![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Zeķu laumiņai kaut kas ar padusi nav kā vajag[..] jā! nav spalvaina! >:| Skuveklis, Pakkun, SKUVEKLIS!!!! Vasks... ]: ) (Spams... whatever) Laumiņa diezgan piemīlīga un beidzt pieķerts tas, kas zeķes zog. Undux - paklusē vienreiz!!! This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Nov 5 2007, 20:31 -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nu nu, ko neļaujiet cilvēkam savu viedokli izteikt?
![]() acis tipa nedabīgas? anime ir kaut kas dabīgs? ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man jau dikti patīk lasīt visus šos strīdus. labi pasmējos par to, kā undux mēģina baigi gudri un inteliģenti rakstīt. teikšu tā - just shut your little rugged mouth. tu ļoti gudri runā, bet tāpat beigu beigās neko sakarīgu nepasaki. paaudzies vēl nedaudz gan fiziski, gan garīgi un tad mēs parunāsim.
darbi. zeķu zagle. nu skaisti. pirksti atgādina kikyou pirkstus. (don`t ask) viss it kā ir baigi daiļi, bet fona zeķes ir nohaltūrētas. man dikti patīk doma par pozēšanu kamerai. next one. nu un kurš jebkad ir teicis, ka tas i` guro. nu nav taču, nav. vienkārši kawaii`gs žvēris ar krāsainām ačēm. vienvārd sakot man patīk. QUOTE Ko var zināt. Varbūt Kikyou vēlāk kļūs slavena un visi viņas zīmējumus atpazīs tikai pēc chariem ar dažādām acu krāsām. paldies, atkal dabūju labi pasmieties. iepazīsti kikiju. tad viss būs labi. par ayu postu - luol. anime + dabīgs = ... This post has been edited by Asuka: Nov 5 2007, 21:11 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Juus, savas beerniibas nodeveeji...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Zeķu laumiņa ^^ Vienīgais, kas man šķita mazliet ne tā bija nedaudz stūrainie pirksti, kas pacelti "V" veidā, bet tas tikai tad, ja viņiem pievērš īpašu uzmanību. Vispār darbs man patīk. Izdzina laukā smaidu, tieši to, ko vajadzēja ^^ Tev sanāk Kikyou! ^^ Bet to tu laikam dzirdi daudz un dikti.
Par otro darbu - mazliet īpatnējs, bet tavā silā ieturēts. Man gribētos lielākas zīlītes un mazliet matus augstāk vienā pusē, bet citādāk ir labi ^^ So, palikusi mana pēdējā frāze - tā tik turpini, ir labi ^^ P.S. Man sagribējās kaut ko uzzīmēt ^^ Paldies Tev un Taviem darbiem ^^ -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
zeķu laumiņa skaista , it īpaši foršu šo darbu padara zaķīši. ^^
guro meitenīte arī jauka , bet ar asinīm kkas tur nav tā kā vajag, viņam būtu jālido arī nedaudz vairāk uz leju, ne? xD bet kopumā izskatās forši. labi saliktas krāsas ^o^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kādā jaukā svētdienas vakarā, precīzāk, astoņpadsmitajā novembrī, es sapratu, ka vēlos zīmēt.
Kādu laiciņu pazīmējot sapratu, ka nekas prātīgs laikam neiznāks, bet šoreiz izlēmu garlaicības augļus tik un tā ielikt savā topikā. Tad lai sākās: Zīmējumi, kas diez vai kādam patiks. ![]() Es nezin. ![]() Zīmējums ar nosaukumu "Komposts", balstīts uz vienu no manām uberatziņām - dzīve ir kā komposts, no draņķīgām lietām vienmēr var izaugt kaut kas labs (ja vien draņķi nav vairāk kā augsne). ![]() ^ Šis laikam komentārus neprasa. Njāa, atvainojos par to, ka lieku iekšā apzinātu haltūru, bet šad tad jau drīkst, I guess. |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Shin-chan pavisam noteikti iegūst manu balsi
![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā... omoshiroi des ne? Man patīk visi trīs, jo es ienīstu krāsot kaut ko, tāpēc apbrīnoju cilvēkus, kuriem tas izdodas. kas attiecas uz shin-chan.. es te esmu jauniņā, bet gadījumā mums nebija tāds foruma biedrs?
![]() This post has been edited by FuschichO: Nov 19 2007, 02:25 -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Shi-chan tik foršiņa....
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Popularizējam nekrofīliju?
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Lai arī kā apti saki, nekas īpašs un interesants tas nav, man vienalga patīk ^^ Tev ir jauks stils, kaut arī randomā zīmēts nekas, tā teikt ^^ Jauki. Lai vai kā, man personīgi vislabāk patīk pirmais. Tur var daudzko atrast un tas, ko atrodu, raisa vaļā dažādas idejas ^^ Turpini!
-------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Pirmais patiešām skaists.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pēdējā gada bilde!
![]() ...Uuun, varbūt kļūdos, bet, pēc manām domām, arī labākais mans šī gada darbs. Nākamajā gadā apņemos mazāk slinkot ar fonu! Nākamajā gadā apņemos vairāk zīmēt kustību! Nākamajā gadā apņemos zīmēt labāk nekā šajā gadā! P.S. Plazmas monitori nerullz. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Tev ar kartu reizi sanāk arvien labāk un labāk. Krāsojums labs, prieks, ka esi mēģinājusi uzzīmēt meiteni kustībā, tomēr man šķiet, ka vajadzēja torsu zīmēt bišķi vairāk noliekušos uz priekšu (sry, ka izsakos murgaini :| ) nu katrā ziņā kustībā būtu jāpiedalās visam ķermenim ne tikai kājām. Vairāk nepiesiešos. Tiešām labs darbs :3 Malacis~
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:22 |