![]() |
![]() ![]() |
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
taada laba f-off sejas izteiksme sanaakusi
![]() izskataas peec tiiri daudzsoloshas skices.pameegjini izstraadaat liidz galam. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
njā skice laba...sola iznākt kkas jauks.
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
hmm.. njā, tev tīri labi sanāk skices ^^
![]() -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Tev token ir talants! gaidu vēl zīmējumus
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
kewl kaads veel arii iecheko manu galeriju
![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
neveelies kaadu pabeigt liidz galam?
![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... man jau nu patīk Tavs stils...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
yup, talanta tev netrūkst.
ieteiktu izvēlēties vienu no šiem čariem, un kārtīgi, un līdz pēdējam izstādāt, lai būtu uz ko skatīties, un brīnīties. XD skices smukas, un sejas simpātiskas. prieks skatīies. ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
aw paldies. es biju ljoti sasparojies kko pabeigt sho nedeljas nogali, bet kautkaa par skaadi skaneris neiet
![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
yorsa-kun |
![]()
|
Nu tad sen nekas nav postots un piedevaam buus tiehsi 100 posts.... reku veel viena skice, darbaa nebij ko dariit
![]() ![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Pirmā skice ir laba un sarkanā pildspalva? Piedod darbam savu rozīnīti, tomēr šortu ieloces šoreiz nav sevišķi labi sanākušas. Otrais darbiņš arī sanācis tīri interesants. Traucē tas, ka līnijas ir spurainas un nekārtīgas, bet kā jau tu teici tās ir tikai skices. Tomēr es domāju, ka ja tu pārmaiņas pēc kādu no savām skicēm izstrādātu līdz galam tad mēs te varētu ieraudzīt patiešām skaistus darbus. Tāpēc uzrodas jautājums kāpēc tavā topikā ir tik liels skiču pārsvars? Laika vai pacietības trūkums?
|
yorsa-kun |
![]()
|
Visi jau gaida pshopaa kraasotus darbus, a es to velnishkjiigo riiku neesmu iisti izpeetiijis, bet apsolu ka tuvaako divu nedeelju laikaa buus kaads pabeigts iekshaa darbs
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Visi jau gaida pshopaa kraasotus darbus, a es to velnishkjiigo riiku neesmu iisti izpeetiijis, bet apsolu ka tuvaako divu nedeelju laikaa buus kaads pabeigts iekshaa darbs ![]() Es tevi saprotu. Es jau cik reizes gribēju kaut ko fotošopā uzzīmēt, un nekas labs nesanāca ![]() P.S. Superīgi zimējumi ![]() ![]() This post has been edited by slim: Aug 16 2007, 23:42 -------------------- ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ho, ho, ho, ja nebūs izstādātu darbu ziemassvētku vecis Asuka tev ziemassvētkos neatnesīs dāvanu. pirmais man tīk. kaut arī tā ir tikai ātrā skice man fascinē, ka tā ir iznākusi tik smuka. sāk jau likties, ka tas ir tavs stils. džekiņam ir pievilcīga seja. ļoti labi ir izdevušās kājas - tieši ceļi, muskuļi un ēnojums. tās izskatās ļoti reālistiski. elkoņi gan ir biš` par augstu. izskatās, ka tu neesi lietojis dzēšgumiju. ja tā ir, tad tev iznāk friggin labas skices, zīmējot `pa taisno`. un vēl es gribētu piebilst, ka džekiņam ir foršs abģērba dizains.
unknow žvēris.. vienkārš un ar melnu flomasteru uzvilkts. kawaii, un asimetrijas ir labas. xD nu kopumā, tu progresē. kaut arī tās ir tikai skices, tā ir taisnība. un atceries par dāvanu!~ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:17 |