![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Skatoties uz pirmo teikšu ka tev pat ļoti labi ir sanācis, un izskrasots arī labi vienkārši un smuki....
This post has been edited by Alexa De Šarlote: Jul 30 2007, 18:43 -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Hentaivecis ir vienkārši UNIKĀLS.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
duck&cover |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 24-July 07 ![]() |
skichu lapa rox, it sevishkji augsheja seja. a roze vispar ftw
![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tas izkrāsotais ar Tigras zīmuļiem vienkārši ierullē. Kā tāds mazais saules stariņš! :3
Par kādu stāvošo pozu tu runā? o-õ Vispār daudz foršāk būtu izkrāsotais, vai vismaz line-artu varētu uztaisīt. ^^ Roze sanāca ļoti realistiska, tikai tāda.. kā cieta, stīva, vajadzētu vairāk dzīves kustības pievienot. xP Neko daudz neteikšu, man vienmēr patīk viss, kas saistīts ar Kikyou zīmēšanu, un es pat piedodu skices vislaicīgās švīciņas, jo tas vēl vairāk patīk. ^^ -------------------- (sun)
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Neredzu rozi
![]() Vai man vieniigajam hentaivecis Shuminu atgaadina? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Kikyou man arī nerādās tas otrais darbs....
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Izlabots, tagad vajadzētu rādīties. :3
Shuminu, hm... Skruļļainie mati laikam pie vainas. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
No skiceem taa apaksheejaa kreisaa meiteniite ir vienkaarshi nepaarspeejami piemiiliiga, I mean -C'MON! Thats just too cute.
Ziimuljotais ar nav slikts, bet nav arii lielisks, jo kaut arii sejinja smuka, skatu bojaa uzkriitoshais plecu truukums (vai man tik taa liekas, ka truukst?) -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Tev vēl aizvien labi sanāk ^^ komentēšu jaunākos.
krāsaians ar zīmuļiem man patīk ^^ mati, sejņa vienkārši fascinē, vienīgi rokas mazliet jocīgas, bet tur iespējams jakas krokojums pie vainas. roze-sausa. Nezinu kā to savādāk vai labāk pateikt. skice- tev sanāk ziteiksmes ^^ Vienkaŗši leiliski sanāk! -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
roze-sausa. Nezinu kā to savādāk vai labāk pateikt. Nothinga! Tātad tu arī to ievēroji! Man arī liekas tieši tāpat, vajadzētu vairāk kāda dzīvīguma, tāda mitruma vai. Grūti pateikt, bet tai nebūtu jābūt tik stīva.. Gan jau Kikyou saprata.. ^-~ Bet man prieks, ka ne vien es tā domāju. -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ziimuljotais ar nav slikts, bet nav arii lielisks, jo kaut arii sejinja smuka, skatu bojaa uzkriitoshais plecu truukums (vai man tik taa liekas, ka truukst?) Aha, trūkst, trūkst. Vai nu, var arī pieņemt, ka jakai ir ļoti dīvains modelis, bet tas jau tikai stulbs attaisnojums. |
Kikyou |
![]()
|
Dubultpostu piedosiet? :>
![]() Eh. Haltūra. Laiks - ~3h. Īpaši kļūdas nelaboju, jāaaa, zinu ka kājas nav tā kā vajag... Enjoy. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ūū~, kaut arī haltūra, man patīk. Kaut vienkārši dēļ noskaņas, un kjūtīgās sejas dēļ. Mhm, kājas nav okei, maisiņš izskatās neīsts.. za to krāsas foršas un doma.
Ieteiktu kādreiz, kad nav slinkums, izlabot kājas un piestrādāt vairāk, jo šite beigās sanāks smuka anime bilde. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Eh. Ta jau es viņu drīzāk pa jaunu uzzīmētu, bet nedomāju, ka es to tuvākajā laikā (ar to es domāju tuvākajos 1000000 gados) darīšu... Bet droši vien kaut kas ar līdzīgu noskaņu vēl kaut kad būs.
Beeeeeeeeeet ja ir kāds pietiekami feins, kas pārlabos manā vietā kājas, esmu ar mieru viņas noformēt... ![]() This post has been edited by Kikyou: Aug 6 2007, 04:49 |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Kakls par garu vai galva par mazu, vai pleci pārāk šauri. Kaut kas tur augšā nav takā vajag. Tik nezinu kas.
![]() Nazis gan foršs. (: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:38 |