![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kikyou 0:5 Slinkums
Jeb citiem vārdiem, atlieku šo pasākumu uz nenoteiktu laiku. Labi, drīzāk jau nogurums nekā slinkums... Laikam celties sešos nav nemaz tik laba ideja. Bet lai nu kādi tur tie iemesli, šis ir iznākums. Nekas, citreiz. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Elements - Part VI, Ice
![]() (Spied virsū, lai dabūtu lielāku.) Jā, kas gan būtu domājis, par šo projektu neesmu aizmirsusi. Zinu, viņa vairāk izskatās pēc gaismas kā pēc ledus, bet laikam tad būs gaismu jāuzzīmē vēl "gaismīgāku". Darbs tika ļoti labots un no sākuma skices (kas bija vienkārši pozas skice pāris minūtēs uzvilkta rūtiņu kladē) nav palicis pāri praktiski nekas. Enjoy. Vēlviena lieta. Parasti es elementiem ieturu vienu un to pašu formātu, bet šoreiz vienkārši negribēju ar samazināšanu zīmējumu izbojāt, tāpēc lieku iekšā pilno, neapgriezto versiju. This post has been edited by Kikyou: May 17 2007, 21:37 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Huu, mans mīļākais elements.
Lieliski. Darbs tiešām izskatās auksts, kā jau ledum būtu jābūt. Jap, labs. -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Smuks darbs....fonu vareji uztaisit tik pat intresantu kā tēlu, bet tad man liekās ka pazudīs vis saktijums uz čaru...buča man patīk tavi darbi .....
-------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Ledainā noskaņa neslikta izdevusies, prieks, ka elementi netika aizmirsti. Vienīgais, kas man baigi spiezh uz aci ir zābaki. Izskatās, ka maza, trausla meitenīte iekāpusi mammas 46 izmēra zābakos.
This post has been edited by Kazuki: May 18 2007, 17:02 |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Jēēē! Mans posts ir astoņsimtais!!! xD Tā man tā meitene patīk, bet man liekas, ka fons tur neiederās - tas drīzāk derētu electricity, techno. Meitenei mati kreisajā pusē (no mana skata) ir par maz izēnoti. Nu bet tās lkm manas domas onlī. Tā darbs man diezgan patīk, tikai tematu es tur gan nevarētu par Aisu nosaukt ))))
-------------------- (sun)
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
YEAH! Viņa ir gara un slaida! No Kikyou puses, kaut kas jauns, par ko es ļooooti priecājos! ^^
Ledainā noskaņa labi panākta. Viņa pati izskatās kā ledus skulptūriņa! Un skaista. Varētu nedaudz piesieties par rokām, bet es jau zinu, ka tev tas pats, kas man tajā sakarā. ![]() Bet, jebkurā gadījumā, zīmējums izdevies. Man ļoti patīk. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ōō! Labas proporcijas!
![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Oh, truly amazing, bet par proporcijaam nepiekriitu - kaajas ir par tievaam. Viss paareejais ritiigi spaarda pakalju, nav ko teikt, tu savu lietu labi pieproti.
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nedomaaju, ka kaajas par tievaam. Vinjai tas ledus taads kristaalisks, trausls. Ledus vistiiraakajaa formaa nevis pusizkususi laasteka. Sasalusi, mazkustiiga sapnjotaaja, kuras mutee arii eediens sasalst (metaforiski).
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nedomaaju, ka kaajas par tievaam. Vinjai tas ledus taads kristaalisks, trausls. Ledus vistiiraakajaa formaa nevis pusizkususi laasteka. Sasalusi, mazkustiiga sapnjotaaja, kuras mutee arii eediens sasalst (metaforiski). Ar taadiem apakshstilbu muskuljiem taa meitene kaajas pat bishki nebuutu speejiiga pakustinaat un vieniigaa iespeeja stuteeties uz kaajaam tieshaam buutu sasalshana ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
Hahaha, jā, tas, ko edg teica, bija tas efekts, ko gribēju panākt, bet kad tā tagad skatos, viegli pāršāvu pār strīpu.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Piekrītu edg teiktajam par tām kājām, tieši tas piešķir bildei aukstumu un trauslumu.
Bet fons gan nav tā īsti izdomāts, izskatās pārāk digitalizēts, tur vairāk iederētos kāds byte elements ![]() Citur gan vairs nav kur piekasīties. Lielisks zīmējums. -------------------- |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
kikyou beidzot, kopš ilgiem laikiem, kāds darbs kurš patiešām priecē man acis
![]() PS. Kādas būs iespējas redzēt pārējos elementus ? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Pārējie pieci ir atrodami iepriekšējās lapās, lai gan ātrāk viņus būtu atrast šeit. Salīdzinājumā viņi ir sliktāki, jo zīmēti pirms pusgada. Vēl paliek divi - tumsa un gaisma. =w=
This post has been edited by Kikyou: May 21 2007, 11:12 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |