![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
rodas iespaids, ka peedeejaa laiaka esi iesliigusi stagnaacijaa. Jaa, viss ir ok, viss ir smuki, bet attiistiibas, uzlaboshanaas vairs nav. Iespeejams, esi sasniegusi savu virsotni, tachu gribeetos cereet, ka nee.
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Konnichiwa Kikyou! ^__~V
Nu šitais zīmējiens dikti feins sanācis ![]() Jauns zīmējums! Tas gan nav tas solītais ar fonu - tas pagaidām ir nomests stūrītī un gaida, kamēr es pabeigšu citas lietas, kas man jāpabeidz. Anyway. Jā. ![]() This post has been edited by aeonseraph: Nov 1 2007, 16:58 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Nezinu kā jums pārējiem, bet man laiku pa laikam vienkārši gribās uzzīmēt kaut ko muļķīgu un nenopietnu. So. Zeķu Laumiņa - visļaunākais pasaules zaglis, kuru nevienam nav izdevies pieķert. Viņa piešuj jūsu zeķēm spārnus un tad jums paliek tikai viena zeķe no pāra. Traģiski, ne? Un, protams, zeķu laumiņai ir arī līdzdalībnieki, zeķu gariņi (a.k.a. zeķu zaķīši). Enjoy if you can~! Ā jā, viņa (un zaķītis pa labi) pozē kamerai. Tādas lietas var atļauties, jo zin, ka viņus neviens nenoķers. Āa un, vēlviens zīmējums, kas tapa pagaišnedēļ ap šito laiku, bet neparādījās otaku līdz šim brīdim, jo man viņu vienkārši negribējās likt. ![]() This post has been edited by Kikyou: Nov 9 2007, 21:09 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Zekju lauminja ir awsome, bet peedeejam taas asinis ljoti jociigas... Tavs guro skill vaajsh ir veel.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Zeķu laumiņai kaut kas ar padusi nav kā vajag.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Piekās padusi.
Tāpatās zinām, uz ko Kikyou-chan ir spējīga un to viņa kārtējo reizi ir pierādījusi.:3 |
Kikyou |
![]()
|
Ups! Tā paduse būs krāsošanas procesā garām paskrējusi (lol skrienoša paduse), jo līnijās viņa vēl bija. Neiet! Jāpielabo...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
beidz ziimeet charus ar dazhaadaam acu kraasaam -.-
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
QUOTE beidz ziimeet charus ar dazhaadaam acu kraasaam -.- Ko var zināt. Varbūt Kikyou vēlāk kļūs slavena un visi viņas zīmējumus atpazīs tikai pēc chariem ar dažādām acu krāsām. |
Kikyou |
![]()
|
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
IMO tas vnk izskataas muljkjiigi un nedabiski. *triic aiz prieka par gaidaamo fleimu*
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Zeķu laumiņai kaut kas ar padusi nav kā vajag[..] jā! nav spalvaina! >:| -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Eeeh, nav jau tā, ka manos zīmējumos TIK bieži parādās dažādu krāsu acis (tēli, kas atkārtojās, neskaitās), bet nu ja jau tu tā saki.
Man jau pašam patīk, tomēr mazs mierinājums tev - jauni tēli ar dažādu krāsu acīm neuzradīsies, ne jau tikai tāpēc, ka tu tā teici, bet gan tāpēc, ka man pašam tādu pietiek. Kas par daudz, tas par skādi. Zeķu laumiņai kaut kas ar padusi nav kā vajag[..] jā! nav spalvaina! >:| Skuveklis, Pakkun, SKUVEKLIS!!!! This post has been edited by Kikyou: Nov 5 2007, 19:51 |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
QUOTE tas vnk izskataas muljkjiigi un nedabiski. Tā nav! Tas vismaz ir oriģināli. Nu vēl oriģināli varētu būt mati katrā galvas pusē savā krāsā un citas tādas lietas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:21 |