![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, es ar par to torsu sāku domāt tad, kad līnijas jau bija pabeigtas. Cilvēks skrien šitā \ nevis šitā |. XD;
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Karsts, karsts! Jāmūk!
Tā vien šķiet, ka tikko istabā palika siltāks, karstāks. Nu, nav jau brīnums, ja ekrāna otrā pusē kas sprāgst. Ir labs. Kā vienmēr, dievišķīgs krāsojums, plus šoreiz vēl pastiprināts effekts ar gaismas spēlēm, izgaismojumu utt. Piekrītu, šis tiešām ir viens no taviem labākajiem darbiem. -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Šitais tiešām labs! Vienīgi baigi grūti saskatīt pēdas un īsti nevar saprast kas ir ar tiem pleciem. Bet kopumā darbiņš lapsz.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
liekas, ka visi trūkumi jau norādīti. tā kā varu vien piebilst, ka arī man tas darbiņš liekas tiešām jauks. Tiešām dzīvīgs un dinamisks...
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ja nākamgad tiešām mēģināsi vairāk zīmēt kustību n stuff, tad tev ir cerības uz ašu progresu tajā jomā.
un man gan liekas, ka fonā nekas nesprāgst, bet gan visādi mošķi tusē. kā tad tur galu galā ir? This post has been edited by Pakkun: Dec 30 2007, 16:44 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
un īsti nevar saprast kas ir ar tiem pleciem. Apmetnis ar augstu apkakli. QUOTE lapsz. Lol pokemons. QUOTE un man gan liekas, ka fonā nekas nesprāgst, bet gan visādi mošķi tusē. kā tad tur galu galā ir? Domāts sprādziens, bet nuuu, kas kuram tuvāks. Tikpat labi tur var arī visādi mošķi tusēt. XD |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Vārdos neizpaužāmas emocijas.
Es varētu rakstīt gari, bet tu nelasītu, tādēļ teikšu tā: vislabākais no taviem darbiem. :] jautājums: cik ilgi pie šitā darba strādāji? -------------------- (sun)
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
P.S. Plazmas monitori nerullz. piekrītu pilnīgi un galīgi. *krampjaini turas pie sava CRT* -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
jautājums: cik ilgi pie šitā darba strādāji? Hmm, no kautkādiem astoņiem vakarā līdz četriem rītā, tad sešas stundas pagulēju un ap kādiem vieniem bij gatavs... Tātad 11 stundas mīnus kādas četras stundas, ko pavadīju darot citas lietas, kopā sanāk 7 stundas? Nav daudz. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
OFG sen neesmu te postojis... XD
beh, bet vel joprojam dievinu tavus darbus ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Blue Rose |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 20-December 07 ![]() |
pēdējam darbam, meitenes viduklis ir par plakanu un īsti nevar saprast kas notiek ar rokām, laikam tādēļ ir tas apmetnis. Bet kopumā ja skatās tīri normāls darbs.
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
užāss,užāss.jauns darbs un es gandrīz nepamanīju D:
Lai nu kā krāsojums atkal liek piekalt acis moņukam un transā ieslīgušai blenzt kādu minūti,līdz beidzot izdodas izdvest to pašu "ir trakoti labs". Patīk un pie tam ļoti. Tas,pie kā varētu piekasīties,principā jau ir nosaukts,varētu atkārtoties,bet nez vai tas būtu traki vajadzīgs. Anyway - tā tik turpināt ^O^ |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Work is cool, jop man patīk viens no taviem labākajiem darbie, bet tas darbs meitene ar rozītēm man ir vis mīļākais.
-------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Manā skatījumā - lielisks darbs! Ir dažas kļūdiņas pie kurām varētu piesieties, bet tās galvenokārt jau ir norādītas. Ir dažas lietas un vietas, kur vēl varētu piestrādāt, bet nešaubos, ka ar laiku tas viss uzlabosies un kļūs labāks citos darbos. ^^ Tā tik turpināt!
This post has been edited by Nothinga: Jan 7 2008, 15:38 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Es, xikes, openCanvas un R.E.M. - It's The End Of The World As We Know It. Sajauc to visu kopā un dabū:
![]() Kopā aizgāja kādas varbūt trīs stundas. Velns, kā es neesmu pieradis pie šitās programmas. XD Bet bija jautri. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:20 |