![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nez, imo arii fons ir ok - vienkaarshiiba, rezhgjveida uzbuuve, liels plashums. Man saistaas ar ledus lauku. Bet debesis plikas. Manaa versijaa buutu paari taads pats rezhgjis un abus savienotu retas kolonnas.
Edit: Vai vienkaarshi vajag kaut ko kas atgaadina plikus kokus. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
elementi da best
![]() ![]() ![]() PS. par fonu piekrītu edg, un par tiem plikajiem kokiem ar ![]() ![]() This post has been edited by Saint_one: May 22 2007, 08:39 -------------------- ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Aptuveni studas ilgs pārskrēiens pŗi leilākajai daļi darbu ar acīm, kas atrodas šajā topikā, un secinājums jeb kārtējo reizi peirādītā teorija - jo vairāk dari, jo labāk sanāk.
Darbi man patika, gandrīz visi, bet pie tiem, kuri nepatika, nekavēsimies. Tev lbi padodas krāsošana un zīmēšana. Ar ktru darbu var manīt izgausmi, un kļūda norārāda uz to, ka vēl esi cilvēks, nevis automātiska zīmēšanas mašīna. So, iesaku turpināt un nepadoties! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pa priekšu man ienāca prātā patrenēties zīmuļus krāsot... Tad atcerējos, ka nav ideju. Nu, tādos brīžos ejam pie plauktiem aiz muguras un sākam bolīt vecus zīmējumus, līdz pēkšņi ienāca prātā ideja pārbaudīt progresu.
![]() Nu, ko lai saka, simetrija vēljoprojām nav. Laikam tas tāpēc, ka galīgi nepievērš tam uzmanību. Bet gan jau, ka tas arī būs ar laiku. Jo viss ir ar laiku. Rokas ar', bet ar rokām tur viegli iznāca saķēpāties pa nepareizām līnijām (sākotnēji elkoņi bij zemāk) un tā iznāca kā iznāca... Tāpēc man patīk labāk uz datora krāsot, nevar nejauši visu salaist dēlī. ![]() Āa, jā. Jaunākais variants ir viegli pielabots, jo viņš bija viegli iešķībs. :> This post has been edited by Kikyou: May 30 2007, 19:00 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
jā pa trim gadiem ir daudz mainijies....
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aha, enģelīts izaudzis, kļuvis resns, vairs nelien A5 formāta lapā.
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Enģelis ir vienkārši izaudzis auguma nevis resnumā....
![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Salīdzinot abus, progress ir pamatīgs, bet pie reizes vienkarši sagribējās izgraukt visai galerijai cauri un nav divu domu - lieta kas tev padodas vislabāk ir tieši bērni. imējot ko lielaku nu sanāk galigi aizbraukt beztēmā proporciju ziņā.
-------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yee, smuki, smuki. Nu ja, protams, ka progress ir. Milzīgs.
Baa, man ar sāk gribēties krāsot.. Būs jāsaņemas vienreiz. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Un teikšu kā ir - man to arī visvairāk patīk zīmēt... Ne-pedofīliskā ziņā... Vai varbūt tomēr?... Nē, paga, es vēl par jaunu, lai par pedofīlu kļūtu... Bet ja no manis loli māsters iznāks, tuvi draugi tikai priecāsies, man ir daudz pazīstami lolikoni, hahahahaha. XD
Tīri intereses pēc, kā tauta domā, kuru ceļu man tālāk iet - sīčus zīmēt, vai uz lielākiem tiekties? |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ziimee pieaugushus cilveekus, kas uzvedas kaa mazi beerni... u know the retarded ppl!
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nē, nekādus tur otaku nezīmēšu.
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
OMFG... paarskaiti pirkstus.... turpmaak ja nezini ko ziimeet -ziimee rokas(vnk patreneejies) ![]() to protams vareetu skaidrot ka enģelis vjetnamas karaa pirkstu zaudeeja, bet taapat rokai vajadzeetu savaadaak izskatiities... This post has been edited by Cilveeks: May 30 2007, 23:21 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Jeez. Kam negadās. Kloķim vienreiz iznāca sešpirkstis, man - četrpirkstis. Gabals nenokritīs. (Izņemot pirksts.)
Un es jau trenējos rokas, bet zin... Pēc kādas piektās lapas sāk pieriebties to ekstremitāti vērot... XD |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Varbuut Cilveeks pirkstus uzgaaja nejaushi, bet es tos pamaniiju taapat kaa daudz citu lietu... regress karoch, tikai regress. Jaunajaa ziimeejumaa mati uz galvas paarsvaraa plaani, iznjemot saliidzinaajumaa nereaali biezus kumshkjus aiz galvas. Turpretii vecajaa ziimeejumaa matu biezuma attieciibas saglabaatas ideaali! Vecajaa ziimeejumaa vinjai aciis ir dziiviiba, dzirksts, un sejaa - prieks. Jaunajaa ir tukshs skatiens ar bezsmadzenju smaidu. Ehh, ja vecajaa vinja ir engjelju princese, tad jaunajaa kalpone kaut kaada no leetas animes. Zaudeeta origjinalitaate pilniibaa, sviests kaut kaads. Kurpiites arii tik smukas vairs neproti uzziimeet... ak jaa - vispaar vairs neproti uzziimeet! Vispaar! Bet nu es te staastu, ziimeejumi runaa pashi...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |