![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Kabaču seriāls nenoliedzami bij feins ¦D un krekls ar iepriekšējo edg avatara traktoru būtu nenovērtējams.mhm~
Par zīmējumu neko jaunu nepateikšu. Aces valdzinošas,jap. Deguns man šķiet par lielu,bet tikai tamdēļ,ka es par daudz sliecos pēc ideālā (: nu jā,un tu jau atceries,ka mēs tevi mīlēsim mūžīgi,pat tad,ja tu mūs necienāsi ar īrisiem un pateicībā par īrsiem centīsimies tavu pašvērtējumu kaut aiz zeķēm vilkt uz augšu,ignorējot tavus brēcienus,ka jēgas pūliņiem nekādas ^.- This post has been edited by Dead Star: May 31 2007, 19:14 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Haha, nē, deguns ir par lielu. Es tak teicu, ne īpaši pievilcīgs sievišķis. Āa, jā. Man arī patīk kabaču seriāls. Aizraujošs. =w=
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es gribu traktora kreklu, tā kā piesakos...? XD mierigi, atnes baltu kreklinju man. :B un pakjer kaadu shokolaades salaveci. Tad sarunaasim. -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Skatoties uz vecajiem darbiem un uz jaunajiem ir manāms progress. Tajā ziņā, ka izskatās labāk, estētiskāk. Vecie vairāk tā kā mazāku bērnu darbi, bet jaunie jau iet uz profesionaļo līniju. Kā jau iepriekš teicu, tas, ka ir kļūdas norāda, ka neesi zīmēšanas mašīna, bet cilvēks. Kļūdīties ir cilvēcīgi ^^
Bez tam, nešaubos, ka tavi zīmējumi ir labāki par lielāko daļu vidusmēra cilvēku zīmējumu par manējiem nemaz nerunājot ^^ So tā tik turpini! Runājot par pēdējo zīmējumu - ir labs, ņemot vērā, ka reālistiski nezīmē tik bieži (taviem vārdiem runājot - pēdējo reizi pirms sešiem gadiem) ^^ Deguni ir problemātiskas ķermeņa daļas un ne vienmēr uz papīra izskatās tā kā viņiem vajadzētu izskatīties. Man parasti ensanāk acis, bet tev tās izdevušās gandrīz izcili, ja neskaita to, ak man šķeit mazliet par leilu galvas izmēriem. Bet labi! Turpini zīmēt! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Rezultāts gan nebija īsti tāds, kādu gribēju, bet vismaz nu viņš ir uz papīra. Jāaa, krāsas (un vēl šādi tādi efekti) ir fotošopā dabūti. Krāsu zīmulļi nav īsti mans rīks. Es zinu, ka neviens negrib manus nekrāsotos darbus redzēt, beeeeet kā man reiz teica kāds gudrs cilvēks - pajāt. This post has been edited by Kikyou: Jun 18 2007, 21:13 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Damn, ideja atgādina Lii darbu ''a wall between'', bet es ļoti labi zinu, ka tu viņu nekad neesi redzējusi.
![]() Man patīk, kā izskatās, ka ir tie efektiņi, kas uz photoshopa uzlikti, piestāv. Noskaņa skumja, bet patīkama. Turklāt, labi jūtama. Bet kur gan varētu piekasīties piekasīgā Sushi? Ēna. Manuprāt, varēji vispār neēnot. Bet, nu, tāpat jau viņa tur nav īpaši daudz. Sanāk tā, ka gaisma nāk no sienas, tas, protams, ir iespējams. Ai, labi, man šodien nav garīgais uz kritizēšanu. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Gaisma vispār bija domāta no sienas, tā kā... Nē, to darbu es neesmu redzējusi, bet šī ideja arī nav īpaši orģināla. Lai gan uz momentu nevaru atsaukt atmiņā, kur kaut ko tamlīdzīgu varētu būt redzējusi, ir pavisam skaidrs, ka no kaut kā tamlīdzīa iespaidojos. :3
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeah, jau atkal kaut kas jauks, pat "silts" un labi izdevies. Man patīk krāsas, noskaņa un vispār kompozīcija.
Un jap, sīkas detaļas pāri visam ![]() -------------------- |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
Man baigi patīk, itsevišķi krāsas un visa tā noskaņa
![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Tsubasa Chronicle man a dikti patika- vismaz shis AMV no print screena :3 Gaidiit vienmeer ir labaak, nekaa ko sagaidiit... Citaadi smuki - man jau patiik ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Āaa, Tsubasa, varētu būt, ka no tā iespaidojos. Bij laba anime. =w=
Paldies par saudzīgajiem (vai arī ar diviem 'a' raksta?...) komentāriem, tauta. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ar vienu..
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Vēl vienu saudzīgu komentāru?
Grib redzēt arī ne tik krāsainos darbus tomēr,jo arī tāpat ir smuki. Feini,ka katram ir sava nokrāsa, tautieši arī ēnoti. Kā jau daži izteicās,detaļas(patīk tā ķēdīte,kas džekam no kakla rajona aiziet,un spārnu dažādība takš vispār) un noskaņa rullz. Heh nu sorry,ka neko sakarīgu nevaru pateikt,man vēl izlaiduma sekas,neņem ļaunā %) karoče zīmējumam tiešām nav ne vainas :3 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Nav daudz ko piebilst. Laiku pa laikam jau vajag. This post has been edited by Kikyou: Jun 22 2007, 21:00 |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
shis gan smukais! apbrinoju tavu stailu
vienigais varu piebilst - nedaudz jaizstraadaa fonu, lai gan daudz pasleepts enaa (forsi!) redzamas keedes izskatas kropli -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:52 |