![]() |
![]() ![]() |
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
tas aizmuguras vinjam domaats soma gjitaarai
![]() radaas doma par mangas uzbliezhshanu, te paaris koncepcijas skices galvenie varonji ![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Zer gut! Tu nemeiginaji zimet karotajus???
|
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
sevishkji neesmu meegjinaajis, nez ja ir veleeshana var pameegjinaat
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Vilrika Naktszvaigzne |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 12-August 06 From: Zvaigžņu gaismā ![]() |
Vienkārši brīnišķīgi darbi. Neko pielikt, ne atņemt. Tev iet no rokas zīmēšana. Tavos darbos redzamas pietiekoši daudz detaļas, apģerbs arī lanbi izdodas un sejas, pats galvenais, sejas šķiet dzīvas, vismaz pēdejajos smalkāk izstrādātajos darbos. Savukaŗt skicēs redzams, ka tās varbūt ar laiku varētu kļūt par lieliskiem darbiem.
Gaidīšu vēl kādu tavu darbu. |
yorsa-kun |
![]()
|
|
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Apsveikumi pierāda, ka tu māki izpatikt tautai...
Tavos darbos mēdz būt diezgan daudz kļūdu, kas radušās dēļ ātrās zīmēšanas, bet kopumā saglabājas labs, dabīgs iespaids, nav milzīgu proporciju kļūdu, un pat kaut kādi knight un karotāji ir smuki, nevis ūbermuskuļaini Švarcnēgerbriesmoņi... Vēl man patīk tas, ka tu nedari tā kā daudzi šajā forumā - skilli nekādi, bet zīmē viskautko sarežgītu, vēl krāso... Kādas jēgas to darīt, ja pati skice ir rausmīga? Tu toties necenties taisīt lielākus darbus, kamēr neesi pilnībā nostiprinājis zināšanas un iemaņas. Tas ir labi, bet, ja zīmēsi mangu, tev būs vairāk jāpiestrādā... Lai nu kā, es vēl apskatīšos to mangu- koncepcijas skices izskatās ļoti labi. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Otrais tads evil santa?
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
Paldiesinsh "raganai" par labiem vaardiem
^^ jaa tieshaam taads ziemassveetku zaglis driizaak ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Evil Sexy Santa es teiktu drīzāk... saucās no Grinča repertuāra- nozagsim Ziemassvētkus.
Laimīgu Jauno gadu arī jums saules ![]() Yorsa-kun tev tāpat kā vēl 2 cilvēču galerijām kurām piegriežu vērību ir talants. Ameizing, nesaprotu kā jūs mākat uzzīmēt visas tās kustības un tā tālāk. Lai vai kā respect... zīmē vēl, lai man būtu ko iepētīt ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
radaas viena cita doma par mangu, sagribeejas tomeer izdomaat kko par fighting ikkitousen, tengou tenje stilaa
![]() ![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
Bika6 |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 1-January 07 ![]() |
lapa pa labi augsējā kreisjā stūrī vien karši skaisti
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man baigi patīk kā tu zīmē sejas izteiksmes ^^ smuki. man vislabāk patīk tā 3. postā (kur ir zīmējumi) 1. bildē tā šokētā sejiņa - vienkārši super! bet kādēļ visiem cilvēkiem ir kantainas sejas un deguni? ^^ bet kopumā ļoti smuki. man patīk
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Uztaisi komiksu!!!
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
yorsa-kun |
![]()
|
Kaa saka pats vainiigs - uzprasiijies- reku buus pirmaas divas lapas protams atkal skichu veidaa ^^
storijs par skoolnieku par kuru njirgajaas un tad kaadu dienu vinsh atrod TO ![]() meegjinashu nakamaas lapas ziimeet kaartiigaak, takaa tas ir pirmais meegjinaajums tad bare wih me ![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:00 |