![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
ok, lai es naktī mierīgi varētu gulēt un nemocītu sirdzapziņas pāretumi, tad šī bilde ies arī šeit.
50/50 Krāsas : Kikyou Lineart : xikes -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ahhh, c'mon xikes, tāpat tak bij ok, ko es tev vislaik teicu?... XD
Ai nu ko tur daudz, komentārs no manas puses: kopā kādas 12h, izstaipītas pa trīs dienām. |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nu un kādēļ Kikyou vairs neko neposto?
Iedvesma aizgāja prom no viņas istabas, skaļi aizcirsdama durvis? ![]() Kikyou! Lūūūūūdzu, ieposto kaut ko. ![]() -------------------- (sun)
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
![]() O jomajooooo xDDD Kājas nenormāli izbojā šo uber zīmējumu xDD Bet krūtis da labi iznākušas..kurš tur izmērs?...xDD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Aargh, taa pupainaa vienkaarshi atbaidosha, kaa dazhaas animees subos pie lamu izteicieniem dazhkaart var lasiit - piena govs. Kaajas arii smiekliigi iisas. Par kruushu izmeeru - es mineetu, ka kaads H cup XD Shausmas!
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Atceros, kaadreiz visas ar shaadiem futbolbumbu izmeeriem refereeju uz anime "Milk Junkies" (look it up and try not to rofl). Bet vispaar, njemot veeraa, ka vinjai kroplas proporcijas ir viscaur, es neveelos pat zinaat, kaapeec rokas ir aizliktas aiz muguras.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu un kādēļ Kikyou vairs neko neposto? Iedvesma aizgāja prom no viņas istabas, skaļi aizcirsdama durvis? ![]() Kikyou! Lūūūūūdzu, ieposto kaut ko. ![]() Tā apmēram arī ir... Iedvesma it kā ir, bet nekas tāds, kas pašai patīk sen nav sanācis, vienīgais daudz maz pabeigts pa šīm nedēļām ir stundas laikā, uz rūtiņu lapas: ![]() ![]() Un ta vēl bij vēlviens, starpbrīdī zīmēts, ne uz rūtiņu lapas: ![]() Un vispār bija vēlviens zīmējums, kuru taisījos krāsot, bet tad viņu norakstīju, jo viņš bij pārāk nekustīgs un pārāk daudz būtu jālabo, un īsti nezināju, vai maz jēga čakarēties vairākas stundas priekš kaut kā tāda: ![]() This post has been edited by Kikyou: Apr 17 2007, 07:41 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Hmmmm man patīk tavi taptie šedevri starbrīžos....
![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Whooot? Starpbrīžos zīmētie... tīk. es domāju, ka vajag krāsot. jo vismaz kustība, action, novietojums ir savādāks nekā citiem taviem krāsotiem zīmējumiem. Sāārauj!
Es te nākšu katru dienu un skatīšos, vai vēl neesi neko iepostojusi ^.^ -------------------- (sun)
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Ha es pa stundām kut ko zīmēju jo tik garlaicīgas stundas kā ķīmiju un vēsturi nu nevar būt nekur citur.....
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Es te nākšu katru dienu un skatīšos, vai vēl neesi neko iepostojusi ^.^ Tad sanāks vilties, jo es te nepostoju tik bieži, cik gribētos (un ja es katru skricelējumu sāktu mest iekšā, tad mani par spamošanu nolamātu). Alexa: Nē, ir arī garlaicīgākas - kultūras vēsture. :D Vismaz ja ir tik apnicīga skolotāja kā man gadījusies. This post has been edited by Kikyou: Apr 18 2007, 07:16 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Njek..arii maneejie top starpbriizjos, lai gan nee... tie top stundaas, iemesls kaapeec man peedeejaa laikaa ir tikai tradicional media.
Kikyou.. tavi peedeejie rullz, jo tajos ir action! Action rullz! ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
njaa...ar to iedvesmas veci i kā i.... bet šitie ir smuki *.*.
*fano par pēdējo* -------------------- Nori Nori Nori~ |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
hmmm izkatiju visu un man patika tavi zimējumi....gribēju zināt kur tu tik labi mācijies krasot uz photoshopa....???
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Pašmācība, skatīšanās uz citām krāsotām bildēm, mēģināšana izdomāt, kā tas ir dabūts gatavs... Un šis ir rezultāts. Vēl gan ir daudz ko piestrādāt arī pie krāsošanas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:19 |