![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Otrais patiesi spaarda pakalju, nezheeliigi piemiiliga taa cepuriite
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jauns zīmējums! Tas gan nav tas solītais ar fonu - tas pagaidām ir nomests stūrītī un gaida, kamēr es pabeigšu citas lietas, kas man jāpabeidz. Anyway. Jā.
![]() This post has been edited by Kikyou: Aug 24 2007, 18:30 |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ar vidukli nav okei, tas ir pa tievu. Rokas bišķiņ kroplīgas, bet tas pat pārāk netraucē. Darbs pasakains.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
manuprāt gan viduklis nav par tievu. pasakains darbs, kā jau teica.
btw esi labi izdomājusi atkal kā kājas paslēpt >:] -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Yuuu jauki....meitene ķer kaifu ar rozēm....līme vairs nav modē.
Patīk frizūra un kleita. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nope... nepavisam nav par tievu. Tāds iespaids vairāk vai mazāk šaurā kruškurvja dēļ, bet visādi citadi nu ļoti mīļi izskatās.
*iet uz DA favot* This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Aug 24 2007, 19:34 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jā, šis ir labs, Tiešām. O_o Rozes kā īstas. Un krāsojums, kā vienmēr, iespaidīgs.
Pēc pirmā acu uzmetiena, liekas, ka viss ir ideāli.. nu.. un ja sāku pētīt tuvāk, tad ar var visādus gļukus sākt pamanīt. Bet nu, piekāst, ir ok. Ir labs. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Darbs ir miiljs kaa jau parsti
![]() Kritika - kontrasts par mazu kleitai eenaas (kka plakani) un matiem pret fonu - kontrasts un tas lai kaut kaadas detaljas nesapluust kopaa ir lieta kam vajdzeetu pieveerst uzmaniibu ( es gan nesaku ka tu to nedari bet shajaa darbaa ir kaa ir xD) Taalaak mans loti subjektiivais viedoklis bet tas "brushs" ar ko Tu taisiiji to miglinju varbuut nav iisti piemeerots, iespeejams ka, panjemot kaadu interesantaaku, nerastos taads iespaids ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Holy Jesus - debishkjiigi, un taada mega piemiiliiga frizuurinja. Tiesa jaapiekriit par jociigajaam rokaam, bet par kaaju truukumu nesudzos, zimee kaut visus bez kaajaam, ja speej tik glitaas pozaas noseedinaat. Nu, briesmiigi gliiti
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Ohohou, tajā zīmējumā aivārs noteikti mēģināja atainot Rouzretu. :33
Heh. Mjā. Rokās nekā kroplīga neredzu, viduklī arī, ēnās arī viss ok. VISS ir vienkārši superīgi. ![]() *-* Nezinu, ko domā citi, bet man šis čars tik nenormāli patīk, un būtu forši, ja tu to uzzīmētu vēl. Profilā, sēdus, guļus, stāvus, vienalga. ^^* Ieseivoju. -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
btw esi labi izdomājusi atkal kā kājas paslēpt >:] Es jau kājas nemaz necentos slēpt. Vienkārši šoreiz prasījās. Vai arī labāk būtu, ja viņai būtu plikas kājas, nevis kleita? D:< QUOTE Ar vidukli nav okei, tas ir pa tievu. NO U. Paldies par komentiem, tauta. Mm, man pašai arī šis zīmējums iet pie sirds, par spīti tam, ka jau esmu ieraudzījusi pāris lietas, ko gribētos pamainīt... Nekas, to enerģiju mēģināšu ielikt turpmākajos darbos. Tā lūk. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
man šķiet, ka ar vidukli viss ir kārtībā.
Vislabāk darbā patīk krāsas. Maigi toņi, kas raksturīgi taviem darbiem. Ceru, ka izkrāsosi vairākas no tām skicēm kuras man bij tā laime redzēt >w> |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Krāsas vienkārši rullz... O.O
Riktīgi maigs un forš zīmējums. Tāds pūkains ^~^ :3 Rozītes, tā šķiet, nevis parastās, bet viena cita šķirne... kas selekcionēta no mežrozītes. ![]() Ziedlapiņas visapkārt... vienīgais man nav skaidrs, kā tās ziedlapiņas spēj turēties uz viņas klēpja, ja tur nav ieloces, taču tas ir sīkums. Varbūt tur kautkas ir domāts, tikai es neredzu. Poza visai labi nostrādāta. :3 Un sejas izteksme ideāli piemeklēta. :3 Protams, man gribētos lai būtu nedaudz vairāk detaļu, moš kāds īpaš musturs uz kleitas, mežģīnes, vai smalkas zelta dārglietas. kāda īpaša kleitas apdare prasītos. Bet tas jau vairāk ir individuāli. Kā kuram patīk. Moš kāds domās, ka tas padarītu darbu pārpildītu. ai nez, bet man tikuntā detaļas patiktos. Viņas proporcijām manuprāt nav ne vainas... cilvēki ir dažādi. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
uu, labs, kleita sanaakusi ljoti labi.
|
Kikyou |
![]()
|
vai smalkas zelta dārglietas. Brrr, zelts... >_<;;; QUOTE vienīgais man nav skaidrs, kā tās ziedlapiņas spēj turēties uz viņas klēpja, ja tur nav ieloces Ziedlapiņas nesver kilogramu. Ielocēm pēc idejas nevajadzētu būt, lai gan man ēnas šķiet tur kaut kā ne tā... Velns viņu zin. Pajāt. Detaļas zīmēt man nav slinkums. Tieši otrādi, tas ir pat ļoti patīkams process. Bet šoreiz man likās, ka tas vienkārši nav vajadzīgs. QUOTE Ceru, ka izkrāsosi vairākas no tām skicēm kuras man bij tā laime redzēt >w> Laiks rādīs. XD Droši vien tā tējas dzērāja tiks izkrāsota... Lai gan, pirms tam man ir jāpabeidz vēl pāris zīmējumi, kurus jau kādas divas nedēļas vienam paziņam solu, bet nekādi nevaru saņemties... Kas tas ir, katru reizi, kad kaut kas jāzīmē priekš citiem, gribēdams saņemties nevar. Dumji. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:34 |