IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ahoi, Bebra kungs!, Kāpēc jums tik neglīts ķermenis?
Alexa De Šarlote
post May 31 2007, 08:36
Post #826

Shishaku

Group: Chuunin

Nu jā riktīgs baruciens, bet pārsvarā visi animē ir tāds tukš skatiens un nekāds smaids...man tā liekās ka tas tāds anime stilā ir, bet ja edg domā savādāk es viņu nevainoju katam kaut kas nepatīk kadu darbos....
Pēdējie vārdi ir diezgant nevietā....
Kikyou es ietektu normālu uzmundrinājumu, pameģini sev prieka pēc uzīmēt čuvaku no galvas līdz kājām un apskaties kur tev ir kļūdas, ja kļūdas ir rokās tad trenejies kamēr iznak pareizi....

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kikyou
post May 31 2007, 09:12
Post #827

Kami-sama

Nav, nav tas anime stilā, tas ir vienkārši sūdīgs mākslnieks, kam nekad nevajadzētu dot zīmuli un vajadzētu sasiet rokas aiz muguras, lai nepielieto tās nepareiziem nolūkiem, zīmēšanai, piemēram... Hahaha, to gan tu gribētu dzirdēt, ne? Nē, te ir problēma ar atspīdumiem un viņu trūkumu, un bailēm ar pildspalvu nejauši sačakarēt visu zīmējumu.
Uzmini ko? Man pajāt. Pilnībā pajāt, kas tev te nepatīk un kāpēc tev nepatīk, un ka tu šeit nevari atrast ne kripatiņu labā. Es varu, es to pamanu, un man ir motivācija turpināt kaut ko darīt. Nē, obligāti jāatnāk kaut kādam tur kamielim un visas malas jānospļauda. Tas ir tieši šādos brīžos, kad es sāku domāt, kāpēc es vispār šeit kaut ko lieku. Bet es turpināšu likt. Kāpēc? Nezinu. Gribu un viss. Ja kādam no tā metās bērnības trauma, lūdzu, aiziet. Sakiet.

Un tā, tīri informācijas pēc, es nevienam neko nepārmetu, es neesmu apvainota (labi, melots, katrs būtu kaut nedaudz nīgrs, ja viņa pēdējos trīs gadus vienkārši nosviestu zemē). Tēlaini izsakoties, es esmu tikai metrs divdesmit augumā, beidziet man vienreiz teikt, ka man jāvar aizsniegt lampu. Kas ir kāpēc es gribētu lūgt, lai manu galeriju pārceļ atpakaļ uz User'u galerijām, jo man vēl jāpaaugās, līdz es varu šiem visiem divmetrīgajiem blakus stāvēt.

Viss, eju uz skolu pēc liecības.

P.S. Gadījumā, ja kādam liekās, ka es gribu, lai tagad visi man saka, ka es īstenībā zīmēju labi un tā... Nē. Nē, tā nav. Es pilnīgi nopietni. Lūdzu, pirmais moderators, kas te iestaigā: pārcel manu galeriju uz User'u galerijām.

This post has been edited by Kikyou: May 31 2007, 09:22
+Quote Post
Alexa De Šarlote
post May 31 2007, 09:43
Post #828

Shishaku

Viena cilvēka dēļ nav vērts iet uz User'u galeriju, a tu neklausies ko citi saka tu tik ej savu ceļu un neatskaties...
Šajā forumā ir tas prikols ka visi vieu otru padirš..., bet cerams ka šis stūlbuma vilnis pāries, neņem to kā nopietnu lietu...
Vot piemera es vispār nemaku uz dators zīmēt un tikai tagad grasos mācītie..., bet tu ta vietā profisionāli māki krāsot it īpaši savā vecumā un tas ir jānovetē....

P.S.-skola ir beigusies?....ah nu jā man jau vel eksāmeni....sad.gif

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post May 31 2007, 10:03
Post #829

Kami-sama

Tu jau runaa taa it kaa useru galerijaas atrasties buutu baigais kauns. biggrin.gif Viss ok, man omuliigaak ir vienaa atvilktnee ar Tigru un paareejiem.
+Quote Post
Alexa De Šarlote
post May 31 2007, 10:11
Post #830

Shishaku

Ai nejau to es gribēju teikt...
Es esmu User'u galerijā un man tā kā nav kauna ka tur es esmu, man ir tīri vienalga..., bet dari ka tu gribi....

--------------------
+Quote Post
xikes
post May 31 2007, 10:14
Post #831

Koushaku

Nu, daži, vienkārši, pārāk turas pie stagnātiskiem uzskatiem un nespēj pieņemt inovācijas.
Vienu gan es nesaprotu. Ko cilvēki tik ļoti saspringst par to sadalījumu - senseji un "pārējie". Neba tas, kur atrodas tava galerija ietekmē to, kā tu zīmē.
Reizēm pilnīgi sāk izbesīt tāds kā sava veida spiediens, ka tagad kaut kas nu visiem ir jāpierāda, lai attaisnotu savas galerijas atrašanās vietu, par ko gan viņi paši ir vismazāk atbildīgi. Nez, kurā brīdī, bet kaut kad, pavisam nemanot, te ir iestājies tāds kā nerakstīts noteikums, ka ja esi sensejs, tad tev obligāti jāzīmē bez maz vai Makoto Shinkai līmenī, jo pretējā gadījumā tu, redz, apkauno senseja titulu. Sviests.
Vai tad sākotnēji senseju sadaļa netika radīta, lai, vienkārši, apkopotu labākos, interesantākos, oriģinālākos no visiem, šeit mītošajiem zīmēt praktizētājiem? Nu tip, tikai tā vien iemesla dēļ, lai nebūtu jārokas cauri milzīgajai useru galerijas sadaļai.
Bet nē, cilvēkiem patīk visu kategorizēt un iedalīt labājā un vēl labākā, un pasarg die's ja tas labajs pēkšņi paliks labāks par to labāko.. vai otrādi, tīrākā katastrofa.
Katrs cilvēks tak zīmē kā viņam vislabāk pašam paītk, un nevienam te nekas nav jāpierāda. Te tak nav nekādas sacensības. Cilvēki vienkārši ziedo savu brīvo laiku, lai radītu kaut ko jauku, skaistu, nereti tajā ieliekot ne mazums emociju un daļu no sevis. Un par ko tad cīnīties? Par to, kuram "iespaidīgākas emocijas"? Piekāst to lampu pie griestiem! Aizdedz sev tūkstoti svecīšu uz grīdas un tad tie lai tie, tur augšā, sadeg savā skaudībā.

Bet ir, protams, cilvēki, kas neredz patieso ieguldījumu un skatās tikai uz ekrānu, kur redzama kaut kāds dažādu krāsu pikseļu sakopojums, un, ja šī vizuālā informācija pēkšņi nesaskan vai nav tuva ar viņu iekšējo pilnības etalonu, tad tas vairs pilnīgi nekam neder un ir klasificējams kā zemē nosviests laiks un pūles. Nē, nu ok, katram ir tiesības uz savu viedokli, tikai reizēm dažiem viedokļiem trūkst jelkāda kompetence par apskatāmo tēmu. Nav nepareizi, vienkārši, tādi arī nav diez ko nopietni jāuztver.
Un te man atkal uzmācas nostaļģiskas sajūtas, jap, agrāk tā nebija. Agrāk visi laimīgi pasmējās un turpināja dzīvot.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Alexa De Šarlote
post May 31 2007, 10:28
Post #832

Shishaku

Jap xikes tu ļoti izsmeļoši izteicies...pilnīga taisnība.
Mēdz būt ka kāds sacenšās kurš labāks un sliktāks...

Un tie kas galigā pa**** izsaka savus komentus, pat nezinādami cik darba tur patērē varētu vispār nekomentēt, ja nevar neko normalu pateikt....Tas bij domāts tiem kas grib tikai redzēt perfekos darbus....

P.S.-sorry man vienkārši nepatīk ka tā notiek...

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post May 31 2007, 11:22
Post #833

Kami-sama

Tomēr tad, kad šito sistēmu veidoja, neviens nebija baigi pret. Nu, kas gan to varēja sagaidīt. Neko darīt. Jādzīvo uz priekšu. Man vienalga, kāpēc šīs sadaļas pastāv un kāds bija to sākotnējais nolūks. Es vēljoprojām palieku pie sava, ka gribu, lai mani pārceļ atpakaļ. :3

Ahem, nu, cik ilgi mēs par šito te spriedīsim, ne... Peace!

A zin kādas ir toč neizteiksmīgas acis?
IPB Image
Mans pirmais (vai varbūt otrais) mēģinājums zīmēt reālismu, tas lūk!

This post has been edited by Kikyou: May 31 2007, 12:31
+Quote Post
Arts
post May 31 2007, 12:33
Post #834

Koushaku

From: The world itself,in reality

I spy with my eye!Tagad toč gribētu redzēt pilnu zīmējumu.
Acs-smuka(pilna dzīvības,dzirksts,n'shits).Mati,skropstas un uzacs arī iet normāli klāt.
Skaisti!

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
Alexa De Šarlote
post May 31 2007, 12:36
Post #835

Shishaku

Plz paradi savu zīmējumu tas būs intresanti....kas tev tur sanācis.....

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post May 31 2007, 12:39
Post #836

Kami-sama

Īstenībā tas ir viss zīmējums, kas bija iesākts mazas lapas apakšējā stūrī. Varbūt, ja galīgi nebūs ko darīt, pamēģināšu veselu seju uzzīmēt, bet tad droši vien galīgi dīvains cilvēks iznāks.
+Quote Post
Tigra2
post May 31 2007, 13:11
Post #837

kawaii tora

ace smuka... reālisms kā vienmēr ownz.... :B Seju vari droši mēģināt zīmēt, tikai paturi prātā, ka nav obligāti jāzīmē visa seja reālisma veidā, arī viena vai divas detaļas reālisma stiliņā ir gana labs akcents :B
Fighto!

Un runājot par Useru galerijām.... un senseju sadaļu. (Kas man par to sakāms)

Tjip kādam totālam losim radās ideja, ka nav labi tā kā ir un vaig kautko krutāk, tāpēc izdomāja daži indivīdi, ka vaig šo kaķu piekakāto smilšu kasti sadalīt divās daļās, un tā radās divas peikakātas smilšu kastes, vienā, kakas bija uzkrītošākas otrā ne tik uzkrītošas, taču, ja kāds izdomā parakties, tad abās smilšu kastēs ir riktīgi daudz kaķu sūdu. Atšķirība tikai tāda, ka viena kaste savus sūdus ir veiksmīgi daudzmaz nomaskējusi, a otra ne. Tādējādi senseji skaitās krutāki, jo tur sūdus maskē.

Liekas, šādu ideju atbalstu ne tikai es.

Vispār vai nau vienalga kurā kitty boxā atrasties? XD
Kabači ir un paliek kabači...
IPB Image

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Kikyou
post May 31 2007, 13:19
Post #838

Kami-sama

Nu tieši tā, ir vienalga, tāpēc nāku atpakaļ.
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post May 31 2007, 13:34
Post #839

kawaii tora

no šīs kaķu kastes mājupceļa nav!
IPB Image

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Kikyou
post May 31 2007, 13:43
Post #840

Kami-sama

Kā būtu ar kukuli?

IPB Image

(Mūs par šito spamu nolinčos. rolleyes.gif )
+Quote Post

109 Pages V « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 16:13