![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
go go go.
Moš beigās man ar kaut ko līdzīgu sagribēsies pasākt ![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
No visas sirds novēlu, lai pietiek apņemšanās un spēka, un lai progress ir manāms ar katru dienu. Tik uz priekšu!
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tatsuke-sama |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 10-April 07 ![]() |
Veiksmi, ķēriens tev jau ir!
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Apnjemshanaas skaista, bet nesasteidz, labaak viens labs darbs pa divaam dienaam, nekaa desmit dranjkjiigi pa vienu. Paarcenshanaas un speeddrawing var sabojaat stilu un kvalitaati!!
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
La...bvakar, Liepiņa kungs...
![]() Nu jā, gadījumā, ja nevar saprast, domāts, ka šamie zog kaimiņam ābolus un tiek pieķerti bēgot. Jā... Vasaras prieki. Atsauc atmiņā to reizi, kad ar brāli un viņa draugiem gājām novākt ražu. Mūs pieķēra. Sods bija briesmīgs - tantiņa mums iedeva ābolus, gurķus, tomātus un visādus citus garšīgus dārzeņus/augļus, ko ēst. Forša tantiņa. ¦D Edit: Šo to pielaboju. This post has been edited by Kikyou: May 1 2007, 20:30 |
Melisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-February 07 From: Aka. ![]() |
Aww.Super duper smuki^^
Tas puika izskatās pēc regbija spēlētāja. ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Ļooti labi. Proporcijas un krāsas rullē. Tavam tētim būs par ko lepoties, bet vecmāmiņa var teikt - lūk, kāda man mazmeitiņa! Paimeitiņa... A_A
Tagad es, kā tavs lielais fanu pūlis, kliegšu katru dienu aizprieka ![]() ![]() p.s. tu teici, ka tava apņemšanās ir postot katru dienu, kā tigra. Tigrai tas bija vajadzīgs, lai iekļūtu Sensejos. Tu jau esi sensei - būs jārīko vēl viena foruma sadaļa - senseju senseji. A_A Kikyou zīmējumi own, rock, play the piano and are the bestiees. Kikyou4eva. This post has been edited by Roserette: May 1 2007, 20:05 -------------------- (sun)
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Mmhm,krāsojums ir pat ļoti,ļoti glīšs,kā jau teicu iepreikš. Ehh tās spraudītes.
Principā domas tu manas jau zini,tā ka teikšu vien,ja arī turpmāk būs darbi,kuriem veltīts krietni daudz pacietības,tad vari droši cerēt,ka mēneša beigās būs arī uzlabojumi. Jau tagad vien ar to,ka ir sākts action ir pārmaiņas. Tā ka turēšu par tevi īkšķus ^O^ |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Jaa, diezgan gliiti, bet kaa jau te tika mineets, trukst fona. Man dikti patiik kaa ziimeeta zaaliite
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Varētu būt. Es nezināju, ko lai ar to fonu dara. Rītdien varbūt pielabošu, šovakar man slinkums... ¦D
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Izdari taa, lai neizskataas, ka aiz seetas bezdibenis. Uzziimee mozh kaadu koka zaru, kas lien kadraa vai ko taadu, varbuut paliidz
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Es piekrītu jau izteiktajai niansei pa nokritušajiem āboliem, tas piesaistītu uzmanību un nedaudz vairāk atklātu apjukušo sejas izteiksmju iemeslu.
![]() Vispār skaisti, skaisti, tik maziņi viņi tādi. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
2. maijs, baigais slinkums. Visi zīmējumi ir uz A5 lapām, šis tas nesalīda lapā.
1. ![]() ^ Šim nevajadzētu skaitīties, jo tas ir portrets. Jau pāris dienas gribēju viņu vēlreiz uzzīmēt. 2. ![]() ^ Īstenībā man gribējās uzzīmēt tādu, kas grauž riepu (ideju nospēru no lilion posta dojo spēlē), bet kautkāda iemesla dēļ atcerējos Family Guy un riepa pārvērtās par gumijas šļūteni. Bet tas jau arī nekas. 3. ![]() ^ Kaut kas... o_ō Sākumā bij domāts, ka skuķis dur, bet beigās kļuva par (nepareizu) metamo šķēpu. Zīmēts literatūras laikā. Bruņas laikam viņai ir zem virsdrēbēm. Rītdienas trenniņš: dažāda izskata 3/4 leņķa sejas. >_>; Lai gan man ļoti neliela dažādība sejās ir normāla parādība (pie kā es by the way strādāju, bet bieži nepiedomāju), šie leņķi tomēr ir visbriesmīgākie. 4. ![]() ^ Atvainojiet, manā nūdeļzupā (ātrā zupa acīmredzot, jo piedevu nav) ir meitene... Zīmēts vēstures un ekonomikas laikā. Pa kreisi bija palikusi balta vieta, kuru nogriezu nost skata dēļ... Jā, man arī tā trūkstošā pēda traucē. :| This post has been edited by Kikyou: May 2 2007, 16:44 |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
-------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ābolu zagļi rullē, bet meitenei tomēr ir šādas tādas problēmas, un, proti, krekliņa kreisā piedurkne. Man šķiet ka parastiem krekliņiem piedurknes apšuj taisnas, šai gadījumā piedurkne ir šķība. Un arī otra roka dīvaini izskatās, daļēji pie vainas ir tas, ka Tu esi mēģinājusi uzzīmēt labo piedurkni no iekšas (cerams, ka saprotami izsakos
![]() Bet citādi man nav kur piesieties. Vispār jau piesējos gana. Lai reabilitētos, teikšu ka par Tevi labāka krāsu meistara šeit, otaku.lv, nav. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:06 |