![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE rono' date='Aug 6 2007, 08:05' post='110888'] Kakls par garu vai galva par mazu, vai pleci pārāk šauri. Kaut kas tur augšā nav takā vajag. Tik nezinu kas. ![]() Nazis gan foršs. (: Pleci pārāk šauri. Tas tiesa. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Manuprāt labojamas ir tikai kreisā kāja (lelles sindroms?) un kreisā roka (par tievu). Pārējais normas robežās.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jā, noskaņa ir labā. Ļoti labi pat izdevusies. Štrunts, ka nav fona, jo meitene patiešām izskatās slapja, izmirkusi. Gribas, bez maz vai pasniegt kādu dvieli vai salveti. Kā arī sāk mākt bažas vai tik kas neiztecēs no ekrāna uz galda un klaviatūras.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() (Lielāks variants: šeit) Darbs, kuru es sākumā negribēju pabeigt, bet tad puspabeigto versiju parādīju dažiem COniešiem, šamie teica, lai turpinu. =w= Nu ko tur daudz. Elfu princis. Jā, tā nav meitene. Tas tīšām, nevis tāpēc, ka es zēnus zīmēt nemāku. Kad uzzīmēju skici, šis bija domāts priekš Dojo spēles, bet, kad tiku līdz detaļu izstrādei un krāsošanai, darbs pamatīgi izmainījās... Nekas, priekš Dojo kaut ko citu varu uzzīmēt. Laiks kā jūra. |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Vis būtu baigi kruti ja nu vienīgais kriesā roka no mans puses nebūtu tik ....eeee kai lai to pasaka nu tada salauzsta....
Man jau neko negribās sliktu kritizēt, jo pašai nekas pratīgs nav sanācis. This post has been edited by Alexa De Šarlote: Aug 10 2007, 23:36 -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
ooo.. shajaa, liekas, esi paarspeejusi pati sevi!
![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jā, baigi skaisti un miglains vasaras rīts! Nē ar dzimumu vis ir ok, jo izskatās , ka tas ir kāds desmit gadīgs pēc cilvēka vecuma elfs.
Tik būtu labi ja tu viņa rokas plaukstai tomēr sniegtu medecīnisko palīdzību, kā Alexa ieminējās. -------------------- No name superhero
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Paldies, tauta~!
Medicīniskā palīdzība, ne... Jāsauc palīgā Cenzūras kungs. :x Jāaa, vēlviena lieta, ko aizmirsu... Pēdējā laikā zīmējumi baigi nekustīgi kļuvuši, ziiinu. Lai gan, kustīgums manos zīmējumos nekad nav bijis bieža parādība... Varbūt pie vainas tas, ka skola beigusies... Kaut kā vienīgie daudz maz kustīgie darbi man top stundu laikā. Protams, tas jau atkal ir tikai aizbildinājums, bet nu, pat ja liekās, ka es pie tā nepiedomāju un ka man par to nospļauties, nēee... Es to visu redzu un mēģinu kaut ko lietas labā darīt... Lai gan tā neizskatās. Eh. Ko tur daudz. Laikam jāvelk ārā Kloķa idejas. Jāaa, par tām es ar neesmu aizmirsusi! Starp citu, baigais jautājums. Kā var uzzīmēt rokas, kājas utt. tā, ka izskatās uz priekšu izstieptas? Domāju, domāju, nevaru izdomāt. Šis tas ir mēģināts, bet nekad īsti nesanāk tā, kā vajag. This post has been edited by Kikyou: Aug 11 2007, 11:02 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jā, labs. Fona krāsas rada patīkamu atmosfēru. Debesis un mākoņi, kinda, vienkārši, bet tomēr, labi izskatās.
Un par uz priekšu izstieptām locītavām, pamēģini sākumā rokas(kājas, vinalga) vietā cilindru uzzīmēt, ievērojot visas perspektīves īpašības.. un tad kaut kā vieglāk saprast, cik lielam tad īst tur kam jābūt.. nu.. vismaz man. -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Ar perspektīvu ^^ Vajag mazliet telpisku domāšanu un gan jau izdosies ^^ Piem. ja paluksta viarāk izstiepta uz priekšu, tai jābūt lielākai par otru. Taču diezvai man izdosies īpaši daudz palīdzēt.
Par darbiem: Pirmpēdējais jauks, taču manuprāt viņai(meitenei lietū) par šauru pleci un par platu gurni. Varbūt ja būtu mazliet šaurāki, tad izskatītos labāk kopumā. Pēdējais darbs - elfs smukiņš. Apbrīnoju mēteli, kaut arī nekas paŗleiku īpašs tur nav, bet man patīk kā tas krīt un tās mazās rozītes apakšmalā. Apģērbs, gan ēnojuma, gan veida ziņā ir labs. Seja un mati - nespēju nekur piesieties. Vienīgais, kas krīt acīs, ir rokas.Varbūt vjadzēja mazliet stiprāku ēnojumu, jo man viņas izskatās palkanas. Plaukstas - vai nu pirksti par smalkiem un tieviem, vai arī pašas plaukstas par mazām. Kaut kas ar viņām tur nav riktīgi, skatoties uz zīmējumu kopumā. Lai vai kā, man tavi darbi patīk ^^ Tie šķiet dzīvi, īpaši sejās, ja arī paŗējais tēls nav tik albi izdevies. Turpini! ^^ Pavisam noteikti turpini! -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
mana vieniigaa atbilde ir ar references bildeem.. es peedeejaa laikaa no taam vien paartieku x_x
-------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Laba seja
![]() This post has been edited by Klokjvaarpsta: Aug 12 2007, 19:18 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Šitais ir riktiigi cute, shumim arii patika. :3
Gan seja, gan tērps, gan kustība, gan smalkie slaidie kikyoumena pirkstiņi ^~^ Naisu. Kā arī smalkais ēnojums un maigais krāsu salikums. Tā tik tureet kikyoumen :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Shumim patika, vai arī tu viņi ar hagiem piekukuļoji lai patiktu? D<
Anyway, paldies visiem. XD Nu tā... Jaunu zīmējumu pašlaik nav, lai gan (ļoti lēnām) strādāju pie viena, kuram būs fons (āaaaaa!!!). Tā lai galīgi nesanāk pilnīgs sviestposts... Māžošanās skaipā uz draņķīgas programas, a.k.a. sketchpad ar Mimi! Es labo pusi zīmēj', viņa kreiso. ![]() Un vispār ir vēlviens saglabājies, a šitais 100% mans: ![]() Netā zīmēt ir jautri. Un tas arī viss. Stay tuned. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nu, tas otrais ir fuckin mīļš. =w=
hmm. švīkājumi, ēnas, bet man tāpat patīk. xD un par pirmo, no comments. TwT internets rullē. -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:55 |