![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Tas peedeejais ir kawaii (zinaaju, ak taa jaabuut, guljosha meitene un skolas sols ir viena piemiiliiga kombinaacija). Kaajas nav nemaz tik gruuti uzziimeet, jo vislabaak izskataas vienkaarshi izstieptas zem galda. Un kas veel - galvu vinjai kautkaa savaadaak vajag, jo man neshkjiet, ka ir iipashi eerti guleet ar tik taisnu galvu deelj atliektaa kakla (saapes peec tam nezheeliigas) Skice tev ir, saac izstraadaat ziimeejumu, lieku uz tevi lielas ceriibas
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
uz kikyou visi palaujas, netikai klokjvaarpasta
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 2 2007, 14:17 -------------------- what does it mean?
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
CHICK FIGHT! (sagribējās izsaukties veerojot edg un kikyou :3)
nyu... runaajot par miglu... migla ir pilniigi okei. Mums visiem, artistiem, taa patiik...ne tikai kikyou ir miglas cieniitaajs. Kikyou pieļāva kļūd tad, kad par to ieminējās, jo tas atgādina kuuciņas rādīšanu: -Gribi kūciiņu? -jā -a es nedošu ![]() Pēdējais zīmējums ir miiliigs un ar sejinju viss okei, ja sejaa spiid sauliite un vinja vnk sildaas. Esmu taa guleejuse. Ir cool, ja tev sejaa spiid sauliite, tad var aizveert acis un leenaam migt ciet. ^.^ Ceru redzeet to izkraasotu ar smuku saules spiidumu uz vinjas sejas. :3 -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
nice, interesants tas pēdējais darbs. ^^
Bet TIGRĀ tas ir mans izteiciens ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE Un tavs teksts jau izskatiijaas kaa aizvainojums. Aizvainojums? Es jau tikai izskaidroju. Kāda vaina vienaldzībai arī neredzu. Esmu taa guleejuse. Ir cool, ja tev sejaa spiid sauliite, tad var aizveert acis un leenaam migt ciet. ^.^ Es ar, sit indvalīdu~! Mjāa, par to galvu es arī biju nedaudz savādāk domājusi, bet tad sanāca nedaudz problēmas ar kaklu. A kā, galds:meitene attiecībā nav kļūdu? Nuu, proti, atšķirīgi leņķi vai kaut kas tamlīdzīgs? Par to es arī īsti nezināju. Kloķi, tās kājas es pamēģināšu, bet nesolu, ka būs. |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
![]() Vēlviens, cerams, pēdējais labojums. Ko es vispār tik daudz čakarējos... XD Edit: Viss! Pusstunda pagājusi, pietiek vienreiz labot, laikam nu būs ēdams. vienīgais, kur patiešām, es varu piesieties ir- kur viņai ir izčibējušas, krūtis ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Saint_one: Mar 28 2007, 13:25 -------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
vienīgais, kur patiešām, es varu piesieties ir- kur viņai ir izčibējušas, krūtis ![]() ![]() ![]() ![]() Aiztaupiishu daargo Kikyou laiku un teikshu - izlasi vinjas sigu (pats reiz shaadu jautaajumu uzdevu, taapeec protu atbildeet ![]() This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 28 2007, 18:18 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Saint_one: Mar 28 2007, 19:03 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šorīt es tā sēdēju, sēdēju un izdomāju, ka maniem zīmējumiem tiešām trūkst krūtis. Tāpēc no šīs dienas es zīmēšu šādā stilā.
![]() Jā, es zinu, ka viņas pēdai citā leņķī jābūt un kājas par īsu, to izdomāju tikai tad, kad ieskenēju. Bet šis tikai "I'm not dead yet" škricelējums. This post has been edited by Kikyou: Apr 1 2007, 10:55 |
kelhims |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 24-February 07 From: Rīga ![]() |
Šorīt es tā sēdēju, sēdēju un izdomāju, ka maniem zīmējumiem tiešām trūkst krūtis. Tāpēc no šīs dienas es zīmēšu šādā stilā. ![]() Jā, es zinu, ka viņas pēdai citā leņķī jābūt un kājas par īsu, to izdomāju tikai tad, kad ieskenēju. Bet šis tikai "I'm not dead yet" škricelējums. wtf? |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
nu lab. bet tu doma ta labak? nedaudz neproporcinaali
![]() This post has been edited by metaphor: Apr 1 2007, 11:29 -------------------- what does it mean?
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Aprill aprill? :3
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Tā meitene varētu sacensties ar Matsumoto un iespējams viņa vinnētu.:B Anyway, šādi zīmējums nav vairs tas. Remember - pancake girls all the way!
Ā, un fanartjiks ir kruts. Gandrīz tas pats, ko pati biju iedomājusies savā prātā. Ir cool.:3 |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
XD es no krēsla nolikos... Ārprāts. Kikyou tev tak nevar zīmuli dot XD
April april jociņi ir laba lieta ^____^ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saint_one |
![]()
|
*ieraugot darbu atverās mute u8n paliek vaļā no šoka * njā labs aprīlis
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |