![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Pēdējais darbs - skaisti. Vienkārši skaisti. Poza labi uzzīmēta, kaut arī viduklis (kā te daži minēja) varētu būt mazliet savādāks, vai arī kājas mazliet savādākas, jo pēc ēnojuma, man vismaz šķiet, viduklim pret kājām vajadzētu stāvēt savādāk. Taču tas ir sīkums ^^
Man patīk rozes un kleita, kaut arī kleitai derētu mazliet savādāks, varbūt spēcīgaks, ēnojums dažviet - efekts būtu cits. Par frizūtu grūti spriest, jo grūti kārtīgi ieraudzīt un novērtēt. Kopumā darbs jauks un patīkams.Ierastais (nu jau) stils nomierina un liek pasmaidīt ^^ Tādā garā tik turpini! -------------------- |
MuGenJi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 22-July 07 From: Latvia, Dobele skolas 14/58 ![]() |
hmm taa diivaini liekas! Paskatoties uz taviem pirmajiem darbiem un peec tam uz peedeejiem
![]() This post has been edited by MuGenJi: Sep 25 2007, 18:20 -------------------- When all is said and done we'll know what's right what's wrong. But does it matter then when all is said and done?
When all is dead and gone we know who lost who won. But does it matter then when all is dead and gone? See everything go. End of all things, the life that we know Shift your point of view, you've been warned. This one way ticket is for you When all the lights go out, we'll know what life's about. But does it matter then. When all the lights go out? When all the laughter dies. We'll see nothingness and realize. But does it matter then when all the laughter dies? See everything go. End of all things, the life that we know Shift your point of view, you've been warned. This one way ticket is for you When all the laughter dies. We'll see nothingness and realize. But does it matter then when all the laughter dies? See everything go. End of all things, the life that we know Shift your point of view, you've been warned. This one way ticket is for you |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Kaut kas ātrs un vienkāršs, bet man patīk. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
awww' chicken leeegs >w<
anoreksija ir darījusi savu uz šo tavu zīmējumu, bēt man patīk krāsas un darba noskaņa. jauks un mīļš, pirmā mīlīgā lieta ko šodien redzu =w= |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā, rokas alus cigāru tievumā
![]() bet visā visumā jauki un saulaini. darbu aplūkojot gribās pasmaidīt ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
mīļš un silts, un tas arī ir galvenais. Tādā aukstā lietainā dienā, kā šī,tieši tas, kas vajadzīgs cilvēkam, kas salijis un nosalis. :3
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
cilvēkam, kas salijis un nosalis. :3 Tu ar? XD Šodien man paldies lietussargam šī laime netika, bet pirmdien no rīta gan izkāpjot no autobusa un piecas minūtes uz skolu skrienot pamatīgi izmirku, un radās jautājums: "Kāda velna pēc es vispār vakar matus mazgāju, āaaaaaaaaaa!". Jā, pie paikas acīmredzot viņa ilgi nav tikusi, par labo roku, šķiet, ka es ne tā no skices pārzīmēju. *ha ha, idiots, pats savas skices vairs nesaprot* |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
tiešām skaisti darbi. Meitene ar rozi vispār awww.... neko pielikt, neko atņemt..
Pēdējais, lai arī vienkārš, un kā minēji ātrs, izstaro k-ko pozitīvu. Seja cute, tērps izdevies, vienīgais man man k-kā neiet pie sirds tā daļa kur sākas svārki un kājas, bet tas tikai sīkums, visādi citādi noņemu cepuri tavā priekšā.. ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu, peedeejais dikti vienkaarshs, bet jaapiekriit, ka gliits. Tomeer vienkaarshs... Pietruukst personiibas :/
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Tā pēdējē skolniecīte ir vienkārshi cute. Bet nezkāpēc man liekas ka viņas roka ir gatavota no papīra.
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Ieraugot šo darbu nevarēju nepasmaidt tik mīļs, ka gribas apķert savu plīša lācīti un samīļot
-------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
kawaii. ^.^
-------------------- (sun)
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
-------------------- ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Kājas ir tā vēl neko.
|
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Mīļa meiteneīte. Sejiņa vien piesaista un liek nepamanīt šķībās, tievās rociņas, vidukļa trūkumu un tikpat tievās, trauslās ka'jas, ka srēgojas apakšā. Bet sejiņa ir galvenai! Tas ir viss ^^
kawaii ^^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:32 |