![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā ja. Audums vēljoprojām man ir gigantiski celmi. Protams, ne tik gigantiski kā ķermeņa proporcijas... >_O It kā skatos uz cilvēkiem, bet tik un tā neaiziet. Hm, kas zina, varbūt man tas arī vienkārši vienā brīdī aizies, tāpat kā man pamazām sāk aiziet pozas.
Bet citādi man nav kur piesieties. Vispār jau piesējos gana. Lai reabilitētos, teikšu ka par Tevi labāka krāsu meistara šeit, otaku.lv, nav. Domā? Man liekās, aeOns labāks par mani. Tad jau atkal, viņš tak ir aeOns, haha. Bet jāsaka, ka man pašai ar' prieks par savu krāsojumu, izņemot vēl viegli šad tad ēnas nav tā īsti kā vajag... Atkal ceram uz veco labo laiku, kurš visas nepilnības aizpildīs mūsu vietā. (Bet tā apmēram arī ir, tikai jāatcerās to, ka sēžot uz pakaļas nekas nenotiks; pašam tomēr kaut vai nedaudz jāpiedalās.) |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
kekekeke.
![]() Un tu vēl teici, ka pilnveidosi savu apņemšanos zīmet katru dienu... Kur tad ir 3.maija zīmējums? |J 4. maijs arī skrien prom..... -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Trešā maija zīmējumi bij čābīgi, neredzu iemeslu likt, pričom man te maitāt savu garīgo. Ceturtā maijā zīmējumu nav (nekādu tādu, kas atbilst maniem noteikumiem, anyway). Šodien bij' CO tuss, tāpēc galīgi nesanāca laiks/atmosfēra priekš tā, un tagad viss, ko gribu darīt ir gulēt (vai arī skriet pa sienām dungojot "EVERYBODY DANCE NOW~!").
Pašlaik man ir tāds slinkums, ka gribās savu apņemšanos sasiet mezglā un iemest kokakolas ezerā, tad pieliet naftu un pielaist uguni, bet moš rīt, kad pamodīšos (ap trijiem-četriem dienā, jo neplānoju vēl iet gulēt), domāšu citādāk. Jeb īsāk sakot, man šodien vienalga. Nē, neesmu es sliktā garastāvoklī. Tieši otrādi, esmu reti labā garastāvoklī un tā nu i' sagadījies, ka man labāk zīmējās draņķīgos laikos. Edit: Ok, pārvarēju slinkumu, likšu to, kas ir, haha. Kā nekā man tak pie kājas. Šis tas no trešā, šis tas no ceturtā. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Kikyou: May 5 2007, 01:46 |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Wtf? bija CO tuss?
čīt, nu kāpēc es neko nezināju? ;( -------------------- (sun)
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
nu ka var zimet tik milas pikcas? nevaru saprast..
![]() smukais engeliitis un lot forshas pikcas no 2.05 nudelzupa it ipasi ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Kikyou |
![]()
|
5. maijs. Divi vārdi: epic fail.
![]() ^ Bija domāta Hotaru, bet kaut kā novirzījos galīgi. Fail. ![]() ^ Tas saucās mēģināju zīmēt lelli/imitēt tigras stilu... Fail. ![]() ^ Nezināju, ko ar fonu darīt. Kreisās kājas stāsts. Fail. |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
ĢENIĀLI! Es nemāku tik perfekti zīmēt
![]() ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Arī man sakāms tikai viens vārds - progress. Jap, tas arī ir tavs mērķis, ne? :3 Nu, vismaz vajadzētu būt. Ļoti labi, ka trenējies zīmēt cilvēku pozas, anatomiju utt. Tev ir ļoti manāms galvu progress (tev gan galvas vienmēr sanākušas superīgi). Te var redzēt, ka tiešām ir forši. Vienīgais, kas man tā pa pusei.. tas ir tavi profili. Manuprāt, tajos tev nedaudz jāpiestrādā pie kontūras un pakauša.
Hotaru ir ļoti smuki uzzīmēta! (**,) Mans ieteikums - pazīmē ainavas atsevišķi. Telpas, dabu, arhitektūru.. tu pati zini, ka tev pie tā jāpiestrādā (un man ir tas pats, tikai vēl trakāk). Parasti gan sliktais tajā ir slinkums - sak, ir spējīgs, bet tas sasodītais slinkums. Oki doki, beigu beigās nu es tev vēlu veiksmi un nenoslinko! ;] (nenoslinko, kā to izdarīju es) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nu jā, ar profilu tā ir kā ir... Par to, ka varētu ainavas atsevišķi zīmēt... Lai cik dīvaini neliktos, nebija ienācis prātā. Laikam būšu idiots. Nu ko, bet tagad vismaz pamēģināšu. XD
Anyway, sestais maijs... Iedvesmas kā nav, tā nav, atļāvos vēlreiz uzspļaut saviem noteikumiem. Pie~do~diet, mēģināšu to pārāk bieži nedarīt. Piesviedu vēl klāt pāris vecākus darbus. ![]() ^ Ha. Dzīvoju jau rītdienā. Tā iet, ka kalendārā neskatās. ![]() ^ Sasodīts, atkal portrets. ![]() ^ Khmm... Any questions? Piektdienas māsterpīss. ![]() ^ Pagaištrešdien, gaiši zila želejas pildspalva. Seja nepareiza, zinu. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
AARGH! Luudzu, paartrauc maitaat savu skillu. Shaados tempos saziimeetiem ziimeejumiem vairs neredz skaistumu tikai kljuudas.
Ne par ieprieksheejo - tas lelles ziimeeshanas meegjinaajums izskataas peec daljas no patiesi shausmiigas (labaa noziimee) shausmu filmas Un tam skukjim, kuru jau paarziimeeji uz datora ir vienkaarshi atbaidoshi iisas rokas. Kautkaada garnele. Ziimee, luudzu, kaadas 3 reizes leenaakos tempos. Kaa jau reiz teicu - ziimeejumu pa kaadaam 2 dienaam -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Lai arī zīmējumi izskatās gaužām nepabeigti, tomēr, par spīti tam, man patīk ka apģērbam izzīmētas (uzskicētas, whatever) visādas interesantas detaļas un aksesuāri.
Mm, varbūt kaut kāda specifiska stila iezīme or smth, vai arī man vienīgajam tā liekas, bet man kaut kā neīpaši patīk bildes, kur redzama galva profilā (tip, no sāniem). Liekas, ka deguns ir pārāk liels vai pārāk ļoti uz priekšu izbīdīts. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Kloķi, tā jau arī domāju darīt, līdz momentam, kad kāds sāka bakstīt mani par to, ka neko nelieku. Bet vai tad man proporcijas tāpat vienmēr nav pilnīgi garām? Nekad nemaz neesmu zinājusi, kādām viņām jābūt, tā kā kas tur ko maitāt? Bet paklausīšu šoreiz. Tāpat man ir slinkums.
Ā, par tām rokām, pirmstam bija garākas, bet man likās, ka par garu, pārzīmēju īsākas. Ej nu sapoti. This post has been edited by Kikyou: May 7 2007, 00:12 |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Lielajaa daljaa darbu proporcijas ir pavisam labas, jo atsevishkju kjermenju dalju proporcijas var atshkjirties, tomeer apseedies un pieliec sev pie saana saliektu roku un tad jutiisi, kur elkonim jaabuut. Man sanaak aptuveni pie nabas, taakaa apskati savu ziimeejumu un izdari secinaajumus
Protams, ka tevi bakstiija, jo tu jau taisiiji meeneshiem ilgas pauzes un neatbildeeji uz fanmailu. Svariigi, lai tu neliktu buldes veseliem blaakjiem, bet ik pa vienaadiem periodiem un, ja skaneris pa rokai, tad taa tachu nav probleema Xikes, piekriitu par aciim tiikamo stilu, kura neizbeegama sastaavdalja ir pa briidim ziimeejumos atrodamie spurainie svaarcinji, virsnabas topinji un briivi kriitoshi lakati vtml. un arii par to profila seju piekriitu - darbaa, kur meitene seku plaukstaa iespiedusi vinjas galva izskataas peec kuceena purninja tieshi deelj izvirziitaa deguna un ar deguna apakshdalju sapluudushaas mutes. Jaapieziimee, ka paareejaas proporcijas tajaa ziimeejuma ir baigi labas, tikai galva neizdevusies -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
Par to bakstīšanu, īstenībā es runāju par Roserettes postu pirms pāris dienām... XD Par tiem manu gigantisko nezīmēšanas paužu laikā, jā saprotu kāpēc. Ne jau tīšām es tās pauzes taisu, kad nav, tad nav... Ā, bet fanmails man nenāk... Labi vien ir.
![]() Xikes, piekriitu par aciim tiikamo stilu, kura neizbeegama sastaavdalja ir pa briidim ziimeejumos atrodamie spurainie svaarcinji, virsnabas topinji un briivi kriitoshi lakati vtml. Nu piedodiet man par manu stila izjūtas trūkumu. Par to man kRutTIe bĒrNi brauc virsū kopš ceturtās klases, hahaha. Bet vai mani tas rausta? Nu jau vairs nē. Idioti, viņi paši pēc kloniem izskatās. >:B |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nea, es vienkārši biju domājis, ka nav nemaz tik viegli izdomāt kādas detaļas zīmēt konrētajam apģērbam, it sevišķi tā, lai neizskatītos, pēc tieši tām pašām drēbēm, kas iepriekšējā zīmējumā. Tāpēc, neskatoties uz to, ka zīmējumi švīkaini un nepabeigti, tomēr prieks, ja varu ieraudzīt jau kaut kāds interesantas apģērba detaļas, piemēram, visādas siksnas, jostas, piekariņus, saspraudes matos, uc citu sutff.
Patiesībā, nav jau gluži svarīgi, vai zīmējumi tiek kaut kā rūpīgi uzzīmēti vai nē. Zīmēšanas skilli tik un tā uzlabojas.. kamēr vien vispār kaut kas tiek zīmēts. Sabojāt var tikai tad, ja vispār neko nedara. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:57 |