![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Izskatās pēc kikyoumena ar pārkrāsotiem matiem un ksaikija - parūkā :3
visai smuks sanācis. Tās notiņas gan pēdējā laikā jau tik daudz un bieži redzētas *.* Zaķis mūziķis ir the best. :3 Kas ir R.E.M? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Viena grupa, kurai tikai vienu dziesmu esmu dzirdējis.
Un koooo, nēee, neizskatās pēc Kikyoumena... XD Vāks kā man nāk miegs... |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE neizskatās pēc Kikyoumena lol, un pēc ksaikija ne tik. Bet nu, kas kuram galvā~ Mja, miegs. Laikam gan nav īsti piemērota atrakcija parasto darbadienu vakariem, kad nākošā rītā agri jāceļas. Bet nu jap. Bija jautri. Tā dziesma tagad, šķiet, prātā uz mūžiem būs piekalta tai bildei un tik drīz vis ne ar ko citu vairs neasociēsies. This post has been edited by xikes: Jan 16 2008, 11:08 -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
atkal kaut kas jauks kā omes ceptas pankūkas.
Es varātu meklēt kļūdas un piesieties pie sīkumiem taču kaut kam tādam nav vērts, jo ir labi kā ir mīļi un vienkārši. This post has been edited by lilion: Feb 8 2008, 18:28 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Tra la la. Mikroskopiskas izmaiņas stilā. Kāpēc? Apaļas acis ir daudz vieglāk zīmēt. Tā lūk. Ā, un tas nav lietus, tas tik saplīsis smidzinātājs. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
iespaidīgi. tagad liekas, ka šis ir tavs labākais darbs, jo atšķirībā no citiem taviem darbiem, te ir fons.
un jā. apaļās acis man patīk labāk. žēl to bērnu, ka viņi tādā izdemolētajā mājā dzīvo.. ._. ir ok, mīlīgi un skaisti. ^^ -------------------- (sun)
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
O_o MM, jauki, jauki. Man patīk, kā tas līstošais ūdens izskatās. Un jā, fons, tas tiešām piedod jaunu dimensiju taviem zīmējumiem. Tā tik turēt~
Mmja, nav īsti ko teikt. Ir labs. XD -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Izskatās krutāk, kā iepriekšējais stiliņš, kā arī sejas liekas kļuvušas pievilcīgākās, cilvēcīgākas. viennozīmīgi - man patīk labāk.
Krāsojums kā vienmēr kruts. Un tas džekiņš ir sasodīti piemīlīgs. >.< :3 Patīk arī ideja un sejas izteiksmes. Liekas, ka ķieģelīšu siena tāda ļoti paplāna, tās parasti tiek būvētas no vismaz 2 līdz 4 ķieģelīšu kārtām, tātad ir biezākas. Bet tas arī viss, kam varu piesieties. Ā, un tas kas man ļoti iepatikās - parādās interesants backgraunds, kas stāsta savu stāstu. :3 Uzreiz tāda kā pasaka ataust galvā, kas viņi ir un ko viņi tur dara, utt. Ceru, ka arī nākošajiem darbiem būs tāds kruts backgraunds kā šim. Saplēstais rāmītis ļoti šiks. :3 Kopumā - baigi kruts, kad ieiešu deviantartā iedošu tev favu. :3 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējā bilde ir vnk burvīga, patiesi.
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Paldies par komentāriem~!
Liekas, ka ķieģelīšu siena tāda ļoti paplāna, tās parasti tiek būvētas no vismaz 2 līdz 4 ķieģelīšu kārtām, tātad ir biezākas. Bet tas arī viss, kam varu piesieties. žēl to bērnu, ka viņi tādā izdemolētajā mājā dzīvo.. ._. Bet nu tā, pazīstot sevi, es nevaru apsolīt, ka turpmākajiem zīmējumiem būs tikpat izstrādāti foni, bet nu. Cerēsim, ka slinkums mani nenokaus. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
QUOTE ...es nezinu kāpēc, bet tas izklausījās ārkārtīgi piemīlīgi. Es gribu tevi aizstiept mājās un iebāzt skapī. Hahaha~ XD Nevajag. Man sagribēsies ēst, es kļūšu par kodi un izgrauzīšu caurumus tavā mētelī. ._. XD This post has been edited by Mimi: Feb 12 2008, 00:53 -------------------- (sun)
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mm, super! neizdevies ķīmijas eksperiments mājas apstākļos? man arī šādas acis patīk labāk. Un tie mati izskatās tik dzīvīgi un mīksti... teju gribētos izbraukt ar pirkstiem.
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Biude jauka & smuka utt.
A vot man interesē, kas šiem tur uz sienas uzskricelēts. "GO" var salasīt, a pārējo galva nosedz. Tāda slima interese man, neliec mocīties. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
Jap, go home.
Hahhaa, Tenma, jā, tas ar varētu būt viens no variantiem. XD Laikam pie trūkstošās sienas reiz bij galdiņš ar kolbām, huh. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:22 |