![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Heh, par skaņu jau man kādu laiku stāv prātā, ka gribētos kaut kādu tematisku AMV uzzīmēt... Laiks rādīs, cik tas ir reāli - čakars jau būs baigais, animācija ta animācija, bet saskaņot ar mūziku un pieskatīt, lai neaiziet galīgā kašmarā arī vajag... Bet sapņot jau var vienmēr. :3
Protams, bez kājām nesanāks. Nākamreiz, kad te likšu kādu animāciju (kaut kad ap pastardienu), mēģināšu iekļaut arī kājas. Āa, bet laika ziņā šie bija ļoti ātri. Atskaitot to, ka man divas reizes kaste uzkārās, šķiet, ka vairāk kā divdesmit minūtes toč nepaņēma. |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
QUOTE Zinu, vēljoprojām sūkā. Nekas. Kādu dienu...! Varbūt. Kādu dienu-Noteikti!!! ![]() vispār tā tava haltūra ar tiešām laba - vienigi uzreiz krīt acīs ka viena plauksta gandrīz uz pusi mazāka nekā otra. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
animācijas nenormaali ownz, laikam visiem peedeejaa laikaa uznaacis tas animeejamais, es tagad arii vienu animaaciju taisu, taadu kaartiigaaku, taapeec neko pie sevis nepostoju. :3 kazi varbuut kas labs sanaaks....
eniivei taveejie rullee... taadi dziivi un anime-like... nereaali cool... prieksh 20 min vispaar ownz, mani crapi tik ilgi top... XD Par tomo-meichu ir cool... galvenais ir ideja un raksturinjsh :3 un tā meichinjai netruuksts ![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Njaa, tas jaunais chars galiigi nekjeras pie sirds, bet novelshu to uz gaumes pleciem.
Animaacijas smukas, labi izstraadaatas, tur arii vareetu buut tava naakotne, varbuut saac tikai ar animaacijaam nodarboties, jo shiis abas ir daudzsoloshas. Tu nebeidz mani paarsteigt -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Varētu būt, ka man animācija sanāk labāk nekā stāvošu bilžu zīmēšana. Varbūt tāpēc, ka man iztēlē visi tēli kustās un ir pagrūti visu domu ielikt vienā zīmējumā. ¦D
Bet izstrādātas viņas īpaši nav, ja skatītos kadru pa kadram, tad pamanītu, kas tur īstenībā par nekārtību. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu, apskatiiju pa kadriem. Protam sir nekaartiiba un sava dalja pavirshiibas, bet nedod dievs, ja animee katram kadram buutu jaabuut izstraadaatam liidz perfektam. Galvenais, ka galarezultaats labs
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Tas tomo chars ir labs, bet varēja būt vēl labāks priekš tā, kā tu zīmē. Nu tava haltūra arī ir savā ziņā māsterpīss.
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Mazāk par 20 minūtēm. :3
|
Ami |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Mazāk par 20 minūtēm. :3 Oho! ![]() Es gan briiniishos un ljoti. Meegjinaajumaa neaizskart kaarteejo reizi vinjas juutas ar kritiku, paskaidrojumu nebuus. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Forshi darbinji, man patiik.
un es apbriinoju tos cilveekus kas taisa shitos gifus... skatoties uz tiem diviem radaas iespaids ka ziimeeji paintaa, vai taa ir? ![]() ![]() This post has been edited by aeOn: Mar 1 2007, 08:59 |
Kikyou |
![]()
|
Es gan briiniishos un ljoti. Es arī. Pēc desmit gadiem es drīzāk dzīvošu draņķīgā dzīvoklī ar tuvu cilvēku un būšu laimīgāks par kaķi baldriāņu laukā un slinkāks par cilvēku lietainā dienā, siltā istabā zem dūnu segas, un vienaldzīgāks pret apkārtējo pasauli nekā... hm. Nav salīdzinājumu. Aiziet, rauj vaļā tos savus paskaidrojumus. Jeez. Tas tāpat kā pateikt "es nofotogrāfēju lidojošu ziloni" bet fotogrāfiju neparādīt, ja reiz iesāk par kaut ko runāt, tad jau arī jāpabeidz. Nē, paintā nezīmēju. Dievs pasarg, kurš rāmīti pa rāmītim mūsdienās zīmē bez speciālām programām? Es domāju, ka pat profesionāļi ne. Šitie taisīti ar EasyToon - nav nekāds tur super 1337 awesome, bet man pilnībā pietiek. This post has been edited by Kikyou: Mar 1 2007, 15:12 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu ja jau pati nespeej atcereeties, vari pashkjirstiit atpakalj savu topiku, lai uzzinaatu, cik ljoti tev nepatiik kritika. Vispaar jau mans skaidrojums ir vienkaarshs: Tu visu dari pa savam, tev nepatiik dazhaadiiba, un tu nespeej notureet pati savu interesi par savu darbu (balstos uz tava mangas projekta sekmeem).
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Es neesmu stāvā sajūsmā par kritiku, neviens nav un, ja es kritikai nepiekrītu (vai tad vienmēr jāpiekrīt?), tad es to pasaku, nevis māju ar galvu un rādu figu aiz muguras, kā dažs labs. Tas, ka es viņu nelieku citu apskatei nenozīmē to, ka tur nekas nenotiek. Kāpēc es nelieku? Negribu un punkts. Visu daru pa savam, varbūt arī, atkarīgs no tā, par ko iet runa. Dažādība man patīk, bet, lai cik dīvaini tas neliktos, dažādību panākt nemaz nav tik viegli. Varbūt citiem ir, man pavisam noteikti nav. Nedomā, ka neesmu mēģinājusi. (Protams, ja pats visas savas kļūdas neredzi un nemāki izlabot, tas automātiski skaitās "necenšās, nemēģina, slinko".)
Kaut gan īstenībā, manis pēc vari domāt, ko gribi. Lai dzīvo migla. Pilnībā vienalga. EDIT: Kloķi, es neesmu par tavām idejām aizmirsusi. ![]() Eku, šķietami vienkāršāko šodien skolā uzmetu (es bloku ņemu uz skolu līdzi). Kājas nav vienkārši tāpēc, ka es nevarēju izdomāt, kā viņai tām kājām būtu zem galda jābūt. This post has been edited by Kikyou: Mar 2 2007, 00:29 |
edg |
![]()
|
Pilnībā vienalga. Ak, jaa, shito iemeslu es piemirsu. Un tavs teksts jau izskatiijaas kaa aizvainojums. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:18 |