![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nemelošu, fonu es tik tiešām noslinkoju un ar to nebūt nelepojos. ._.; Hm, moš viņu tumšāku uztaisīt.
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
Nemelošu, fonu es tik tiešām noslinkoju un ar to nebūt nelepojos. ._.; Hm, moš viņu tumšāku uztaisīt. nee tumsaaku tiesaam nevajag, tad labaak atstaai tapat. Tas eenas tiesam pieskir interesantu skatijumu -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Kājas varēja būt labākas. Bet pārējais super. It īpaši mati..mm..^^
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Neiebraucu.... vinjai viena roka nav??
Bet taa jau iisteniibaa baigi labi ![]() -------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Oho, gliiti, proporcijas panormaalas, mati gliiti, noskanjojums biedeejoshs, visi pamatnosaciijumi izpildiiti
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa... Skill + pacietiiba = ownage. Tas, ka tev patiik vecas teemas nelaist valjaa, dod ceriibu, ka buus diena, kad koncepts buus novests liidz reaali labai visual novel.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
darbi vēl aizvien mānā skatījumā ļoti labi. Pēdējo varbūt derētu amzliet gaišāku, bet arī šādi tas izskatās labi, mazliet noslēpumaini.
Neko vairāk laikam nevarēšu pateikt kā vien jau nodedēto frāzi - turpini! -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nu par peedeejo darbu varu teikt - naissss
-------------------- No name superhero
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Envy!!!! Man pēdējais bāāāāigi patīk ^______^ Tieši sejas un rokas daļa, dunno why...
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Labais darbs un poza arī labi sanāca....
-------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Khe..khe.
Reiz man kāds čatā uzrakstīja, ka nezīmējot, adot šalli. =w= ![]() Ļoti gaidu darbus, jo tu esi vienīgais cilvēks, kas spēj iedvesmot mani zīmēt un mācīties. Mana zīmēšanas autoritāte... ![]() Anyway, ja nekas tā arī nesanāk, tad noskanē šalli - vismaz. *_* P.s. - tas pēdējais darbs tiešām bija ideāls. Un jā - viss super, matu ēnojums, acis... Forši un noslēpumaini. Fons - jā, manuprāt ir tīri ok, bet vajadzētu vairāk detalizējuma, bet to lkm jau citi teica. ![]() EDIT:oho! vai manas acis mani nemāna, jeb tur tālumā pa kreisi ir mazais pervīgais zaķis? :3 Tiešām mīļi, un noslēpumaini, tikai nevaru iedomāties, ko viņš tur dara? xJ This post has been edited by Mimi: Jul 29 2007, 13:57 -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, tas ir zaķis. A vot gribēju. XD
Šalli ieskenēt nevarēšu, ņemot vērā, ka tā jau vairs nav pie manis, haha. Nē nu, pāris zīmējumi jau ir, bet nekas vērā ņemams. ![]() ^ Šitais ar tigras zīmuļiem manas tantes mājā zīmēts. A4 lapa ir pārāk maza. ._. ![]() ^ Viens draugs palūdza, lai es viņam rozi uzzīmēju. Sacīts - darīts. ![]() ^ Kaut kas, pie kā es visai nenopietni vēljoprojām strādāju... Snow Angel. Jāaaaaaaa, par to stāvošo pozu variet nemaz nesākt, es pati redzu. >_>; This post has been edited by Kikyou: Jul 30 2007, 21:07 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
mm, krāsainais smuks. Vismaz man, kā cilvēkam, kurš pēdējā laikā vispār neko nav krāsojis. Njā.. var vien tik pārliecināties, ka tie, kas māk krāsot, tie tiešām māk krāsot, vienalga kur.. datorā vai uz papīra.
Roze arī laba, ļoti realistiska. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Eh, a es nemāku ar slapjām krāsām (akvareļiem un tā tālāk) krāsot. Katram savs.
Āaaa, kā gan es varēju aizmirst par vissvarīgāko zīmējumu - HENTAIVECIS HERBERTS.... kuuuuuurš nejauši tika saburzīts, autobusā kāpjot bet nu - vērtība no tā nemirst. ![]() ![]() This post has been edited by Kikyou: Jul 30 2007, 17:15 |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Jā, tas ir zaķis. A vot gribēju. XD Šalli ieskenēt nevarēšu, ņemot vērā, ka tā jau vairs nav pie manis, haha. Nē nu, pāris zīmējumi jau ir, bet nekas vērā ņemams. ![]() ^ Šitais ar tigras zīmuļiem manas tantes mājā zīmēts. A4 lapa ir pārāk maza. ._. ![]() ^ Viens draugs palūdza, lai es viņam rozi uzzīmēju. Sacīts - darīts. ![]() ^ Kaut kas, pie kā es visai nenopietni vēljoprojām strādāju... Snow Angel. Jāaaaaaaa, par to stāvošo pozu variet nemaz nesākt, es pati redzu. >_>; meitene - kawaiiskuma iemiesojums!~ xD yēs.. zīmējumā izmantotas ļoti smukas krāsas un mati ir ļoti labi izdevušies. roze - skaisti, skaisti. vairs nav ko teikt~.. tālāk seko vienkārši labas skices. HERBERTS!!!~ yē.. viņš taču ir kruts! jā viņa seju nav iepējams aizmirst.. un tas blush viņam uz sejas. nu viņš rullē.! yē.~ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:55 |