![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
XD tas ir publicēšanas vērts
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ja ir māksla, tad ir nelinčos... Kabači rullē
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
(pilniigi iespeejams >:B hohohohohohooo) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ok, pietiks
![]() Nē, tas nav reāls cilvēks, es neizmantoju fotogrāfijas, bija slinkums meklēt, plus reāls cilvēks domātu, ka man kaut kas nav ar galvu. ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Un tas te tā tikko no tās vienas acs tapa? O_o Huu, labs. Man ļoti patīk acis (it sevišķi zīlītes).. un mati.. yee.
Vienīgais, kas.. ka acis nav galvai pa vidu XD Bet nu, šitādos tempos. Pēdējo reizi, kad es mēģināju kaut ko realismā zīmēt, tad vienai sejai aizgāja viens vakars ~6h un arī tad man ne īpaši patika rezultāts. -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Īstenība tīri tā nekas..ļoti patik mati un acis ir ļoti smukas....
Es ar realistismu nodarbojos visu laiku, bet esmu nosvērta vairāk uz pusi no realstisma un puse no animē..... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nā, acs ir cita. XD Iepriekšējā bij smukāka. Nu jā, es nedomāju, ka taisos šitādā stilā turpināt. Ja nu vienīgi kautkad tāpat, tā kā šodien.
Acis nav galvas vidū....... ups! XD Tev vairāk laiks droši vien aizgāja, jo tu zīmē prātīgi, kamēr es braucu dzērumā. Aha, pusi uz pusi anime un reālisms bieži izskatās ļoti labi. Zinu, ka daudziem galīgi nepatīk kā tā izskatās, bet man liekās reāli labs. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ne gluži, man daudz laika aizgāja izzņas procesā, lai noskaidrotu, piemēram, kādas cilvēkiem acis patiesībā izskatās, kāds deguns, kādas lūpas.. and so on. Un arī mēģinājumos katru to detaļu uzzīmēt. Tad bij viens dzēšanas-pārzīmēšanas-atkaldzēšanasunpārzīmēšanas vakars. Un tad vēl tā maniakālā ēnošana, lai izskatītos tā, ka man pašam patiktu. Jo realitātē jau cilvēkiem nav nekādu melnu kontūrlīniju apkārt.. tas viss jāpanāk ar ēnām XD.
Un jap, pārāk sarežģīti, lai to ieviestu par savu ikdienas stilu. Bet nu, semi-anime-reālisms ir ok, ja es iedomājos, ka domāju par to pašu stilu. -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Pazīstu tādus kuri savā mužā nav żīmējuši animē un es personiski to nevaru iedomāties...ka pat meģinajuši nav, vot tas ir smieklīgi....
Var piemēram FF pieskaitīt pie tiem kam pieder gan realisms, gan animē..... -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Attieciibaa uz manu komentu: Seeta priekshaa, nervi vaaji vai beerniibaa zhirafe iekoda?
Tu maz speej iedomaaties, cik minuutes es pavadiiju, meegjinot atrast, kaa pirmo ziimeejumu padariit par labaaku kaa otro? Bet, aciimredzot, straadaa. Reklaamindustrijas eksistence nav bez pamata. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Nav jau mana vaina, ka es gulēju grāvī tad, kad citiem dalīja augstu pašvērtējumu. :/
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
edg vareetu cilveekiem iestaastiit, ka suudi ir zelts!
![]() manupraat loti labs skills... -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Aha. Džeds ritīgs. Viņam vajadzētu sākt pārdot parasto veļas pulveri. |:
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ar par un ap edg apspriešanu nodarbojas edg fanu lubsw. Ja as, mums jau ir 3 biedri. Es vadiitaajs, biedrs nr1 Shumins, biedrs nr2. Misa, biedrs nr3. tomoko :B Ja kaads grib var pieteikties, driiz izveidoshu edg forumu. un rudenii sarazjoshu kruuziites ar edg simboliku - traktoru.... :B
Kā arī visi edg arti buus uzdrukaati uz kreklinjiem, (man visi ir noseivoti, nebuus jeegas dzeest >:B ) Ohohohohohohohohooo... Labi... lai nebuutu spams... deguns un luupas nerullee, mati.. kolosaali, apskauzju, acis stiliigas. ^.^ Ir potenciāls. kaa arii zodam jaabuut nedaudz augstaak. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Es gribu traktora kreklu, tā kā piesakos...? XD
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:14 |