkam ar nosliecēm fanot par ne-happy darbiem,šis atkal ļoti,ļoti patīk.Droši vien sērīgā,skumjā skatiena dēļ,mati arī izkrāsoti un uzzīmēti glīši,pirksti tavam sanāk jau pavisam labi ^.^
This post has been edited by Dead Star: Feb 9 2007, 00:12 |
Mimi |
![]()
|
Kikyou, ar nepacietiibu gaidu veel ziimeejumus. Bet, kameer tu ziimee, veeriigi skatiishu sho. ^^
This post has been edited by Pearl: Feb 9 2007, 00:12 -------------------- (sun)
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Sliktaakais, kas tev vareeja ienaakt praataa, bija noraadiit uz kljuudaam. Pirmaam kaartaam nav jau nekaada glezna, kuru stundaam peeta, un taa iemetot aci uzreiz jau neko nepamaniisi, bet, ja nu reiz tika taalu esmu ticis - apakshstilbi patieshaam skjiet pusmetru par iisu un galva kaadu kilogramu par smagu, bet par loga gaismu un eenaam tu to cepumu esi nopelniijusi
Par to pozu domaashanu - fakts patiesi, bet tur naak talkaa internets, un peec pusstundas intensiivas dazhnedazhaadu bildiishu apskates naak praata visneiedomaajamaakaas pozas un atliek tikai izveeleeties visskaistaako vai (manaa gadiijumaa) visvieglaak uzziimeejamo -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
Haha, deadstar, kāpēc gan man likās, ka tev patiks... XD
Pēdējā laikā man baigi čābīgi ar zīmēšanu, nekas nesanāk tā, kā tam vajadzētu sanākt, plus krāsošana paņem daudz laiku. Zīmēt ir jauki, bet gulēt, ēst un slinkot arī ir jauki, tā kā visdrīzāk būs ilgi jāgaida. Kloķi (ha, saīsinājums), tur pat nemaz tik ilgi nav jāskatās, lai visu to pamanītu. Ha, es vairākas stundas esmu rakājusies pa netu un visādas bildes skatījusies, bet galvā tik un tā skan "tra-la-la tra-la-la-lā --- iedvesma, kuru jūs mēģinat sasniegt, ir vai nu izslēgta, vai arī atrodas ārpus uztveršanas zonas". Hm, varbūt ar laiku. Vai varbūt nē, kas zin. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:17 |