![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Vēlviens, cerams, pēdējais labojums. Ko es vispār tik daudz čakarējos... XD Edit: Viss! Pusstunda pagājusi, pietiek vienreiz labot, laikam nu būs ēdams. This post has been edited by Kikyou: Feb 10 2007, 20:59 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Super! nu ko lai saka
![]() Negribi uz 21" moi uztaisīt lai kā wallpaperu varētu? ![]() -------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Tieshaam skaisti un arii dibena labojums labs, bet taa jau nu bija pacieshamaakaa kljuuda. Man pirmaa aciis iekrita galvas forma, izmeeri un proporcijas (kaut kas vienkaarshi nav ritiigi), jo tas ir tas, kas man pasham nesanaak
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ļoti skaisti.. man patiik , tā veļa un radziņi ko lai saka -> sexiigi ^.^ Fons arī labs , pat ļoti.
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
omg kapeec rags?!
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
tas peedejais vienk dievishkiigs zimeejums
![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Kikyou |
![]()
|
OMG ES IZDOMĀJU JAUNU ČARU!
![]() ...Jā jā, ka tik ne arī. Šis ir Tomoko feinais čars, čāpojiet uz viņas topiku orģinālu apskatīt. Krāsas es saliku ar viņu nekonsultējoties, tā kā iespējams ir galīgi nost no tā, kas viņai bija galvā. Tā vispār, ātrais zīmējums, kā jūs redzat pēc krāsojuma. Kopā ~2h paņēma, 7 layeri (salīdzinot ar parastajiem 30+ tas toč ir maz). Kaut gan, man vismaz liekās, ka rezultāts ir visai. Tad jau atkal, man ir apsēstība ar skicēm un man liekās, ka nekārtība var būt efekts. Ej nu sazini... Par kreiso plaukstu vari neteikt, pati zinu. So there. This post has been edited by Kikyou: Feb 24 2007, 22:27 |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
It's so cute, hehe I will get cavities of sweetness overdose! ^^
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Krasas - ļoti labi.
Pats darbs - haltura. |
Kikyou |
![]()
|
Heh, Keydan, ta jau sanāk, ka tu pats haltūras vienā laidā taisi.
Jā, uzbrauciens, bet cik ta' var... Piekrītu, nav tas izstrādātākais darbs (hey, vismaz viņai ir kājas, ja tas būtu portrets, TAD tā būtu haltūra), bet vienā laidā nīdēt HALTŪRA HALTŪRA, man tak' arī ar laiku piegriežās. Un pat ja ir haltūra, who cares, visiem vajag atpūtu. Tas, ka man haļavas kārtā kādreiz sanācis labāks zīmējums nenozīmē to, ka es tādus varu nepārtraukti zīmēt. Jā velns, man pēdējā laikā galīgi ciet iet, jāapsver doma uz kādu laiku no šejienes pazust, eh, goda vārds, screw you guys, I'm going home. Lol. >_>; This post has been edited by Kikyou: Feb 25 2007, 01:54 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
Eh, aizmirsti, man bij' slikts garīgais. xD
Unnnn mēs turpinam māžoties ar animācijām... ![]() Neko. ![]() Meitene mēģina uzburt uguni, un... ![]() Zinu, vēljoprojām sūkā. Nekas. Kādu dienu...! Varbūt. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Meitene ar ragiem mani smagi kretinē it kā tehnisku kļūdu nebija bet šis zīmējums mani vienkārši pasmagā formā atgrūž. ( Lūgums neuztvert pārāk personīgi)
Fanarts šausmīgi patīk ir izpildīts tik viegli un gaiši, ka vismaz domās gribas kūlēņot no jauka zaļa pakalna lejā. Kļūdas nemanīju, jo tās centos nemeklēt. Pirmā animācija ir jauka, otro varētu teikt ka dievinu * ak mans dievs es lietoju šitādus vārdus* Nesaprotu kā tev pietiek pacietības šito saķimerēt kopā un nemaz nerunāsim par zīmēšanu. -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
OMG XD tas otrais kubiks vienkārši spārda pēcpusi.
Vēl tikai skaņas efektus, background mūziku un te jau top nākamais Shinkai Makato =) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:35 |