![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šodien atkal uznāca zīmējamais.
![]() ![]() Nav mans chars, reku orģināls, viena paziņa internetā zīmēja. ^^ -> šeit. Bikiņ pa tievu man viņa iznāca. x_x Visčakarīgākais tomēr bija tas rūtainais apģērbs. Tad vēl man liekās, ka ausis ir nedaudz par augstu (nav pierasts šitādas ausis zīmēt. ![]() Bet tā man patīk kā man krāsojums iznāca. :3 |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
krasojums smuks =] bet saproti taas ausis... X)
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kādu laiku nekas nav postots, m?
Mjā... anyway. Vēlviena vienkrāsaina bilde. :3 Kā man patīk zīmēt mazus bērnus ar hipnotiskiem skatieniem... o_o; ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Shitais ir superiigs, shitais jau izskataas peec proartistz darba!!!!!!!
Respect!!!!!! ![]() Es paskatiijos tavus pirmos ziimeejumus, luuk to es saucu par progresu!!!!!! ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Te jau vareetu taisiit taadu kaa LV chibi galeriju
![]() |
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(S.U.D @ Aug 18 2005, 19:03) Shitais ir superiigs, shitais jau izskataas peec proartistz darba!!!!!!! Respect!!!!!! ![]() Es paskatiijos tavus pirmos ziimeejumus, luuk to es saucu par progresu!!!!!! ![]() Jā es ar pamanīju tad, kad uz vecajiem zīmējumiem paskatījos. XD Tā jau visiem ir - jo vairāk zīmē, jo labāk kļūst. Pats to parasti pamana tikai paskatoties uz 1-2 mēn. veciem zīmējumiem. :3 |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ir pagaajis laicins kops ieliki te savus ziimeejumus. LIEC TAKS VEL!!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
skaisti zīmējumi.....ko es varu teikt.....SUPPPEEEERRRR!!!
![]() Galvenais tā tik turpināt... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kikyou |
![]()
|
|
angiina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 18-September 05 From: Riga ![]() |
ljooti smuks ir tas ziimeejums ar to roozaa meiteniiti.taa tik turpinaat
![]() -------------------- ..if you don't like me, then don't say anything, bitch.
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
oo jaa, peedeejais ir vnk supaaaa!!!!!
![]() -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
woow, peedeejais ziim. labi sanaacis
![]() -------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
oh my..nju ārkārtīgi smukiņi visi tie mazie jaukie mazulīši..tādas čiepas.. wii
![]() ar kādu progu tad tu viņus taisi? izskatās,itkā ar roku būtu gleznots..bet smuki ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Adobe Photoshop 7.0... Un zīmēju ar tabletu ne peli. x.x
![]() Mm, vēlviens; tas pats chars atkal. :3 Tikai šoreiz pat nedaudz izskatās tā, itkā viņai vēl nebūtu izskalotas smadzenes. XD |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
hmm.. man jau nu baigi patiik!!
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:14 |